Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Dobar Jago posle drugog ulaska. Inače, nisam ni znao da je Marinović savetnik u Čačku. Meni iritantan lik, a i bolje neka bude prvi trener a ne ovako da uzima tablu i priča šta da se radi na terenu. Ovaj prvi trener želeo i on nešto da kaže al čeka da ovaj završi.

4 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Ok sam su krem evrokosarke i ne mozemo bez Tea protiv njih, je l' ti lakse sada?

Nije mi ni bilo tesko, mislim da si bespotrebno nervozan. Jednostavno smatram da kao navijaci najveceg kluba u drzavi ne treba tako da se ponasamo naspram ekipe koja igra fer i bori se do gornjih granica svojih mogucnosti. I dalje mislim da nisu nesrecnici, naprotiv, divim im se na sportskom uspehu koji su postigli u KRK.

• Like 1

Hanga ne da nije loš, vec je kriminalan. To sto je igrao u Real Madridu,od toga nas tim nema nista. Proslo vreme. 

Covek ne postoji. Brojke su ispod svakog nivoa, i u Aba i u EL. Bolje da je igrao u Ekstramaduri pa ovde dao veci doprinos, nego sto je igrao u Realu i igra ovo sto igra.

32 minutes ago, Del Piero said:

Prva dva kosa Cacka Nedovicev igrac utrcava na zicer i daje poene, dok Nemanja nema blage veze gde mu se nalazi igrac. 

Posle toga vise nije usao u igru. Nadam se da mu je to skolovanje. Makar gledao Lazarevica 40 minuta necu da gledam ono lelemudanje u odbrani i prigovaranje Jagu za greske.

• Ha-ha 1

Kod Hange je problem loša forma. On bi možda i ranije uhvatio bolji ritam, ali povreda Teodosića i njegovo igranje pleja je doprinelo da samo bude još gore. Inače, veliki profesionalac, borba i zalaganje se ne nikad ne dovodi u pitnanje.

• Like 4

1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Зар не знаш да се то овде назива небитни поени?

Crni Nedovicu, kako da promasis???

7 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Ovo je vec nesto drugo. Sada odrzavati ovih 15ak do kraja i ne rizikovati s Teom.

Koliko je igrao Teo u 1/2? Sajt ne radi

4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Crni Nedovicu, kako da promasis???

Koliko je igrao Teo u 1/2? Sajt ne radi

Ja ti kažem. Neki više vole da promašuje nego dobro da igra. Jer, jbg. sad i DeDa nije loš pa nemaju koga da pljuju. 

Edited by Čočo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...