Don Dusko Posted January 28 Author Share Posted January 28 Da izdrzimo njihov nalet u 3Q i bice super. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liske Posted January 28 Share Posted January 28 Ovi ne bi dali ni 20 poena da nema ove tri obradovićeve udvaračice 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 28 Share Posted January 28 Da li će bar jedan sudija stisnuti muda pa poštovati košarkaška pravila i dodeliti najvećem Srbinu tehničku? Živo me interesuje da li ove Aba ligaške sudije imaju kičmu i muda da se osmele za tako nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 28 Share Posted January 28 Rokas malo igrao. Svez je, ocekujem njegovu kliniku u nastavku. Samo Gile iTobi bez poena kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 2 minutes ago, Crni said: Hanga ne bi bio Hanga da na neku WTF situaciju. Na kraju Luka dade dva gola i jbga mora se biti zadovoljan sa tim. Od koga je-dosta je. Svaka cast igracima, a sudijama stavim do znanja. Dak brate nemoj zajebavati. Do povrede Luka nam je bio mozda i najkosntantniji. Vcrs je odlican. Cemu ovo? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 28 Share Posted January 28 Treba reci da smo lepo zatvorili Pantera i Dozera. I Ledej ne uziva sa penala. Mislim da ima rezerve u Bokiju, Gidri i Teu, tako da oni minuti sa Hangom na kecu se nece javljati u nastavku. Jago unese energiju, Teo nastavi...ova utakmica pokazuje kao i sve ostale da si jedino na cetvorci u deficitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, Don Dusko said: Da izdrzimo njihov nalet u 3Q i bice super. ČIji nalet?Trojke u narandžastom ili ovih u crnim dresovima? Više se plašim ovih prvih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Bolji smo. Igramo timsku kosarku. Imamo duplo više asistencija. 10 prema 5. Oni su i na prosloj utakmici u EL imali ukupno 9 asistencija za ceo mec. Igraju individualno, i ako im zaustaviš skorere njih nema. Tako smo ih resili i prosli derbi Edited January 28 by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 28 Share Posted January 28 Just now, Miki28 Teoljub said: Dak brate nemoj zajebavati. Do povrede Luka nam je bio mozda i najkosntantniji. Vcrs je odlican. Cemu ovo? Zato sto lik ovo sto komentarise nema veze sa realnoscu, vec sa nekim njegovim nezadovoljstvom. Odlicno poluvreme, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted January 28 Share Posted January 28 Potpuna dominacija. Mala je razlika kolika je bila "igrački" na parketu. Samo mirno u drugom, i ne nasedati na provokacije kojih će sigurno biti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 28 Share Posted January 28 jos bi vise porobio da je na 5 umjesto 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 28 Share Posted January 28 (edited) Edited January 28 by NMX 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28 Share Posted January 28 Just now, Abizolirni said: jos bi vise porobio da je na 5 umjesto 4 Slazem se ali uprava prodala Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, Golijat said: Zato sto lik ovo sto komentarise nema veze sa realnoscu, vec sa nekim njegovim nezadovoljstvom. Odlicno poluvreme, bravo! Odlicno Lukino poluvreme sem suta sa bacanja. Promasio tri bacanja od 4 koliko je cela ekipa promasila za poluvreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Dak brate nemoj zajebavati. Do povrede Luka nam je bio mozda i najkosntantniji. Vcrs je odlican. Cemu ovo? Ko kad bi grobari rekli Trifke je bio pre povrede ekstra, a i veceras je odlican. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted January 28 Share Posted January 28 jbt dali su skoro pola poena sa slobodnih bacana i zale se nesto?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted January 28 Share Posted January 28 "Potez" prvog poluvremena je Teovo unošenje u facu onom. Time je podigao borbenu gotovost cele ekipe. Jbg, kad alfa mužjak krene, moraju svi da krenu za njim. Bravo Teo. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 28 Share Posted January 28 9 minutes ago, Miki28 Teoljub said: To ne znam, nisam obratio paznju ali je cista nesportska. Jbg. Prihvatam da je možda nesportska (na utakmici sam pa ne mogu da vidim snimak), ali ja nisam primetio da su sudije pokazale pre instrukcija sa klupe. Opet kažem da nisam siguran za svu trojicu sudija da neko nije pokazao, ali čini mi se da nije. Ako je tako to je kršenje pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 28 Share Posted January 28 Meni utisak da kkp moze biti zadovoljan sa -17 Zato se i pribojavam 3/4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 28 Share Posted January 28 1 minute ago, suptil said: Odlicno Lukino poluvreme sem suta sa bacanja. Promasio tri bacanja od 4 koliko je cela ekipa promasila za poluvreme. Jesi li siguran da je samo to promasio? Jel sve pokupio u odbrani? Npr kad mu Kaminski skuplja sa glave loptu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 28 Share Posted January 28 Svidja mi se ovaj mindset sa kojim smo usli u tekmu, od prve sekunde kao kerine. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 28 Share Posted January 28 Lepo sam rekao. Teo na parketu i u timu nije samo kvalitet više već i drugi mentalitet ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 28 Share Posted January 28 Ocekujem reakciju Partizana, nije realno da ostane ovako do kraja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 28 Share Posted January 28 Ali nema ovde opuštanja. EL derbi su zamalo okrenuli a ovde i imaju ovu trojicu u narandzastom da poguraju kad i ako treba. Nema ovde opuštanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 28 Share Posted January 28 Narandzasti su izgubili kontrolu nad utakmicom, što je šteta, jer bismo ih čisto košarkaški uništili. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts