Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, fradler said:

Jovic i Miljenovic

Jovic, tanko je to jos. Treba mu barem jos 2 ili 3 sezone za EL ako ovako nastavi.

Miljenovic jbg bez suta spolja, Yago je tu mnogo ispred.

2 minutes ago, K.Dot said:

Nekako je lepo gledati ovako decu iz mege kako igraju, zamisli dodaš im još par proverenih EL igrača. 

Mislis da je isto igrati u klubu gdje je razvoj no1 opcija i u klubu gdje bi ti j.... sve po spisku nakon 1 lose partije?

Posted

Какав Миљеновић људи, мислим јесте интересантан него где ви то њега видите у Звезди кад имамо Теа и Јага и тражимо првог плеја за следећу сезону 

Posted
5 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Mislis da je isto igrati u klubu gdje je razvoj no1 opcija i u klubu gdje bi ti j.... sve po spisku nakon 1 lose partije?

Verujem da nije isto ali voleo bih da i mi imamo nekog mladjeg igrača u timu, ubedjen sam da bi i navijači imali više razumevanja za neku lošu partiju. 

Posted

Koliko imamo srece da igraci Mege ne znaju da iskoriste ovo nase.

A Nedovicu jebi se sam si a promenis odluku i zeznes Tobija koji se spremio na skok.

• Like 1
Posted (edited)

Dobro je. Stao napad, Neda i Teo ne mogu ništa da pogode ali zato su na klupi Lazarević i Lazić. Ne brinite sve je pod kontrolom. 

Edited by Čočo
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

A Nedovicu jebi se sam si a promenis odluku i zeznes Tobija koji se spremio na skok.

Rezonska odluka jer je Tobey utrcavao za lagano kucanje a Neda promasio 2 otvorene 3 prije toga ali dobro, standardno nerazumijevanje situacije

Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

Rezonska odluka jer je Tobey utrcavao za lagano kucanje a Neda promasio 2 otvorene 3 prije toga ali dobro, standardno nerazumijevanje situacije

Bilo bi da se ovaj u poslednjem trenutku nije predomislio...

Posted

Nedovic sutira iz okreta i sa devet metara, a kad je sam kao duh gadja Tobija u ledja. Selekcija suta uzas.

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Nije nerazumevanje. Uzeo je dva totalno nerezonska suta pa propustio najrezonskiji moguci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...