Cavani Posted January 25 Share Posted January 25 Fun fact, imamo 0 poena sa pozicije PF za 28 minuta. 15 min Deda+13 min Mitar, zbirno bez poena. Zajedno igraju za 1.3 miliona. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Author Share Posted January 25 2 minutes ago, No name said: Da imamo pravog pleja , Yago ne bi ni igrao EL, vec samo ABA ligu. Igrao bi al ne ovoliko minuta kada mu ne ide nista. Vec bi se koristio kao energetski bum sa klupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, No name said: I gde mu je nejpir? Gde je zamena? Doveo je Topica, nase dete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, Issey said: Ulazi Mitrović umesto Davidovca... Gasim... Mitrovic je za Davidovca Kevin Garnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 25 Share Posted January 25 Komične scene kad imamo loptu, počeo sam da se smejem od muke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 5 minutes ago, drakon1 said: Nedovic moze da se ljuti na Davidovca koliko hoce. Ljutim se i ja. Ali, neka se pogleda u ogledalo prvo. Nesiguran u vodjenju lopte, masi bacanja, userava kontre. Znam do izlazi iz povrede, ali neka smanji dozivljaj. Za ovo ima pravo da se ljuti itekako. Kukavica je bio otvoren i umesto da sačeka loptu počeo je da beži u ćošak na drugoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 25 Share Posted January 25 5 bacanja smo.promasili u 3/4. Komedija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 25 Share Posted January 25 Ne možete jebeno sl bacanje da ubacite. Izadjite napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 25 Share Posted January 25 I da se mnogo ne zavaravamo vise, ni sa Teom ovo ne bismo dobili garant. 90 posto ekipe bez karaktera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 25 Share Posted January 25 Daj Tobija na 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 25 Share Posted January 25 Mitrovic od povrede ne moze da se sastavi. Lici na amatera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 25 Share Posted January 25 Ponadao sam se prvim poenima sa PF nakon ovih bacanja Mitra, ali nije se dalo. 30 celih minuta smo bez poena sa cetvorke. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Dobro ova bacanja Luke nisu nesto posebno. Protiv Baskonije nam je tako "prodao" utakmicu, sad na -18 nije ni bitno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 25 Share Posted January 25 Au kakva agonija braco moja Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, drakon1 said: Doveo je Topica, nase dete. I dete koje je juče igralo u Megi da nas vadi u EL...? Da se na njemu slomi koplje? Sjajna politika. Vizionar. Prvi je gurnuo dete Megi, pa onda daj da vadi coviceve brljotine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 25 Share Posted January 25 Kad je tesko Neda i Luka mase po obicaju Gadi mi se Davidovac,kakva smejurija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Author Share Posted January 25 Vidim Luka se vratio sa promasenim bacanjima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 25 Share Posted January 25 Nzm kog bi tuko pre ali su Covic i njegove konkubine ipak na prvom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 25 Share Posted January 25 Nek su se setili svi da je i Smart kao najbolji igrac veceras u 12. Pa ga Sfero ubacio, a ovi mu dodali loptu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 25 Share Posted January 25 Ništa, polako na spavanje. Ustaje se u pola 5. Neće Siner sam sebe pobediti. 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 25 Share Posted January 25 Kaze Janis,nema igrača koji mogu odmah da pomognu svojim kvalitetom , Hahahaha Kao da treba neki kvalitet za pojedine u ovom rosteru. Preostaje standardna bitka za top 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, Markoss said: Mitrovic je za Davidovca Kevin Garnet. Jedno vreme je igrao iznad mogućnosti. Ovo sad je ono kako mu je veći deo karijere izgledao. Očajan u odbrani, na šutu, bacanja da ne pominjem... Vadi ga IQ, ali generalno nije za EL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, No name said: I dete koje je juče igralo u Megi da nas vadi u EL...? Da se na njemu slomi koplje? Sjajna politika. Vizionar. Prvi je gurnuo dete Megi, pa onda daj da vadi coviceve brljotine. Ovde se plakalo sto Topic nije ostao i slavilo kad je dosao. Po meni preterano, ali svi su bili happy. Uostalom i kod dovodjenja Napiera. Ne moze se sve iskrpiti kad se igraci povrede. Za poziciju 4 sigurno da je moralo, ali pozicija 1 nije nas problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 25 Share Posted January 25 Slozio bi Brane ovog Procidu kao metar drva. I jos ga gadja loptom posle, i nema tehnicke. Stvarno su i ove sudije teletabisi. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 25 Share Posted January 25 Bas jajarski nastup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts