Jump to content

Recommended Posts

Posted

Medvedev se ispoklanjao u prvom servis gemu, neće to sve vreme trajati pa ne treba ispuštati prilike. Pogotovo što kad god Novaku vrati servis to traje po 20 udaraca :smiley5:

Posted
3 minutes ago, alcesta said:

Kad bude servirao za set promeniću kanal, znamo već kako to izgleda i protiv lakših protivnika :default_sofa:

Čak i ako uzme na kraju taj gem, mora da ga otvori sa recimo 0-30...

Posted (edited)

Dobar takticki plan ima Novak, miksuje dosta udarce, mora da mu menja ritam.

Sa Danilom je samoubistvo napucavati se jer on je bukvalno zid u takvim razmenama.

Edited by unagi
Posted

Новак је фокусиран на меч, на игру. Очекујем већи отпор Медведева у наредном сету.

Posted
4 minutes ago, Wingwalker said:
6 minutes ago, Dracarys said:
Već viđeno, sada će Novak pokušati da uzme brejk, neće uspeti, potrošiće energiju i neće uspeti da odservira za set.

A kad je pa i bilo drugačie...?

Evo sad. 😁

Posted

Medvedev previše daleko stoji kad prima servis. Nole ga ovim slajs servisima sa visokim odskokom onemogućava da napadne. Čudna taktika Danila.

Rutinski set. Taktički odlično. Ajmo još dva...

Posted

Bezbedno da vratim na ES? Dobro je.

Set više nego pre dve godine, ja zadovoljna :classic_biggrin:

Što ne znači da ti neću ovo zapamtiti ako ga urekneš sad, druže Crni :classic_tongue:

• WOW 1
Posted

Novak nije posustao. Sprema se odgovor Medvedeva u drugom setu.

5 minutes ago, Wingwalker said:
7 minutes ago, Dracarys said:
Već viđeno, sada će Novak pokušati da uzme brejk, neće uspeti, potrošiće energiju i neće uspeti da odservira za set.

A kad je pa i bilo drugačie...?

Izgleda sada.

Posted

Oce Novak njegovim oruzjem da ga bije! Moze!

Odo ja za Beograd sad, vi gledajte.

Kad je docek, sutra popodne?

(Znam, znam, jezik pregrizo 🙂 )

Posted
2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Sta se desilo u petak pa ovaj pomete Alcaraza onako? Ovakve Novak uzima sa 30% snage. 

Nadajmo se da je ispucao svu municiju u petak, ali još ima mnoooogo da se igra. Uostalom ovo je bio samo jedan očajan servis gem Danila za prvi set, nije kao da je izgubio s nulom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...