Drug Crni Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Jel na ovom linku može da se prati NBA plejof? ^ Prebacio mi post na novu stranicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 4 hours ago, Drug Crni said: Jel na ovom linku može da se prati NBA plejof? ^ Prebacio mi post na novu stranicu Za neki android uređaj "skineš " Clone app , potom Rokkr... Rokkr "ubacis" u Clone app... ima tu jos nekih finesa, ali radi i ovako 😄 Za jos saveta, i legalno nelegalnih aplikacija, pitajte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 On 4/15/2023 at 7:04 PM, Drug Crni said: Jel na ovom linku može da se prati NBA plejof? ^ Prebacio mi post na novu stranicu Moze brate, arene su tu, ako znas jos koji kanal sto prenosi play off napisi pa cemo ga dodati 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Moje malo iskustvo kaže da Arenini linkovi lepo rade,ali linkovi stranih kanala ne baš. TNT nije ni bio dostupan,a onaj BEIN (ili kako se već zove kanal) dosta seče i zamrzava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Tnt ce biti dodan kroz dan/dva, a bein kanale cu provjeriti. svakako da su prioritet domaci kanali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Prenos zavrsnice el imate na rd-live.com , ukoliko bude nekih problema sa sport klubom, tu je dazn koji ce prenositi (dazn ne radi na iphone) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Ako neko prati Sacramento - GSW na sajtu, moze li ispratit strim preko bosanske arene, treba mi misljenje nakon duzeg gledanja 🙂 novi je player trebao bi da odlicno radi, pa sad da vidimo 😛 ps: ovaj player ne radi na IOSu Edited April 30, 2023 by rd_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 11 minutes ago, rd_ said: Ako neko prati Sacramento - GSW na sajtu, moze li ispratit strim preko bosanske arene, treba mi misljenje nakon duzeg gledanja 🙂 novi je player trebao bi da odlicno radi, pa sad da vidimo 😛 ps: ovaj player ne radi na IOSu Samo da ti prijavim da sam u zadnje vrijeme redovno imao problema sa pokretanjem streamova na mobitelu (iOS) dok su na kompu radili bez problema. Zadnji put pokusavao pokrenuti stream na mobu prije mozda 10ak dana doduse, ne znam jeste li sta mijenjali u medjuvremenu. I da naravno veliko hvala sto nam uopce omogucavas streamove ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 @alpaka Bereta Sida iOS je uvijek bio problem za sajt, do prije 2 mjeseca se nije uopste moglo gledati preko iOSa, u zadnjem periodu se radilo na tome, bitno je da ne gledas preko safari-a nego preko Chroma, a svakako da nije ista kvaliteta na iOSu kao na PCu ili androidu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 1 minute ago, rd_ said: @alpaka Bereta Sida iOS je uvijek bio problem za sajt, do prije 2 mjeseca se nije uopste moglo gledati preko iOSa, u zadnjem periodu se radilo na tome, bitno je da ne gledas preko safari-a nego preko Chroma, a svakako da nije ista kvaliteta na iOSu kao na PCu ili androidu. Eh super, hvala ti puno za informacije. Od mene imas svakako one "skuplje" klikove iz dijaspore sto si spominjao negdje 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Just now, alpaka Bereta Sida said: Eh super, hvala ti puno za informacije. Od mene imas svakako one "skuplje" klikove iz dijaspore sto si spominjao negdje 😅 Hahahahhaahahaha, nema na cemu brate 😄 Hvala tebi, ako sta trebalo slobodno mi piši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 21 minutes ago, rd_ said: Ako neko prati Sacramento - GSW na sajtu, moze li ispratit strim preko bosanske arene, treba mi misljenje nakon duzeg gledanja 🙂 novi je player trebao bi da odlicno radi, pa sad da vidimo 😛 ps: ovaj player ne radi na IOSu Dobar ništa ne diraj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 23 minutes ago, rd_ said: Ako neko prati Sacramento - GSW na sajtu, moze li ispratit strim preko bosanske arene, treba mi misljenje nakon duzeg gledanja 🙂 novi je player trebao bi da odlicno radi, pa sad da vidimo 😛 ps: ovaj player ne radi na IOSu Secka samo RS Arena, ja sad gledam preko HR i ne smem ništa da diram 🙊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Secka samo RS Arena, ja sad gledam preko HR i ne smem ništa da diram 🙊 a ova sto sam rekao da je nova kako radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 1 minute ago, rd_ said: a ova sto sam rekao da je nova kako radi Meni neće da pokrene. Zaboravih da napomenem, ja sam na iOS-u, ali preko Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Just now, DameTime said: Meni neće da pokrene. Zaboravih da napomenem, ja sam na iOS-u, ali preko Chrome. nmze nikako na iph ovaj, promijenit ce se uskoro link za a3p pa prebaci se tamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) 8 minutes ago, rd_ said: a ova sto sam rekao da je nova kako radi Puče, jel ti reko da ne diraš dugmiće evo ga, opet radi bioskop Edited April 30, 2023 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Puče, jel ti reko da ne diraš dugmiće teek se testiraa, al btw radi trenutnoo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) 10 minutes ago, rd_ said: nmze nikako na iph ovaj, promijenit ce se uskoro link za a3p pa prebaci se tamo Na kompu (MacBook) isto mi ne radi ova BA Arena. RS takođe šteka dok HR šljaka bez problema. Edited April 30, 2023 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 7 minutes ago, DameTime said: Na kompu (MacBook) isto mi ne radi ova BA Arena. RS takođe šteka dok HR šljaka bez problema. prodaj tu kantu kupi windows 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) Cao, ako neko ima da gleda na rd live utakmice, zanima me koje kanale najviše koristite? i da li ima nekih problema sa određenim kanalima Ili ako zelite neki kanal da se doda, mozete napisati Edited May 23, 2023 by rd_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 6 hours ago, rd_ said: Ili ako zelite neki kanal da se doda, mozete napisati Playboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 6 hours ago, rd_ said: Cao, ako neko ima da gleda na rd live utakmice, zanima me koje kanale najviše koristite? i da li ima nekih problema sa određenim kanalima Ili ako zelite neki kanal da se doda, mozete napisati Produži strimove za par minuta, ovako smo skraćeni za završnice kad je najvažnije ... da ne bude 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 6 hours ago, rd_ said: Cao, ako neko ima da gleda na rd live utakmice, zanima me koje kanale najviše koristite? i da li ima nekih problema sa određenim kanalima Ili ako zelite neki kanal da se doda, mozete napisati Uglavnom pratim streamove Arene Sport, zna se desiti da krenu pucati, tako da bi za nijansu bolja stabilnost bila optimalna. Hvala što se trudiš i pomažeš nam da uz par klikova gledamo željenu utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 6 hours ago, rd_ said: Cao, ako neko ima da gleda na rd live utakmice, zanima me koje kanale najviše koristite? i da li ima nekih problema sa određenim kanalima Ili ako zelite neki kanal da se doda, mozete napisati Dazn, sve pohvale za Špance, odlično prenose a nikad ne zašteka stream. Dok ovi naši štekaju, RS Arena i SK pogotovo, HR djene-djene. Zahvala i sa moje strane za tvoj trud 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts