Patriota iz kauca Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Dobicemo ovo ali bice mucenjeDobićemo juče, nosioci igrali 40 minuta u duplom kolu, rezerve su tuga.Trifa, još koliko mu traje ugovor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 (edited) Doziera useravaju u defanzivi. Jedno 10 poena smo primili direkt preko njega. A Uros nastavlja da pripaljuje i masi. Edited October 23, 2023 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Napad posle tajmauta Trifunović pali trojku preko ruke u 10. sekundi napada. Ovo nije Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djo Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 2 minutes ago, Patriota iz kauca said: Dobićemo juče, nosioci igrali 40 minuta u duplom kolu, rezerve su tuga. Trifa, još koliko mu traje ugovor? Jos ovu godinu ako se dobro secam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 (edited) Ovaj faulirao i Smajlija i Pantera o istom trosku. Edited October 23, 2023 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Jos ovu godinu ako se dobro secam. Biće, godina prođe, dan nikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 Trifunoviću treba uručiti jedan last cut još večeras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ovo je bolesno. jebo vas skok više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Kontam da probam dop večeras 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Topić ostane na Kaminskom, ne postoji nagoveštaj želje da se spusti dole i da mu neko doda loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ovo je sramota na sta licimo veceras… energetski smo mrtvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ja ne znam odakle toliko uverenje da ćemo da dobijemo ovo. Frenk se još navikava na evropska pravila, nije znao da ne sme da povlači mrežicu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Igramo baš besmislenu košarku. Oni prave blok na 11 metara od koša, mi preuzmemo i Balša sa plejom, primamo trojku. Sa druge strane, mi napravimo mismeč, njihov igrač jednostavno stane ispred našeg i to je kraj nade da se realizuje to. Idioti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Klupa od prosle godine je samo jos vise neupotrebljiva… a pridoslice jos ne znaju gde su dosli… ali skok… gospode boze 🤦🏻♂️ ja licno mislim da ovo gubimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 minute ago, Arsenije Pesic said: Ja ne znam odakle toliko uverenje da ćemo da dobijemo ovo. Koje crno uverenje. Rekoh već, nije ovo Cibona da se raspadne posle 3 čevrtine, ovde ćemo pre mi energetski da padnemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Veceras duplo golo.Em će nosioci da igraju po 35+ do kraja da stignemo ovo i umorice se pred derbi, em nećemo da stignemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 12-2 trojke, ne znam da li su 2 šuta bila protiv kakve takve odbrane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 (edited) ALi Mi ImAmO dUžU kLuPu… 🤪 Edited October 23, 2023 by Son_of_a_gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 5 minutes ago, realno *w said: Oni prave blok na 11 metara od koša, mi preuzmemo i Balša sa plejom, primamo trojku. Ja mislim da bi bilo dovoljno i da njihov plej vikne 'pik' da mi odmah preuzmemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 (edited) 5 minutes ago, Arsenije Pesic said: Ja mislim da bi bilo dovoljno i da njihov plej vikne 'pik' da mi odmah preuzmemo. Potpuni besmisao. Onda sa druge strane vidiš kako Aleksi prave 2-3 bloka, iz teškog kontakta nekako uspeva da ih natera na preuzimanje, uglavnom na 3 -5 sekundi do kraja napada. I shvatiš kako taj pnr nije tako jednostavna stvar, kada protivnik ne odluči da ti baš pomogne, kao mi njima. _________ Prvi napad zicer za Megu, dobro se promenio pristup. Edited October 23, 2023 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 To je to. GG Mega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Jaramaz.Zeljko se predao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 Faul na šutu. [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: ALi Mi ImAmO dUžU kLuPu… 🤪 Bilo bi dobro da imamo nekog da uđe sa te klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts