Volter Posted April 26 Share Posted April 26 Preokrenu Oli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 26 Share Posted April 26 Melje ovo Oli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted April 26 Share Posted April 26 1) Okobo loptu izbacuke u aut 2) sudije gledaju snimak i daju -tehnicku Sarau -nesportsku Montijunasu… imamo bacanje za Monko (za TG) 2 bacanja za Hejsa zbog nedportske…. Kojim logikom je posed bio za Monako? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 26 Share Posted April 26 Evo ga Rubio se ponovo napada i dobija faul 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted April 26 Share Posted April 26 4 minutes ago, Don Dusko said: Goss... Napast 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 26 Share Posted April 26 (edited) 6 minutes ago, Admiral said: 1) Okobo loptu izbacuke u aut 2) sudije gledaju snimak i daju -tehnicku Sarau -nesportsku Montijunasu… imamo bacanje za Monko (za TG) 2 bacanja za Hejsa zbog nedportske…. Kojim logikom je posed bio za Monako? I ja sam ovo želeo da pitam. Imao sam u tom trenutku i problema sa linkom, tako da sam samo video trenutak kad su gledali snimak. Ništa mi nije bilo jasno. Edited April 26 by Volter Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 26 Share Posted April 26 (edited) 8 minutes ago, Admiral said: 1) Okobo loptu izbacuke u aut 2) sudije gledaju snimak i daju -tehnicku Sarau -nesportsku Montijunasu… imamo bacanje za Monko (za TG) 2 bacanja za Hejsa zbog nedportske…. Kojim logikom je posed bio za Monako? I ja sam se pitao ovo, sudija je svirao/pokazao tehničku klupi dok još nije bio aut, a Motejunasova physical alteration je nakon pregleda snimka tim povodom. To mogu sudije da gledaju na osnovu traženja trenera Edited April 26 by odupri se ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 26 Share Posted April 26 Rubia ko pogleda mrko svira mu se faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted April 26 Share Posted April 26 Bogami MilutinoV i PetrušeV u završnici fali još ČvarkoV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 26 Share Posted April 26 Tu sam! 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxP Posted April 26 Share Posted April 26 Kakav krš od igrača MekKisik, ubjedljivo najgori igrač na terenu. Odudara potpuno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 26 Share Posted April 26 Odlični napadi Barse. To je to. 1:1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted April 26 Share Posted April 26 Jel ovo Grimau istetovirao svoje oko na desnoj ruci? Abrines lomi tekmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted April 26 Share Posted April 26 20 minutes ago, odupri se ludilu said: I ja sam se pitao ovo, sudija je svirao/pokazao tehničku klupi dok još nije bio aut, a Motejunasova physical alteration je nakon pregleda snimka tim povodom. To mogu sudije da gledaju na osnovu traženja trenera pa jedino to, da su dali TG Sarau dok je lopta isla ka autu, i da su smatrali da posed treba da ostane za Monako. To mi je jedini , ali opet ni malo logican zakljucak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 26 Share Posted April 26 Reakcija Grimaua kad ga iskulirao Barcokas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 27 Share Posted April 27 Rubio baš mnogo znači Barseloni, čak i kad je u Bricky izdanju kao sinoć. Kad je on tu makar Laprovitola ne igra, jer Laprovitola bezveznjak koji jedino što ima na EL nivou jeste samopouzdanje. Sa Rubiom su znatno kompaktniji, bolji u odbrani i strpljiviji u napadu. Sinoć su u nekim fazama uspijevali da dobrom odbranom okrenu Olijev kontrolisani napad protiv sebe samog, uvodeći ih u loše šuteve i izgubljene lopte. Ne sjećam se koliko puta je Oliju sinoć istekao napad, a koliko puta su samo bacili loptu ka košu reda radi, ali je definitivno bilo toga. Ne znam da li sam potcijenio Grimaua, ili nedovoljno uzimam u obzir da Barselona u sastavu ima 4 igrača (Rubio, Satoransky, Parker, Hernangomez) koji bi sad odmah dobili garantovane ugovore u NBA da ih to zanima, u svakom slučaju Barselona je solidnija nego što sam očekivao. Za mene je Oli i dalje favorit u seriji, i to ne toliko zbog dvije utakmice u Pireju, nego zbog toga što Barselona ne može da ih brani u reketu (Oli u prvoj tekmi skoro 70% za 2, u drugoj skoro 80%, istovremeno Barselona u obje tekme ispod 50%), ali sam siguran da će biti izjednačeno i dobro za gledanje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 27 Share Posted April 27 25 minutes ago, Beonegro said: Oliju sinoć istekao napad, a koliko puta su samo bacili loptu ka košu reda radi, ali je definitivno bilo toga. Upravo, vrhunac je bila ona trojka Gossa iz ocaja koja mu je nekako usla od tablu. Neverovatna odbrana ali sad koliko ce sudije dopustiti u Pireju pitanje je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 27 Share Posted April 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 28 Share Posted April 28 https://www.instagram.com/p/C6Qzs4BN26y/?igsh=MW93ZGhmNWtrcnU2cQ== Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted April 29 Share Posted April 29 Realno je Baskonia zalutala u ovo drustvo i zato mora da se oda proznanje Ivanovicu i celom klubu na neverovatnoj sezoni. Ostavili su iza sebe Armani, Efes, KKP i KKCZ koji su imali mnogo vece budzete i skuplje ekipe. Zato je i njihova serija sa Realom samo za uzivanje navijaca, nema tu neke takmicarske presije ni neizvesnosti. Ostale tri serije su druga prica - Monaco bi mogao opet da ponovi proslosezonski uspeh i dobije jednu utakmicu u Istanbulu. Mislim da bi tada bili ogromni favoriti za plasman na F4. Barca ima kvalitet, ali nema ratnicki mentalitet. Tesko ce oni do brejka u Pireju bez nekog suterskog ludila koje apsolutno moze da se desi (dogodilo se u regulrnom delu sezone). Najzad, Maccabi - Panathinaikos, 50-50, Maccabi je ove sezone neka verzija Partizana iz 1992. sa mnogo vecim budzetom dok ce zeleni imati pritisak moranja na svojoj strani. Treci mec bi mogao da bude presudan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 30 Share Posted April 30 I sa ovo malo navijača Makabija je odmah drugačije. Valjda će biti zanimljiva utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 30 Share Posted April 30 Napred Maccabi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted April 30 Share Posted April 30 Vala nije mali broj navijača Makabija, sad tek vidim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 30 Share Posted April 30 Zo je igracina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted April 30 Share Posted April 30 Koliko se Nunn raspao u plej ofu nisam očekivala to s obzirom da se brzo prilagodio evropskoj košarci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts