Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Svi su bili očajni sem donekle Bolomboja. Brizuela i Veseli kao na treningu. Razbili su nas bukvalno... i ovih 12 razlike je nerealno, trebalo je 25 da bude...

I da, Smart je besmislen igrač, kao što sam i sumnjao. Spor, sa lošim šutem... Zalutao dečko...

• Like 2
  • Love 1
Posted

Mislim da cak imamo sanse. Oni su cak iznad svog prosjeka i sa poenima i sa statistikom. Mi, tesko da mozemo biti gori od ovoga sto gledamo. Krenuce sigurno i taj sut jer ovakvu statistiku nisam vidio jos otkad smo igrali F4 sa Cibonom i 2/32 za 3

Posted

Frapantna razlika u kvalitetu. Koliko je njihov napad fluidniji i organizovaniji od naseg. A da im ulazi sve, pa ulazi realno. Nadrealni pogoci Brizuele, Lapra, pa i Veselog pod pritiskom. To dolazi i iz samopouzdanja jer mi ne mozemo da izgradimo jedan normalan sut 5 napada za redom.

Bolno smo inferiorni naspram top ekipa. Imam utisak da je Barsa u trecoj brzini.

Ovde nas vadi samo neko ludilo koje ne mozem ni da imenujem. 

O upisima pojedinaca tek nemam reci. Nahraniti igraca zvezde govnima...e forumski strucnjaci...tugo jedna bolesna.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Dokle ovako?Nije do protivnika do nas je.Jednostavno smo meki a i ne stizemo da pokrijemo rotacije. Jbg.

Još se tu dešava da igrač koji kasni podigne ruku i skoči, pa vizuelno izgleda kao šut preko ruke, a u stvarnosti je to skoro neometan šut. 

Posted
Just now, MrTripleDouble said:

Utakmica je otisla u nepovrat nakon one serije promasaja Smart i toeto 

Ma on licno sa svoja tri minuta usrao tekmu.. ne spominjimo nase nosioce igre, oni su super

• Like 2
Posted
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Utakmica je otisla u nepovrat nakon one serije promasaja Smart i toeto 

Čak ne bih ni to rekao. Ovo je "samo" rutina.

Mnogo su bolji a i uigraniji.

• Like 3
Posted

Odvratno poluvreme, mozda i najgore u EL ove sezone u Areni.

Nismo agresivni, u obe cetvrtine nismo izasli iz bonusa. 

Na -10 smo propustili par napada za redom, trojke 2-14, jos je -13 odlican rezultat.

Smart dva puta sam ko duh dve cigle. Teo ne postoji, uglavnom niko raspolozen i da kazes da je u ritmu.

Moze ovo da se okrene to je jedna serija.

Posted

Bice vec 100 puta ponovljen scenario, smanjicemo razliku, prici na jedan, dva poseda, ali nista vise od toga, jednostavno nemamo kvalitet a jos manje karakter.

Posted (edited)
8 minutes ago, Don Dusko said:

Dokle ovako?Nije do protivnika do nas je.Jednostavno smo meki a i ne stizemo da pokrijemo rotacije. Jbg.

Iskreno nisam ni ja ocekivao pobedu ali smo bili u dobrom momentumu posle derbija i Valensije. Na terenu suprotno, kao da imamo 10 poraza za redom. Nemocno, anemicno, mlako, bez zelje, volje, ideje. Umesto da smo odigrali na krilima publike i skorasnjih rezultata mi smo odigrali u grcu, stegnuto i predali se unapred. Ta stvar je vec konstanta ove sezone.

Edited by DijametralnoSuprotan
  • Like 1
Posted (edited)

Bravo za dekija 0 poena, 0/2 iz igre  , bez ijednog skoka za 10 min.

Usli su toliko mlako da nemam reci. 20.000 ljudi, a oni kao da su 10 dana radili u rudniku.

O sutu za tri bolje ne reci nista. Da su se kojim slučajem juce skupili bolje bi šutirali. 

Edited by No name
  • Like 1
Posted

Smart i Deda ako se ne varam 4 otvorwna šuta za 3 p niti blizu da lopta prođe kroz obruč.

Ovaj prvi ih direktno pogurao ka dvocifrenoj razlici.

Barsa je svemirski brod za ovaj naš sklepani roster.

Vaditi se protiv Katalonaca i nije realno.

Čestitke Dr i gospođi.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, voja94 said:

Bice vec 100 puta ponovljen scenario, smanjicemo razliku, prici na jedan, dva poseda, ali nista vise od toga, jednostavno nemamo kvalitet a jos manje karakter.

Večeras nećemo... ubedljivo gubimo...

• Like 2
Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Iskreno nisam ni ja ocekivao pobedu ali smo bili u dobrom momentumu posle derbija i Valensije. Na terenu suprotno, kaomda imamo 10 poraza za redom. Nemocno, anemicno, mlako, bez zelje, volje, ideje. Umesto da smo odigrali na krilima publike i skorasnjih rezultata mi smo odigrali u grcu, stegnuto i predali se u napred. Ta stvar je vec konstanta ove sezone.

Nije prvi put da ovako mlako ulaze u utakmicu. Cim osete tvrdo, odmah se predaju, i u leru igraju.

Sto kažeš ti, igrali smo derbi, pa dobili Valensiju,  sve u areni, pa sad dočekali barselonu pred punom halom, a oni kao izduvan balon.

• Like 1