DameTime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Pa ja sam ti dokazala, timski statsi Francuske govore da ovo danas njih ne sere, već su zapravo generalno solidna do odlična šuterska ekipa. Tvoj kontraargument je, ako možemo to uopšte tako da nazovemo, da su sada stariji i slabiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (edited) 9 minutes ago, Darko said: Dobar je Franc ali mislim da ga precenjuješ, bar u odnosu na SGA. Nema Franc taj smoothness u igri, što nije ni čudo - pošto je SGA završio na jebenom petom mestu u NBA MVP glasanju. Nemoj mu to reci, stat whore 9 minutes ago, Darko said: Malo je teže kada te na perimetru jure Dort, Brooks, SGA and NAW. Mada je i meni Francuska osrednja ekipa. Ma ko su taj Brooks i Dort? Kese od igraca, nemaju pojma u odbrani. Docice i ova Letonija na red kod Kanadjana pa ce dobiti po tamburi. Evo ti Francuzi lagano izlaze na kraj. Edited August 27, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, McLeod said: Nijedna opservacija ti nije tacna, carry on sto bi rekao Kenjdrik. EL ovo namerno ili slučajno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, DameTime said: Pa ja sam ti dokazala, timski statsi Francuske govore da ovo danas njih ne sere, već su zapravo generalno solidna do odlična šuterska ekipa. Tvoj kontraargument je, ako možemo to uopšte tako da nazovemo, da su sada stariji i slabiji. Nije 20% realno, nije ni ovo. Malopre Jabusele pogadja kao Novicki. Furnije i Batum mogu da sutiraju 40% protiv SAD, mogu da sutiraju 15% protiv Meksika, oni su nebitni niti gledam u njih kao anomaliju. Danas igraci kojima mozes da izbrojis na prste utakmice sa 3+ trojke za reprezentaciju sutiraju kao masine. 2 minutes ago, DameTime said: EL ovo namerno ili slučajno? Perkins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 13 minutes ago, Ječmendo said: Yabusele izgleda zapušteno ili makar rezervisano, a Francuzima ne fale poeni spolja već upravo iz reketa gdje bi trebalo da su najjači. Jednostavno, moraju dio igre da prebace unutra ako misle išta da naprave. upravo jabusele jedini postiže poene unutra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 minutes ago, uini said: upravo jabusele jedini postiže poene unutra. Odlican igrac, volio bih da vise igra unutra nego da se konstantno izvlaci jer kad je blizu kosa dobre stvari se desavaju za Francuze. Evo 74 poema starih istrosenih Francuza. Kanadjani gledaju i ne vjeruju koliko ce da napune kos Letoncima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ovaj ex KKP Kurucs izgleda kao da trenutno ne bi bio petorka ni kod Venecuele. Gledam tekme iz CG, reklame za crnogorske kladionice su urnebes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Kakve oscilacije imaju Francuzi… majstori da se samoubiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Collet je stvarno nemoguć, umesto da nosioci naprave 20 razlike on forsira ove neke rezerviste. Lessort ne zna gde se nalazi čim se razmeni par pasova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 15 minutes ago, McLeod said: Nijedna opservacija ti nije tacna, carry on sto bi rekao Kenjdrik. Nije ni čudo što ga citiraš, ne znam ko više lupa - ti ili on. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ali Davis Bertans koji raspad od igraca. Kako je prevario NBA ekipe. Podsjetnik da lik prima 17 miliona po sezoni🤦♂️ 80/5 je uspio da prevari NBA ekipu, prosto nevjerovatno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 12 minutes ago, McLeod said: Nije 20% realno, nije ni ovo. Malopre Jabusele pogadja kao Novicki. Furnije i Batum mogu da sutiraju 40% protiv SAD, mogu da sutiraju 15% protiv Meksika, oni su nebitni niti gledam u njih kao anomaliju. Danas igraci kojima mozes da izbrojis na prste utakmice sa 3+ trojke za reprezentaciju sutiraju kao masine. Problem je što ti brojke uzimaš suviše egzaktno:) Neće oni šutirati svaku tekmu ni 20% ni 50%, ali suština je da tim koji je na oko 40% sa perimetra nije tim kog sere kad se popne do 50%. Tom logikom ne znam da li postoji ekipa za koju bi se moglo reći da ih ne sere ako su im takvi %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Sudije su imbecili. Bukvalno da ih nalupaš za ovakvu odluku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Hahaha sta su dosudili ljudi. Sramno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Sta se desilo sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Collet je stvarno nemoguć, umesto da nosioci naprave 20 razlike on forsira ove neke rezerviste. Lessort ne zna gde se nalazi čim se razmeni par pasova. meni ovo sa Lesorom na 4 deluje deluje kao ozbiljna svinjarija pogotovo kada imaju jos jednog slabijeg sutera spolja. Deluje mi da hoce “da ga ispostuje” jer na 5 nema mesta za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Kakav je debil Bertans bukvalno sam odrzava prednost Francuzima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 4 minutes ago, Miki28 said: 80/5 je uspio da prevari NBA ekipu, prosto nevjerovatno odigrao je ludačku sezonu, izgledao je kao neki visoki jj redick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (edited) 4 zona , jedan covek Letonije sa flasterom na Furnijeu. Zivo me zanima kako ce se FRA snaci posle TO posto do sad su napadali amaterski. Edited August 27, 2023 by Admiral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Na stranu 9 osvojenih EL, ali ako najveci dokaz velicine Zeljka Obradovica nije to sto je od brata Lesora napravio prvog centra eurolige, onda ne znam sta je. Nije ni Bertans puno bolji, Lesor ima fizikalije i nista vise, Bertans ima telesinu i ruku i nista vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Da li će Francuzi uspeti ovo da prospu? Sudije su odradile svoj deo da ostave Letonce u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Kakvo iživljavanje Goberta na za glavu nižoj nejači Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 minutes ago, fedor said: Na stranu 9 osvojenih EL, ali ako najveci dokaz velicine Zeljka Obradovica nije to sto je od brata Lesora napravio prvog centra eurolige, onda ne znam sta je. Nije ni Bertans puno bolji, Lesor ima fizikalije i nista vise, Bertans ima telesinu i ruku i nista vise. Pa Zeljko nije lud da stavlja Lessorta na 4 kao Colet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Gdje nastupa moćni Žagars? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Gobert je skroz propao defanzivno, 1 od 10 napada skine/oteza. Ovo kako mu je sada Kurucs polozio je bas sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts