Čočo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 2 minutes ago, jaka blazic said: i to protiv fmp-a, koja tragedija... falice nam dosta... Na 17 sekunde do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Just now, Čočo said: Na 17 sekunde do kraja. Oce biti uskoro doselekcije, sta mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 2 minutes ago, Petar1995 said: Oce biti uskoro doselekcije, sta mislis? Takvu informaciju nemam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Treba nam šesti centar da upotpunimo kolekciju centara😂😂😂 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 12 minutes ago, božija noga said: Sa Birchem i Bolombojem na terenu necemo moci da kazemo da nam fali atleticizma u reketu… 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Efes, jedina ekipa na planeti koja ima više centara od Zvezde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Tesko da se mogu dva puta provući. Mi smo sami sebe dobili unatoč kriminalnom ulasku u meč. Ja sam i tad nakon - 16 imao veru u povratak. Dva puta teško da mogu da dobiju na istu foru. Ludilo Avrama. Ja očekujem našu pobedu ali ono najiskrenije. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 To što je Sferopulos igrao sa 9 igrača EL derbi, ne znači da će tako igrati i ubuduće. Eto, da nisu povređeni Nedović i Lazić, igrao bi sa 11, a i Simonović nije bio zdrav (kako se priča). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 19 minutes ago, Dropkick Murphys said: To što je Sferopulos igrao sa 9 igrača EL derbi, ne znači da će tako igrati i ubuduće. Eto, da nisu povređeni Nedović i Lazić, igrao bi sa 11, a i Simonović nije bio zdrav (kako se priča). Korak po korak. I ako su bili tu nisu igrali Lazarević, Ilić. Za Simonovića videćemo u kom pravcu ovo ide. Nadam se pojačanju pa i Davidovca da ne gledamo ili gledamo što manje. Nije problem da uz ovih 9 ( još bez Davidovca) uskoče Nedović, Lazić i pojačanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 A jel moze Tobey na 4, a Bolomboj i Birch na 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 29, 2023 Author Share Posted October 29, 2023 2 minutes ago, Petar1995 said: A jel moze Tobey na 4, a Bolomboj i Birch na 5? ja iskreno ne znam puno o khem birchu, tj znam kakav je tip igraca ali ga nisam gledao vise od jedne ili dve tekme i to sitno u nba nekako mi je to bas nelogican potez, eto, radije bih voleo da se bjelica povampiri, ne zbog emotivnih faktora, nego zato sto ne kapiram sta bi birch i bolomboy (uz mitrovica pride), radili u sastavu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Može i Yago na 4, ali ne znači da bi trebalo. Tobi je užasno spor, pa u odbrani ne može da odbrani ni petice kako valja, a kamoli četvorke. U napadu, ako ga ne ubacimo u roll ili pop, ne vidim šta može da pruži, a to je prevashodno igra centra. Bolje da priznamo da hoćemo malo retro stil da furamo sa 2 centra, nego da pričamo kako su Mitar, Bolomboj, Tobi ili Simonović četvorke. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 29, 2023 Author Share Posted October 29, 2023 (edited) edit inace, tobey je mnogo spor u nogama/lateralno za pf, ponekad i za c, tako da ga ja ne bih menjao generalno, nego ostavio na centru. 3 minutes ago, Dropkick Murphys said: Bolje da priznamo da hoćemo malo retro stil da furamo sa 2 centra, nego da pričamo kako su Mitar, Bolomboj, Tobi ili Simonović četvorke. s'tim sto simonovic nije puno manje pf od petruseva a bolomboy moze dafanzivno da isprati sporije cetvorke i da igra u paru sa likom kakav je npr mitrovic, tako da ne bih sve u isti dzak, ali kapiram. Edited October 29, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Mislim, može i Jago da igra 5 u napadu, a keca u odbrani xD Napravi blok i pobegne na pnpop i eto, centar : D Iako jesu ok izgledali Mitar i Bolomboj, priznajem. Samo ne vidim logiku dovođenja Bircha, ako nam ostaju svi na broju u