Fromthecorner Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Bas sam se iznenadio sto nas pojacanje iz g lige nece odvesti u plejof 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Svi su bili očajni sem donekle Bolomboja. Brizuela i Veseli kao na treningu. Razbili su nas bukvalno... i ovih 12 razlike je nerealno, trebalo je 25 da bude... I da, Smart je besmislen igrač, kao što sam i sumnjao. Spor, sa lošim šutem... Zalutao dečko... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Mislim da cak imamo sanse. Oni su cak iznad svog prosjeka i sa poenima i sa statistikom. Mi, tesko da mozemo biti gori od ovoga sto gledamo. Krenuce sigurno i taj sut jer ovakvu statistiku nisam vidio jos otkad smo igrali F4 sa Cibonom i 2/32 za 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 1 minute ago, YAO said: Ali Veseli....celu karijeru nije znao ove suteve da ubaci. Sad ubacuje Cele sezone ubacuje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 2, 2024 Author Share Posted February 2, 2024 Previse se ovo cesto desava da bi bilo slucajno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неле Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Bas nas rutinirase mada imam neki osecaj da preokrecemo 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Utakmica je otisla u nepovrat nakon one serije promasaja Smart i toeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Sad će u drugom kao faktor iznenadjenja da izdominira Gilespi. Sigurno se nisu pripremili na njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Frapantna razlika u kvalitetu. Koliko je njihov napad fluidniji i organizovaniji od naseg. A da im ulazi sve, pa ulazi realno. Nadrealni pogoci Brizuele, Lapra, pa i Veselog pod pritiskom. To dolazi i iz samopouzdanja jer mi ne mozemo da izgradimo jedan normalan sut 5 napada za redom. Bolno smo inferiorni naspram top ekipa. Imam utisak da je Barsa u trecoj brzini. Ovde nas vadi samo neko ludilo koje ne mozem ni da imenujem. O upisima pojedinaca tek nemam reci. Nahraniti igraca zvezde govnima...e forumski strucnjaci...tugo jedna bolesna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Živimo i umiremo od šuta. Ništa novo od nas.Mora iz odbrane da se gradi.. Tu smo daleko od igrača i od lopte, samim tim nema tranzicije pa ni šuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 1 minute ago, Don Dusko said: Dokle ovako?Nije do protivnika do nas je.Jednostavno smo meki a i ne stizemo da pokrijemo rotacije. Jbg. Još se tu dešava da igrač koji kasni podigne ruku i skoči, pa vizuelno izgleda kao šut preko ruke, a u stvarnosti je to skoro neometan šut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Barsa je druga planeta za sadašnju Zvezdu, odigrati pošteno i drugo poluvreme,ispoštovati svaku loptu pa da se zasluži aplauz i kad se izgubi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Just now, MrTripleDouble said: Utakmica je otisla u nepovrat nakon one serije promasaja Smart i toeto Ma on licno sa svoja tri minuta usrao tekmu.. ne spominjimo nase nosioce igre, oni su super 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 2 minutes ago, MrTripleDouble said: Utakmica je otisla u nepovrat nakon one serije promasaja Smart i toeto Čak ne bih ni to rekao. Ovo je "samo" rutina. Mnogo su bolji a i uigraniji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daftpunk Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Odvratno poluvreme, mozda i najgore u EL ove sezone u Areni. Nismo agresivni, u obe cetvrtine nismo izasli iz bonusa. Na -10 smo propustili par napada za redom, trojke 2-14, jos je -13 odlican rezultat. Smart dva puta sam ko duh dve cigle. Teo ne postoji, uglavnom niko raspolozen i da kazes da je u ritmu. Moze ovo da se okrene to je jedna serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Nisu se ni oznojili 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voja94 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Bice vec 100 puta ponovljen scenario, smanjicemo razliku, prici na jedan, dva poseda, ali nista vise od toga, jednostavno nemamo kvalitet a jos manje karakter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 (edited) 8 minutes ago, Don Dusko said: Dokle ovako?Nije do protivnika do nas je.Jednostavno smo meki a i ne stizemo da pokrijemo rotacije. Jbg. Iskreno nisam ni ja ocekivao pobedu ali smo bili u dobrom momentumu posle derbija i Valensije. Na terenu suprotno, kao da imamo 10 poraza za redom. Nemocno, anemicno, mlako, bez zelje, volje, ideje. Umesto da smo odigrali na krilima publike i skorasnjih rezultata mi smo odigrali u grcu, stegnuto i predali se unapred. Ta stvar je vec konstanta ove sezone. Edited February 2, 2024 by DijametralnoSuprotan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Ja sam bacio digitron. Vadim ga iz kante ako preokrenemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 (edited) Bravo za dekija 0 poena, 0/2 iz igre , bez ijednog skoka za 10 min. Usli su toliko mlako da nemam reci. 20.000 ljudi, a oni kao da su 10 dana radili u rudniku. O sutu za tri bolje ne reci nista. Da su se kojim slučajem juce skupili bolje bi šutirali. Edited February 2, 2024 by No name 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Smart i Deda ako se ne varam 4 otvorwna šuta za 3 p niti blizu da lopta prođe kroz obruč. Ovaj prvi ih direktno pogurao ka dvocifrenoj razlici. Barsa je svemirski brod za ovaj naš sklepani roster. Vaditi se protiv Katalonaca i nije realno. Čestitke Dr i gospođi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 (edited) 2 minutes ago, srlepajce said: Nisu se ni oznojili Nismo ni mi Edited February 2, 2024 by Reginald Cousins 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 4 minutes ago, voja94 said: Bice vec 100 puta ponovljen scenario, smanjicemo razliku, prici na jedan, dva poseda, ali nista vise od toga, jednostavno nemamo kvalitet a jos manje karakter. Večeras nećemo... ubedljivo gubimo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Iskreno nisam ni ja ocekivao pobedu ali smo bili u dobrom momentumu posle derbija i Valensije. Na terenu suprotno, kaomda imamo 10 poraza za redom. Nemocno, anemicno, mlako, bez zelje, volje, ideje. Umesto da smo odigrali na krilima publike i skorasnjih rezultata mi smo odigrali u grcu, stegnuto i predali se u napred. Ta stvar je vec konstanta ove sezone. Nije prvi put da ovako mlako ulaze u utakmicu. Cim osete tvrdo, odmah se predaju, i u leru igraju. Sto kažeš ti, igrali smo derbi, pa dobili Valensiju, sve u areni, pa sad dočekali barselonu pred punom halom, a oni kao izduvan balon. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 28.3% za 3 Pogodite o kom igraču se radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts