mfmilan Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Gotovo je, usrali su se skroz, razvališe nam prvi obruč, da im tražimo da plate štetu.
Barkley#34 Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Subjektivni osećaj da je Ledej odigrao 47 minuta.
Son_of_a_gun Posted December 7, 2023 Author Posted December 7, 2023 Mesina i Armano k'o da im život od ovoga zavisi. Ok, biće slađe.Rekao sam sebi kad se završi tekma da ću da te nađem da te kvotujem, i evo me. [emoji16] 1
Arsenije Pesic Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 55 minutes ago, Son_of_a_gun said: Rekao sam sebi kad se završi tekma da ću da te nađem da te kvotujem, i evo me. Imao sam veliku dozu optimizma čitav meč, prilično neuobičajeno za mene. Nego dao si mi šlagvort, ovde vazda pljuvani Vlahović (komentator na SK), na 80:65 kaže Milano sjajno poštuje loptu ove sezone, veoma mali broj izgubljenih. Oni posle 3 sekunde bacaju loptu u aut. Vlahović kaže evo neka moja komentatorska kletva bude početak preokreta. U 4/4 na pola koša za nas Željko uvodi Smajlija, Anđušu i Jaramaza. Vlahović kaže ajde da ova domaća trojka pomogne da se odlepimo od Armanija. Verujem da je bio jedini u tom trenutku koji je pomislio tako nešto, pa još javno izgovorio. Ukratko, Vlahović pokidao. 12
Kronostime Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 10 hours ago, uini said: @Kronostime, editovao si jer si napisao pogresno "little" jel Šta bi dao da si na mom mjestu Šta bi dao da si na mom mjestu Da te mrze, a da ti se dive? Šta bi dao? Šta bi dao za veliku gestu Mjesto svoga da tvoj život žive? Šta bi dao? Ti budi srećan sad što si preko puta I što nas strašni let nad provalijom dijeli Jer ovo je mojih pet minuta A pred tobom stoji život cijeli Šta bi dao da možeš ovako Dići ruke, a puk da te slijedi? Šta bi dao? Da l' bi i ti u svom srcu plako Kao što se moje srce ledi? Da l' bi i ti? Ti budi srećan sad što si preko puta I što nas strašni let nad provalijom dijeli Jer ovo je mojih pet minuta A pred tobom stoji život cijeli (Aah) Ti budi srećan sad što si preko puta I što nas strašni let nad provalijom dijeli Jer ovo je mojih pet minuta A pred tobom stoji (Oh) život cijeli
MC Thunder 2 Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Jel toliko tesko NE prenositi b2b utakmice na istom kanalu, kad ih vec imas 11 u posedu? 2
realno *w Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) 14 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jel toliko tesko NE prenositi b2b utakmice na istom kanalu, kad ih vec imas 11 u posedu? na veče kada nema gotovo ništa od sporta.. idioti Smajli sve bolji kad krilo, samo kad nema previše guranja. Edited December 11, 2023 by realno *w
JPM Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 14 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jel toliko tesko NE prenositi b2b utakmice na istom kanalu, kad ih vec imas 11 u posedu? Ma aj to nego sto ipak mora ispostuju serijal reklama za kladionice, a ti onako cekas da pocne, sedis na petinu guza...a oni ... " CIJI JE DUZI...." 2 1
ChrisJudd Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Poenta je bila da gledamo vesti između u kojima je psiho zauzeo sve rubrike do kulture na kraju.
Xpert Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Sto se tice ove utakmice zelim pobedu i da se niko ne povredi. 2
Stiletto Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 16 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jel toliko tesko NE prenositi b2b utakmice na istom kanalu, kad ih vec imas 11 u posedu? Zamisli da gledaš na B92, gde između utakmica idu vesti od 10 minuta, a od prvog do poslednjeg "naš dragi predsednik je uradio ovo, naš dragi predsednik je uradio ono..." pa se uključe na 3 minuta do kraja prve četvrtine. Samo ti krene iz dubine duše "Vučiću pederu!" 5 minutes ago, realno *w said: Smajli sve bolji kad krilo, samo kad nema previše guranja. Da citiram uglednog kolegu forumaša, "ne voli znojava muška tela" 😁 1 1
Son_of_a_gun Posted December 11, 2023 Author Posted December 11, 2023 Kod nas u Bosni su nas stavili na Arena Premium 1, tako da ne znam o čemu pričate. [emoji16]Tristan sve bolji, pu, pu, pu…
Stiletto Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Za razliku od prošle godine, Tristać pokazuje da makar u ABA može biti i te kako koristan.
Xpert Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) Vidim ja da je ovo neki Javor sa Aliexpressa, a ne original. Edited December 11, 2023 by Xpert
Son_of_a_gun Posted December 11, 2023 Author Posted December 11, 2023 Skokovi 19:9 za nas. Svi idu na skok, suza će mi krenuti radosnica. 2
ScepanScekicSto Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Najveci problem Tristana je sto sve olako shvata i dok to ne promeni nikada nece od njega biti ozbiljan kosarkas
realno *w Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Krene ova smešna postava i natera ga na tajmaut posle minut na 16 razlike.
Recommended Posts