reketu. A za moj ukus, Simon je još manje četiri nego Filip, ali ajde, svakako više nego Tobi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 29, 2023 Author Share Posted October 29, 2023 (edited) jedina razlika izmedju petruseva i simonovica na pf [za sada], je to sto filip ima tu fintu na sutu kada provali livadu u reketu. inace su obojica 5ice ostatak je i moje misljenje, u pedalj. Edited October 29, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Laganiji je Filip, za odbranu. I tu je kasnio često, a Marko je još krupniji i sporiji. Mislim, njegova visina, zavisno od izvora...ide čak do 214cm, a uglavnom piše da je 213, dok Petrušev ima 211. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Mozda sam dosadan (sigurno ne mozda), ali i pre i posle rapsodije sa Asvelom sam rekao da od Simonovica na 4 necemo dobiti nista. Tog sam stava i dalje. Petrusev je daleko od idealne cetvorke, ali je za Simonovica Bjelica 2015. Simonovic je sporiji i tromiji, sporije trci i sporiji mu je skok. Nulta zastita obruca, Petrusev je tu umeo da bude faktor. Igra ledjima bolja kod Petruseva. Jedino sto je na strani Simonovica je mozda bolji sut za 3 iz otvorenih pozicija, ali to nije dovoljno da bismo ga proglasili za cetvorku. Sto pre shvatimo i reagujemo, bolje za nas. Od tog momka na 4 nema nista. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 I mi volimo tebe! Hanga!!! ❤️ 10 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Ako je Lazić ozbiljnije povrijeđen nama trebaju bar još 2 centra u doselekciji. 2 1 41 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 (edited) 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Može i Yago na 4, ali ne znači da bi trebalo. Tobi je užasno spor, pa u odbrani ne može da odbrani ni petice kako valja, a kamoli četvorke. U napadu, ako ga ne ubacimo u roll ili pop, ne vidim šta može da pruži, a to je prevashodno igra centra. Bolje da priznamo da hoćemo malo retro stil da furamo sa 2 centra, nego da pričamo kako su Mitar, Bolomboj, Tobi ili Simonović četvorke. 👏🏻👏🏻👏🏻 Kod nas svake godine može centar na 4, može plej na beka, može bek na pleja..može trojka na 1 .. i svaki put se isto završi… Edited October 29, 2023 by The_Big_S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 3 hours ago, propolis said: Treba nam šesti centar da upotpunimo kolekciju centara😂😂😂 Zar ne treba sedam, po jedan za svaki dan u sedmici? Ili se nedelja računa kao Neraduljica dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Pa nećemo valjda dovoditi igraće samo da bi nešto doveli...Zamislite da smo nakon povrede Nedovića sutradan impulsivno doveli beka...sad bi imali dupliranu tu poziciju....i glupom dovoljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 21 hours ago, bodo said: Mome nema spasa 😁. Bio je čak na probi u omladincima Partizana FK. A protiv naših je odigrao prije par godina prijateljsku u Novom Mestu kad je Zvezda bila na slovenačkim pripremama. Ima već 28 godina i sad igra u Austriji. Jesil' prob'o u manastiru Tumane? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 (edited) 8 hours ago, Wingwalker said: Tokom praćenja derbija u kafiću hotela jedan od gostiju je sedeo sam u pozadini prostorije i gledao prenos. Na kraju tekme većinska lokalna grobarija seiri i sprda konobara koji ih je služio jer je okoreli zvezdaš. Kada je prišao gostu da mu donese račun, baja ladno vadi iz šlajpika "VIP Galerija" sezonsku kartu i galantno je poklanja konobaru. Kasnije tokom razgovora čujem da je iz Milenijum tima. Jesmo cigani ali nam i duša neosedlana... Edit: Idem sutra tamo da gledam prenos u original Drulićevom dresu...ionako sam uvek najglasniji i bez ustezanja napušavam komšiluk na svaku akciju. Kakav graciozni PR Milenijum timu 🤭 Tchokee 'n family to nikad ne bi uradili. Pakuj gospodu. #doselekcijauprave Edited October 29, 2023 by Molina23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts