Son_of_a_gun Posted March 14 Author Share Posted March 14 Kad vidim kako piđn sa lakoćom dođe do obruča uvijek se zapitam zašto to stalno ne radi… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 14 Share Posted March 14 Definicija KK Partizan: Parker napada PJa, ne može da ga pomeri. U momentu kada mu je poptuno nestalo ideje kako da napadne koš, mi udvajamo i primamo trojku. Jednostavno preglupa ekipa. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 14 Share Posted March 14 I to pomažemo sa Kalinića koji šutira 45% za tri ove sezone. Divno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 14 Share Posted March 14 Just now, realno *w said: Definicija KK Partizan: Parker napada PJa, ne može da ga pomeri. U momentu kada mu je poptuno nestalo ideje kako da napadne koš, mi udvajamo i primamo trojku. Ovo precesto radimo da bih rekao da je samostalna odluka igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 14 Share Posted March 14 Ovo pretenduje da postane bas mučno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 14 Share Posted March 14 Just now, Xpert said: Ovo precesto radimo da bih rekao da je samostalna odluka igraca. Nemoguće da je naredba trenera: svi u reket, ostavite šutere same. Naročito ne kada ne postoji pravi mismeč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 14 Share Posted March 14 Gde je lopta? Svi desno! Gde je sad? Svi nazad! Hahahahah Bunch of fucking amateurs man Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted March 14 Share Posted March 14 Dao sam ženi daljinski, prebacujem se na eon na telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 14 Share Posted March 14 Ovo je bolesno… nije problem gubiti ali ovo… da se raspadnes za 2 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 14 Share Posted March 14 Just now, realno *w said: Nemoguće da je naredba trenera: svi u reket, ostavite šutere same. Naročito ne kada ne postoji pravi mismeč. Al onda bi trener video to na snimcima i rekao im, prestanite da pomazete i ostavljate igrace same. Ali ne, mi i dalje to radimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 14 Share Posted March 14 Zek bratina Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 14 Share Posted March 14 2 minutes ago, Xpert said: Al onda bi trener video to na snimcima i rekao im, prestanite da pomazete i ostavljate igrace same. Ali ne, mi i dalje to radimo. Protiv Makabija recimo sam video bar 3-4 Željkova nervna sloma i to ne nakon primljenog koša, nego čim krene pomoć, a on za glavu. To je jednostavno manjak inteligencije igrača i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 14 Share Posted March 14 Najgore sto cemo se nastaviti loziti na play in ali realno ovo sto mi igramo i kako stojimo… ovo je sramotno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 14 Author Share Posted March 14 5 minutes ago, Xpert said: Al onda bi trener video to na snimcima i rekao im, prestanite da pomazete i ostavljate igrace same. Ali ne, mi i dalje to radimo. Svašta mi radimo što ne bi radili ni da sam im ja trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14 Share Posted March 14 Naši navijači bolje nigde da ne putuju. Gde god odemo samo razumemo protivničke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 14 Share Posted March 14 Odigramo dobru odbranu i dobijemo priliku da jos spustimo razliku. I sta mi radimo? Tj, sta Panter radi? Uzme loptu, ne da je nikome, sutne preko ruke i naravno promasi. Jebes taj posao i taj tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted March 14 Share Posted March 14 2 minutes ago, realno *w said: Protiv Makabija recimo sam video bar 3-4 Željkova nervna sloma i to ne nakon primljenog koša, nego čim krene pomoć, a on za glavu. To je jednostavno manjak inteligencije igrača i to je to. I sad je ispizdeo. Kako se porodimo da ih stignemo a oni onda dva napada +15. Evo sad, 6:0 serija, u naletu smo. Naš napad - Panter tapka loptu 20 sekundi i šutne daleku distancu, promašaj. Njihov sledeći napad, organizovan, Veseli ostane sam. Kakva je ovo košarka ljudi moji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 14 Share Posted March 14 Barsa ima 18/22 za dva poena, kakva tragedija jedne odbrane, kolorizovano. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 14 Share Posted March 14 (edited) Panter jedno 5s nije imao pogled na igrača sa loptom malopre u odbrani, kad je Sato kucao Edited March 14 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted March 14 Share Posted March 14 I kako smo, i pored svega navedenog, na -4? Ako bi neko znao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 14 Share Posted March 14 Zasto je Zek ovoliko glup u pravljenju ovih faulova u napadu? Bukvalno se videlo sta ce se desiti cim je krenuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 14 Share Posted March 14 Tako sto ekipa realno nesfo moze ali to ponisti svojim glupostima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 14 Share Posted March 14 4 minutes ago, mfmilan said: I kako smo, i pored svega navedenog, na -4? Ako bi neko znao? And it's gone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted March 14 Share Posted March 14 Posle dva Željkova tajmauta, mi smo se samo još više raspali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 14 Share Posted March 14 Sa koliko swaga i samopouzdanja DA33 ispali ovaj erbol. Nije ni cudo sto su mu obe zene lepotice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts