Jump to content

Euroleague 2023/24


Chaos Is Me

Recommended Posts

15 minutes ago, Don Dusko said:

Prvo bih ja sebi udelio ban.Pa bi ste se oprostili od mene.. :))

 

Uvek je lepo kad Trinki izgubi.

Prognoziram mu debakl na klupi Zalgirisa. Ovo veceras je mozda bila jedna od gorih partija jedne ekipe ne racunajuci Asvel i Albu, uz nekoliko katastrofalnih odluka, forsiranje mrtvog Lekaviciusa itd..

Link to comment
Share on other sites

Par rijeci o bg derbiju...odlicna atmosfera, domacini napaljeni, agresivni...upravo to kakvi i trebaju biti protiv, po meni, protivnika koji za sada odaje utisak veceg timskog kvaliteta. 

 

Uz takvu agresivnu igru bilo je mnogo brzih koseva za kkcz, bilo je jednostavnih p&r situacija, ulazile su i trojke od table....sve se otvorilo da se meč dobije sigurno i uvjerljivo. 

 

Defanzivno su koristili atmosferu i domaci teren da uz dosta kontakta skupe, ukradu, natjeraju na gresku,pokvare plan igraca kkp, tako da su ponekad djelovali kao da plan i nemaju. 

 

Previše lako je ovo sve izgledalo kada se kockice poklope. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Plavšić vidno nezainteresovan za prenos ove utakmice. Kaže odlična odbrana Albe u ovom trenutku a Virtus uzima 3 ofanzivna skoka u istom napadu neposredno pre njegove rečenice...

 

Vratila se Alba sa -21 na poluvremenu na -12 na kraju 3/4, bilo i -9 i omašena 2 bacanja, ali mislim da će Virtus to iskontrolisati bez većih problema.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...