Jump to content

KK Partizan 2023/24 - UŽIVO


Son_of_a_gun

Recommended Posts

4 minutes ago, Zumbul said:

Naprotiv, pomisli navijač KKP koji je pritom svestan da je to SRPSKI klub koji se dominantno finansira iz DRŽAVNOG budžeta. 

 

Da citiram jednog lika iz Srbije: PA ŠTA?

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Pa sad, mnogi sa tapijom na srpstvo bi rekli da nije ni srpski a kamoli SRPSKI klub. 

 

Zajebavam se, naravno, volela bi verovatno većina nas da imamo domaće igrače i da razvijamo što više istih, ali je najgore imati nekog koga jedino preporučuje to da je domaći igrač. Ta vrsta protekcije retko kada daje pozitivan efekat.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Naravno, ne mislim da treba držati kršine od domaćih igrača samo zato što su domaći, ali mi je isto tako van svake pameti da neko i pomišlja da treba imati sve strance u timu. Onda nema razlike između navijanja za KKP i neki random klub iz inostranstva. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Poenta je u tome da domaci igraci (primarno Andjusic, Trifunovic i Jaramaz) zaista cesto igraju lose, ali da, istovremeno, ni kod stranaca, osim Ledeja, nema kontinuiteta. Ovo sto Panter (kao prva violina) igra je sramota, pogotovo ako se uzme u obzir nominalni kvalitet, plata koju prima, te, pogotovo, okolnost da je kapiten. Svaljivanje krivice i izliv ogorčenja rezultatima na domaci deo ekipe Partizana u situaciji gde, sem Ledeja, te periodicno Bruna i Nanelija, niko od stranaca ne doprinosi koliko bi trebalo i bilo ocekivano (pre svih Panter, Douzer, Kaminski i Ponitka) nije utemeljeno. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Pepokrsta said:

Ovo sto Panter (kao prva violina) igra je sramota, pogotovo ako se uzme u obzir nominalni kvalitet, plata koju prima, te, pogotovo, okolnost da je kapiten.

Au brtmoj, sad će i tebi da objasne da je ovo atentat na Pantera :s_d:

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...