Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Kad se setim narativa o najjacoj Zvezdi u istoriji :classic_biggrin:

Kakva je ovo raspala odroncina od tima, nit suta, nit odbrane, nit fizikalija, ama bas nicega ovde nema

• Like 1
Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

Ae javi nam prije utakmice koja je bitna a koja nebitna utakmica jer ova utakmica je apsolutno nebitna utakmica za Zvezdu

Hoću tebi cu da javim. Da si se nekad bavio sportom znao bi da ne postoji nebitna utakmica.  

• Like 1
  • Love 1
Posted

Obradovic bi pojedincima posle utakmice objasnio neke stvari, ali ova pojava bez trunke autoriteta na nasoj klupi ce jos dobiti packe od pojedinih igraca u svlacionici...

Nisam mislio da cu ovo reci, ali gadi mi se nasa ekipa, ovako je ne bi sastavio i vodio ni najgori neprijatelj...

Posted

Hahahahahahahahahahhaha

Još jednom iskrene čestitke

Dr Nebojši i gospodji.

Ovakvu grupu ničega ,luzera i mekušaca na istom mestu bez bilo kakvog balansa moze da sastavi samo nemač pojma koji balavi o 53 god nekog prisustva u košarci.

Marš u FMP pa se tamo zajebavaj.

Navijam za +50

Posted

Ovo je tragikomedija, Jago erbol, Smart erbol pola metra desno od obruca

Bez zajebancije, ja bi ovog Gilespija optusio koliko sutra, a Smartu dao sansu jos mesec mozda.

Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Očigledno svima osim pojedinima ovde. Minutaža nosioca sve govori. A ako vam je lakše da mislite da smo došli ovde da izgubimo jer je nebitno a ne jer nas je dobio bolji protivnik, onda se tešite. Jeste lakše. 

Pa naravno da nisu dosli da izgube ali od prvog do poslednjeg minuta se videlo da igraju sa 60%. Pogotovo u odbrani,vecina nosilaca i jezgro su nam matori igraci u srednjim 30im. koji nisu u stanju da igraju 3 jake utakmice u 7 dana. Inace ova utakmica meni nije nikakav reper za potencijalno finale ABA lige i sve osim rutiniranja u Areni bi bio sok za mene. 

• Like 1
Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

A sto bi zamisljali? Jel ti stvarno mislis da bi ovako pristupili mecu?

Naravno da ne. Ali ne bi ni sudije ovako pristupile. Bilo bi 10x gore po nas, a i ovo je uzas

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...