Jump to content

Recommended Posts

Posted

Definicija KK Partizan: Parker napada PJa, ne može da ga pomeri. U momentu kada mu je poptuno nestalo ideje kako da napadne koš, mi udvajamo i primamo trojku.

Jednostavno preglupa ekipa.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, realno *w said:

Definicija KK Partizan: Parker napada PJa, ne može da ga pomeri. U momentu kada mu je poptuno nestalo ideje kako da napadne koš, mi udvajamo i primamo trojku.

Ovo precesto radimo da bih rekao da je samostalna odluka igraca.

Posted
Just now, Xpert said:

Ovo precesto radimo da bih rekao da je samostalna odluka igraca.

Nemoguće da je naredba trenera: svi u reket, ostavite šutere same. 

Naročito ne kada ne postoji pravi mismeč.

• Like 1
Posted
Just now, realno *w said:

Nemoguće da je naredba trenera: svi u reket, ostavite šutere same. 

Naročito ne kada ne postoji pravi mismeč.

Al onda bi trener video to na snimcima i rekao im, prestanite da pomazete i ostavljate igrace same. Ali ne, mi i dalje to radimo.

Posted
2 minutes ago, Xpert said:

Al onda bi trener video to na snimcima i rekao im, prestanite da pomazete i ostavljate igrace same. Ali ne, mi i dalje to radimo.

Protiv Makabija recimo sam video bar 3-4 Željkova nervna sloma i to ne nakon primljenog koša, nego čim krene pomoć, a on za glavu.

To je jednostavno manjak inteligencije igrača i to je to.

Posted
5 minutes ago, Xpert said:

Svašta mi radimo što ne bi radili ni da sam im ja trener.

Posted

Odigramo dobru odbranu i dobijemo priliku da jos spustimo razliku. I sta mi radimo? Tj, sta Panter radi? Uzme loptu, ne da je nikome, sutne preko ruke i naravno promasi.

Jebes taj posao i taj tim.

Posted
2 minutes ago, realno *w said:

Protiv Makabija recimo sam video bar 3-4 Željkova nervna sloma i to ne nakon primljenog koša, nego čim krene pomoć, a on za glavu.

To je jednostavno manjak inteligencije igrača i to je to.

I sad je ispizdeo.

Kako se porodimo da ih stignemo a oni onda dva napada +15.

Evo sad, 6:0 serija, u naletu smo. Naš napad - Panter tapka loptu 20 sekundi i šutne daleku distancu, promašaj. Njihov sledeći napad, organizovan, Veseli ostane sam. Kakva je ovo košarka ljudi moji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...