Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Ali ludi Deda koji ispod obruca skace na sut za 3, ovo je lako mogla da bude silazna putanja. 😄

Tutorijal kako NE zavrsiti cetvrtinu. Dopustas skok u napadu, ostavljas Lovernju da od Tobija napravi dete pa onda sutiras trojku iz bloka u 7. sekundi napada i ostavljas Asvelu 20 sekundi za poslednji posed

9 minutes ago, Mirage93 said:

Sta je problem ovde? Zasto pisete napamet?

Bukvalno je trebalo posle prve cetvrtine da vodimo 15 razlike ali je Javor vratio i odrzao Asvel u igri, poceli su sutevi da im ulaze i to je to. Ova ekipa je limitirana i to samo slep covek ne vidi, ali prozivati ove momke za "pristup" je sramota i notorna glupost.

Pristup jeste sramota. Javor jeste krao. Jedno ne iskljucuje drugo.

Evo ne krade vise pa igramo odbranu kao protiv Cedevite za vikend.

• Like 1

8 minutes ago, Knipex said:

Sve me nervira večeras, na slavi se žena dohvatila alkohola pre mene. Ćapila rakiju dok sam ja još jeo žito. Popio samo jednu da nazdravim kumu. Nervira me ovaj bubanj u hali. Nervira me Kovačić više nego svi zajedno. Nerviraju me naši centri. Beskrvni Nedović u odbrani. Javore, Javore,...

Kovacic izuzetno iritantan. Gledam hrvatski prenos.

2 minutes ago, Mirage93 said:

Ali ludi Deda koji ispod obruca skace na sut za 3, ovo je lako mogla da bude silazna putanja. 😄

Tutorijal kako NE zavrsiti cetvrtinu. Dopustas skok u napadu, ostavljas Lovernju da od Tobija napravi dete pa onda sutiras trojku iz bloka u 7. sekundi napada i ostavljas Asvelu 20 sekundi za poslednji posed

Ovo mu je 2. ili 3. put veceras. Bukvalno trazi da mu se Javor pojavi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...