propolis Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 13 minutes ago, Knipex said: Kaže Obradović na tajmautu ne treba nam tri poena, fokusirajte se. Kamera se fokusira na Džejmsa. Kreće napad i na 12s do kraja napada lopta dođe do Džejmsa. Istapka, finta, šut za 3 poena i koš Onaj šut preko Tonuta je zicer za Jamesa jer ima neverovatan skok šut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 5 minutes ago, propolis said: Onaj šut preko Tonuta je zicer za Jamesa jer ima neverovatan skok šut Kad igra kao ove sezone daš mu sva prava, bez brige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Ma James je ubica. Da je dobar karakter igrao bi NBA dugo godina. Ove godine baš igra za ekipu. 👍👍 Mike James je ove godine najbolji igrac lige! I skills i mozak i trud. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 34 minutes ago, MrTripleDouble said: Jedan Mesina mora biti ubiven Ma jok, žali se na slabo tržište, fali mu igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2023 Author Share Posted November 2, 2023 Da li će igrati Chiozza sutra protivu grobara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Mrtvi ASVEL je morao da dobije u Kaunasu nakon sto su imali jedno -40 protiv dva projekta, sad ce svaka njihova pobeda da bude samo plus za KKP i KKCZ. Steta za Bayern, ali sam znao da nece uzeti pobedu nakon sto su dozvolili da sa +13 odu na nereseno. Trebalo je samo da odrzavaju prednost i puste KKCZ da se samoubije, sto je taj tim i radio tokom veceg dela meca. Armani ce morati nesto da menja jer 1-5 i drustvo dve najlosije ekipe svakako nije ni blizu ocekivanog. Monaco nakon Virtusa 4 u nizu, svaka cast. Gledao sam i zavrsnice Valencia - Alba i Fenerbahce - Olympiacos. Valencia je ovom pobedom pokazala da puca na TOP 8 ove sezone, ovakvi mecevi moraju da se dobiju. Fener - Oly spektakl, na kraju infarkt zavrsnica, sto se kaze - mec koji se posmatra na nogama, umesto da se udobno sedi i zuri u mobilni. 1 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Valencia dosta losa sinoc, mnogo 0romasenih otvorenih suteva i onda u zadnjih 5 minuta napravise haos seriju, mislim da je bilo 16-2. Bas opasan kombo bekova imaju, Jonesa i Jovica koji diktiraju tempo na razlicite nacine a onda Harper koji uleti ko brzi voz i ubrza tempo na max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Odlično veče je bilo sinoć, sve utakmice neizvesne. Loyd se vratio na parket za Monaco, ali James je tamo glavna priča. Slažem se sa Mikijem, onaj Strazel je neverovatno loš igrač, ne znam da li bi mogao da igra petorku u nekoj Krki a tip igra EL redovno. Papajanis presudio Olimpijakosu, međutim nevreovatno mi je da Barcokas palamudi i nešto dozira minutažu Milutinovu, sinoć ispod 20 minuta, to je smešno. Luwawu je na jedan meč zaličio na Paul Georgea i maltene sam doneo pobedu Asvelu u završnici, sad pa ko zna kad će tako dobro odigrati ali jasno je da im prija Pozzecco nakon tavorenja sa neToni Parkerom. Valensija je kanda potcenila Albu ali ih je ipak u finišu pregazila, Davies i Harper su završili posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 James legenda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 ^ Nije kao da je opalio tricu na 15 sek do isteka napada vec kad se videlo da ce tesko nesto drugo da iskreiraju. Malo mi ruzno prema Sasi a vidim i EL stranica izbacila. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 Ovo se desi milion puta na svakoj utakmici, jedna stvar je šta je na to nacrtano, a nešto potpuno drugo šta situacija na terenu u datom kontekstu zahteva. Saša za sada ima Jamesa vrlo racionalnog i pod kontrolom i to nije mala stvar, takvog igrača treba pustiti nekada da individualno izabere rešenje. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 James je imao 3 ovakva suta i u 1/2 upravo protiv Tonuta, 2 suta za 3 i jedan za 2 poena. Jednu trojku je pogodio ( bio fauliran tada ali nije svirano ) pa se malo kasnije oodigao na jos jednu ( airball mada mislim da je bio fauliran a nije svirano i dobio tehnicku zbog protesta ) i jednu poludistancu. Sve na isti nacin u facu Tonuta kao ova gore trojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Saša je top3 trenera u Evropi, klasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Za mene su cisti koraci ono sto je James uradio na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 3, 2023 Author Share Posted November 3, 2023 To radi stalno, tzv Harden stepback, izgleda da se toleriše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Nova dvorana Asvela, za 20-ak dana biće spremna za utakmice. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Nadam se da ce ubuduce igrati utakmice Evrokupa u toj hali. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Znam da je hiljadu puta pomenuto, ali moram opet Oduševljen sam nesposobnošću EL da organizuje satnicu za utakmice, danas imaju tri tekme i sve u istom terminu, svaka čast 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 36 minutes ago, Shikamaru said: Znam da je hiljadu puta pomenuto, ali moram opet Oduševljen sam nesposobnošću EL da organizuje satnicu za utakmice, danas imaju tri tekme i sve u istom terminu, svaka čast Izgleda da sve 3 ekipe koje su domacini moraju da igraju u 20:30 termini a nemam pojma zasto. Imam osjecaj da su Zvezda i Partizan jedini koji kad igraju kuci igraju u razlicitim terminima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 1 hour ago, MrTripleDouble said: Nadam se da ce ubuduce igrati utakmice Evrokupa u toj hali. Dobili su višegodišnju EL licencu, imaju stabilan budžet, 20m za ovu sezonu ... neće oni nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 (edited) 13 minutes ago, Kankkunen said: Dobili su višegodišnju EL licencu, imaju stabilan budžet, 20m za ovu sezonu ... neće oni nigde. Ma znam ja da to nije izvodljivo i da je to samo moja zelja. Meni su oni najbezlicniji klub u EL. Niti imaju publiku i neku dobru atmosferu kod kuce, niti svoj neki prepoznatljiv stil igre, niti mogu da dovedu neke ekstra igrace jer ovaj budzet imaju samo knjigovodstveno. Godinama trpaju roster nekim isluzenim veteranima koji su blizi penziji nego prajmu, a mladi igraci igraci dobijaju sansu na kasicicu. Wemby pobegao glavom bez obzira posle jedne sezone kada je video koliko je sati. Plus je grad uzasan po nekim pricama. Edited November 3, 2023 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Još kad pristignu Pariz, London i Dubai biće veselo. Osrednji EL igrači tražiće 1+ milion po sezoni, pa ko izdrži ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Nerealno da sve tri utakmice pocinju u isto vreme. Pa jbt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Brizuela bas uzasan igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Zasto ne igra moj brat Jokubaitis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts