Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kapa dole maestru Luki Bjankiju, čovek je uspeo Kuruca da postavi na pravu ulogu, što ni Željku nije uspelo, Sengelija igra jače nego u zadnjoj sezoni u Baskoniji.

Gde je on sve ove godine u Evroligi ne znam ni sam, a nebi ni ove godine bio na mestu el trenera da se nije desila nenada ostavka Skariola.

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

Posted (edited)

Na koju foru je Alba dobila Barsu? Vidim po statistici da su samo imali malo bolji procenat za 3 (uz 3 pogodjene trojke vise). Znaci nije ni sutersko ludilo bilo. 

Jel gledao mozda neko tekmu?

Edited by NikolaTest
Posted

Ja sam gledao završnicu samo. Alba je čak pokušavala i pokušavala da se samoubije, izgubili su nekoliko lopti na prenosu u finišu ali Barsa je sinoć bila toliko očajna da ni to nije uspela da iskoristi. Definitivno padaju u formi u odnosu na odličan početak, a ovo im je ozbiljna šamarčina.

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Ja sam gledao završnicu samo. Alba je čak pokušavala i pokušavala da se samoubije, izgubili su nekoliko lopti na prenosu u finišu ali Barsa je sinoć bila toliko očajna da ni to nije uspela da iskoristi. Definitivno padaju u formi u odnosu na odličan početak, a ovo im je ozbiljna šamarčina.

Ja sam iskreno ocekivao slabu formu tj lose/promenljive rezultate Barse na pocetku sezone, ali su oni furiozno krenuli. Videcemo da li sad krece period slabijih rezultata.

Svakako ovo je jedno od vecih iznenadjenja u EL do sad.

Posted
4 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Mnogo zavidim Grobarima na ovoj ekipi i mentalitetu. Na celoj atmosferi unutar tima. Juce kod nas u hali tokom trece cetvrtine atmosfera kao na pripremama. Ljudi se i ne nerviraju uopste vise.

Veliki korak u napred KKP i u nazad KKCZ.

E, al` uz Grobarstinutm idu i holteri, srcani probemi, problemi s` zivci....

Nije lako.

:classic_biggrin:

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted

Gledao sam i Valensija-KKP sinoć, jedna baš teška rovovska borba, jedna od ružnijih Partizanovih utakmica u ove dve evroligaške godine ali su individualni kvalitet Partizana i nesposobnost Valensije da makar pogodi slobodna bacanja u nekoj normalnoj meri na kraju presudili. Valensiji su falila 2 od 4 najbolja napadača i ono je stvarno bilo mučenje gledati bez Harpera i Ojeleyea ali su zato izginuli u odbrani i isterali Partizane iz zone komfora. Podsetili su me na onaj Radonjićev tim sa Kalinatorom i Woltersom koji se dobro šibao sa svima ali na kraju nema dovoljno onih koji znaju da proture loptu kroz obruč. 

Posted
25 minutes ago, Kronostime said:

Bussiness as usual?:classic_biggrin:

često pomislim kako je kronostime arhetip, snažan razlog zašto ovde na ovim prostorima vladaju tito, sloba, vučić;

samo da se raduje nečijoj nesreći, iz toga proizilazi i lična radost, zbog toga ćemo žrtvovati i lični komoditet.

baš ono slika i prilika

da ne citiram sunshine.

• Like 2
Posted
1 hour ago, uini said:

često pomislim kako je kronostime arhetip, snažan razlog zašto ovde na ovim prostorima vladaju tito, sloba, vučić;

samo da se raduje nečijoj nesreći, iz toga proizilazi i lična radost, zbog toga ćemo žrtvovati i lični komoditet.

baš ono slika i prilika

da ne citiram sunshine.

SoBDkqo.gif

• Like 1
Posted
4 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Mnogo zavidim Grobarima na ovoj ekipi i mentalitetu. Na celoj atmosferi unutar tima. Juce kod nas u hali tokom trece cetvrtine atmosfera kao na pripremama. Ljudi se i ne nerviraju uopste vise.

Veliki korak u napred KKP i u nazad KKCZ.

С обзиром како смо играли, јуче је било добро навијање, до самог краја. Можемо да кривимо управу да је неспособна, тренера и играче, али подршка никада не сме изостати.

• Love 1
Posted
1 hour ago, Систем те лаже said:

С обзиром како смо играли, јуче је било добро навијање, до самог краја. Можемо да кривимо управу да је неспособна, тренера и играче, али подршка никада не сме изостати.

Slažem se. Učim sina da uvek isprati ekipu aplauzom pa se sam upecam kako mi teško pada trenutno. 😄

Teška i čudna situacija ali uvek uz naše makar bili najgori na svetu.

Napred zvezdo!

Posted

Kupio me Kemba svojim odnosom do igre i mindsetom. Stigao kao jedno od največih imena koja su došla iz NBA u EL. Ali bez kurčevitosti i zahteva po privilegijima. Prihvatio backup ulogu, podredio se timu. Bori se, pozitivan je i odlučen da doprinese timu u ulozi koja mu je odredjena. Svaka čast.

• Like 2