Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ju ju kakva lepotica od Klasika. Opet. Samo udrite braćo, va bank fudbal.
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Komentator ne kapira da je nadoknada i za pauzu za osveženje.
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 46 minutes ago, crni96 said: Plačem za starim el klasikom bukvalno 😭😭😭 Zadnje 2-3 godine su spektakularni mecevi. Mnogo golova, sansi, lijepih poteza.
Polivalentni Stevica Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Jbt led,pola sata maltene ničega i onda vatromet. El Klasiko nudi sve što ljubitelj fudbala voli da vidi. Lepe golove,vic u igri,borbu za svaku loptu. Fantastična utakmica! 2
crni96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Zadnje 2-3 godine su spektakularni mecevi. Mnogo golova, sansi, lijepih poteza. Mislio sam sto se tice imena i igraca koji su igrali.
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Zabavna utakmica al prije svega jer oba tima imaju ozbiljne mane. I jedni i drugi uzasni defanzivno. Po kvalitetu utakmicae nije ovo ni blizu mecevima iz prime CR-Messi ere kad su oba tima na svakoj poziciji imali top 3 igraca na svijetu.
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, crni96 said: Mislio sam sto se tice imena i igraca koji su igrali. To mislim da se nece ponoviti jos dugo, dugo godina ako se i ponovi. Tada nasjlabija imena golmani a na ostalim pozicijama istorijska imena, medju najboljim igracima svih vremena na svojim pozicijama i onda imas 2 GOAT-a 1
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Uvek kad gledam El Klasiko zapitam se da li ljudi koji se loze na Barsu prvenstveno imaju 15 godina, jer ti ne treba vise od pet minuta da vidis koliko im je bedna odbrana. Na primer ovog Kubarsija ne bih u Radnicki doveo, decko je tragican.
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbt mi smo prodali Carerasa da nam jos igra Luke Shaw :))))))))) Ajmo Vini mačko
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, McLeod said: Uvek kad gledam El Klasiko zapitam se da li ljudi koji se loze na Barsu prvenstveno imaju 15 godina, jer ti ne treba vise od pet minuta da vidis koliko im je bedna odbrana. Na primer ovog Kubarsija ne bih u Radnicki doveo, decko je tragican. Pa nije ni Realova dobra. Da nemaju Kurtou iza njih primali bi po 2-3 gola svaki mec
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gledaj ti te reakcije, komedija od odbrane Reala. Dodaju im se na ivici 16m a nidje nikog uz igraca
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne kazem da jeste al Barsina je potpuna tragedija. Koliko je usralo Rafinju jujuju. Inace, Olmo je igracina, ne znam sto nema znacajniju ulogu u Barsi. Za pet minuta polomio ceo vezni Reala. 1
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Dokle vise nasi komentatori i "EMBAPE" Mbape je, klenovi. Edited 4 hours ago by BattleBender 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovaj Huijsen kako se vec cita isto pitaj boga kako igra u Realu.
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, McLeod said: Inace, Olmo je igracina, ne znam sto nema znacajniju ulogu u Barsi. Za pet minuta polomio ceo vezni Reala. Pa zato sto je povredjen svaku 2 utakmicu.
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vazi li još ovaj dripac Bellingham za nekakkvo cudo od igraca? Lik se krije od ugla za pas.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedina razlika izmedju Vinisijusa i Jamala je sto je jedan glup kao kurac. Obojica su losi karakteri
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Real je najtrofejniji klub al Barsa je Barsa. Imaju taj šmek, posebni su. Igraju totalno drugačije od drugih. Lamin Yamal je čudesan, a Rafinja najbolje pojačanje kluba zadnjih 10 godina, bez dileme.
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Jbt,ovaj Sebaljos još igra u Realu Svi velikani imaju bar jednog fantoma na platnom spisku koji se tu suklja od ručka do ručka bez da iko zna šta on tu i kako. Fantom Mijović = fantom Sebaljos 1
Recommended Posts