DameTime Posted March 20 Share Posted March 20 I evo, šta god da KKCZ odigra sa druge strane stiže odgovor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 20 Share Posted March 20 Nije greska Davidovca, vec onog debila Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 20 Share Posted March 20 Koje smece od pasa salje Nedica u napadu za hvatanje prikljucka... 1 minute ago, MishaZvezda1983 said: Ja prosto ne mogu da verujem da smo mi doveli Davidovca u Zvezdu..... Place mi se. Slazem se, ali ubedljivo nam je najbolji danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 12-19 za 3... Opet ce da se predstavi kako protivnike kenja a da mi imamo malo odgovornosti za to...Jbg... Kad protivnik ode na 10+ eto Nede da statpaduje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 20 Share Posted March 20 Svaki put ista stvar, napadaju tako da se spusti lopta na niski post i to da pomoć bude sa strane Nedovića koji se spusti dole i onda ide lopta spolja na stranu gde je bio Nedović i tako primamo 150tu trojku ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 20 Share Posted March 20 Opak je Lesor, napravio Željko zverčinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 20 Share Posted March 20 Dobra utakmica za Nedovica, tvrdi Darkelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Sramotaaaaaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 Sudije su sramotne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted March 20 Share Posted March 20 Svaka cast Teu koliko se kontrolise. Iskreno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 20 Share Posted March 20 Da l’ ovi mandrili na tribinama misle da Lesora nešto dotiče ovo skandiranje? Cringe as fuck. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 pored svega toga sto mi nemamo pojma, ovakvo sudjenje je sramota za ovo kapitalisticko govno od takmicenja zvanog EL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 20 Share Posted March 20 Kako ove sudije nije sramota? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 20 Share Posted March 20 I opet da ponovim imamo tretman od sudija onakav kakav smo zaslužili odnosom prema EL. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 20 Share Posted March 20 Nek se ljuti na sudije a ne na Lesora. Bez potrebe juriša na njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted March 20 Share Posted March 20 Skandalozne sudije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted March 20 Share Posted March 20 3 minutes ago, Volter said: Opak je Lesor, napravio Željko zverčinu. Ma poznat je Željko po pravljenju igrača... Trener stvaralac... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, mister-no said: I opet da ponovim imamo tretman od sudija onakav kakav smo zaslužili odnosom prema EL. Mozda ali sudije su uzasne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, Ab1995 said: Ma poznat je Željko po pravljenju igrača... Trener stvaralac... Ode Tristan u NBA pa ti pricaj sta hoces 😭 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, DijametralnoSuprotan said: Ode Tristan u NBA pa ti pricaj sta hoces 😭 Zato Kenan Sipahi place i prokljinje 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 Cim vidim Atamana, zasmrdi mi nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 20 Share Posted March 20 Brate koliko loše sudije, čak nije ni neka napeta atmosfera, kao prvi put da sude utakmicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted March 20 Share Posted March 20 Bolomboj je baš gotiva lik.. Borac za svaku loptu, svaki napad, svaku odbranu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted March 20 Share Posted March 20 Ali ovaj nesrecni narod u hali koji trosi energiju na sudije, Lesora, Atamana i ostale gluposti, a glavni krivac sedi ispod kosa... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) Sfero bi bio ok pomocnik nekom ozbiljnom treneru, da bodri igrace, smiruje tenzije na parketu i kafenise sa Cokijem Edited March 20 by fradler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts