Čočo Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: I partizan je prosle godine izgubio prvu kod kuce pa je lagano osvojio ABA ligu. Ja verujem. Samo što je tad Partizan bio F4 Evrolige ekipa a mi gubimo 45.razlike, igramo rekreativno od februara i 16.smo na tabeli. Edited April 15 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted April 15 Share Posted April 15 Kako god da zavrsi sezona zrelo je ovo za jednu ozbiljnu cistku od grka pa nadalje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted April 15 Share Posted April 15 Ja jesmo se raspali auuuu.... Ljudi nas rutiniraju samo na osnovu energije i želje... Ovo što pokazujemo nije šampionski mentalitet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted April 15 Share Posted April 15 Epska nepravda bi bila da mi prodjemo ove momke iz Podgorice. Oni bar imaju želju i bore se, a pri tom su i osvojili superkup ...apsolutno zaslužuju da prodju dalje, a i mi da se poštedimo daljeg nerviranja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted April 15 Share Posted April 15 8 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Trebaju nam Neda, Yago i Rokas da ispogadjaju nesto. Ne treba nam Neda, niti nam je ikada trebao. Uz dr robotike, najveca nesreca koja se u ovom prokletom klubu zapatila. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 15 Share Posted April 15 Daj Lazarevica da okrenemo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted April 15 Share Posted April 15 Just now, Don Dusko said: Au jbt oni kao da su Real, tako nas odradjuju... Trener traži tajm-aut oni naprave posle njega 6:0, kad je Sferolopus tražio na početku treće mi ne pokažemo ništa posle toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 15 Share Posted April 15 Sedim u blizini nase klupe, Janis mi deluje preplaseno i na rubu suza. Ova ekipa je otisla totalno do djavola. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 15 Share Posted April 15 Sut za 3 u 3/4, 1/8. Nedopustivo. 10 minuta je sasvim dovoljno da se ovo preokrene 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 15 Share Posted April 15 Svi se vuku ko prebijeni, trener pijan ili ne zna i nema mesta za Smarta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15 Author Share Posted April 15 Just now, Čočo said: Samo što je tad Partizan bio F4 Evrolige ekipa a mi gubimo 45.razlike, igramo rekreativno od februara i 16.smo na tabeli. Do you know irony? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted April 15 Share Posted April 15 Just now, Čočo said: Samo što je tad Partizan bio F4 Evrolige ekipa a mi gubimo 45.razlike. Spoiler Sarkazam 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted April 15 Share Posted April 15 3 minutes ago, No name said: Ali banda koja šutira 20 % za tri poena ..5/24 5/25, a SC šutra 6/23 pa vodi 15 razlike. Nije sve do šuta za 3 poena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 15 Share Posted April 15 Tako bre. Ajde sad jos jedan napad da se realizuje Yago nema potrebe jurcati sa sutem za 3. Bravooo Teo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15 Author Share Posted April 15 Just now, Miki28 Teoljub said: Tako bre. Ajde sad jos jedan napad da se realizuje I da preokrenemo meni je ova utakmica ozbiljan red flag. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 15 Share Posted April 15 2 minutes ago, Don Dusko said: Do you know irony? Pošto je i u prethodnom postu imao tendenciju,, verovanja" da ovo dobijamo nije ni sarkazam ni ironija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted April 15 Share Posted April 15 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: I partizan je prosle godine izgubio prvu kod kuce pa je lagano osvojio ABA ligu. Ja verujem. I ja verujem da ću jednog dana biti sa Dzenifer Aniston Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 15 Share Posted April 15 Just now, Don Dusko said: I da preokrenemo meni je ova utakmica ozbiljan red flag. Ok, pricace se o tome posle meca. Sada je najbitnije dobiti Bravo Lazo. Ajde bre odbrana Bravo Lazo x2. Ajde sad pametan naapd, sigurni poeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted April 15 Share Posted April 15 Da ti se smuci zivot kada ovaj flop majmuna lazica sviraju kao faul u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted April 15 Share Posted April 15 Šta rade teodosic i mitrovic u odbrani , sve što urade u napadu, ponište u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 15 Share Posted April 15 Kakav oas Yaga krv ti jbm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ok, pricace se o tome posle meca. Sada je najbitnije dobiti Bravo Lazo. Ajde bre odbrana Bravo Lazo x2. Ajde sad pametan naapd, sigurni poeni Zašto je bitno dobiti? Za koga? Zbog čega? Edited April 15 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Rutinski nas odradjuju Bravo bre simpatizeri "Uprava napolje" Edited April 15 by srlepajce 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 15 Share Posted April 15 Opaaa uprava napolje??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted April 15 Share Posted April 15 Uprava napolje 🫨 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts