Jump to content

UEFA Champions League 2023/24


Don Juan

Recommended Posts

37 minutes ago, John Terry said:

Igrači Reala bar polovina njih se ponaša kao da drže boga za muda, a sudija ne sme da im pokaže žuti.

Ovaj sudija, izgleda da je iz B&H je bas podlegao pritisku velicine Reala. Nadam se da u duzem narednom periodu nece suditi meceve u Evropi, neka ga na one poljane. 

 

Onaj gol ponistiti i ne dati cista brem 2 zuta kartona u 1/2 igracima Reala. Sramota ali dobro, tatica Perez

Najvece zlo svetskog fudbala

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da ce Engleski velikani istrajati i jos par klubova iz ostalih liga i da sesjebe leglo korupcije i protekcije vise za sva vremena. 

 

Barselona bez SL je teska kanta, oni zavise od toga. Real jos uvijek moze ali ne jos zadugo. Dosta je vise otpisivanja dugova, poklanjanja zemljista bez naknade itd itd. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Kakve jake reči, obojice. Kao da imate nešto od toga.

 

Elem, poništen gol je opravdano poništen, takva su pravila, igrač koji je u ofsajdu ne sme nikako uticati na igru, a ovaj je uticao.

 

Sudija je bio dobar, osim što se usrao od igrača Reala a barem su Karvahal i Kros morali da požute iz čistog bezobrazluka.

 

Simpatičan mi ovaj Lajpcig, Ćavi Simons opasan potencijal. Šeško takođe.

Link to comment
Share on other sites

Meni je Lunin u smislu golmanske tehnike tanak..deluje pomalo sirovo,ali priznajem da odrađuje posao. Diaz je hit or miss tip igrača..pojavi se u jednoj utakmici pa nestane u narednih pet. Dovoljno sam ga gledao u Milanu pa mislim da sam objektivan.

U Lajpcigu su me razočarali oni od kojih sa najviše očekivalo: Openda, Simons i Olmo. Posebno poslednji kojeg tu i najviše cenim. Videlo se da imaju talenta i znanja,ali na ovom nivou i protiv ovakvog tima to jednostavno nije dovoljno. Bili su ili nekonkretni ili bez fokusa i otresitosti. Olmo i Šeško su u dve sasvim dobre situacije šutnuli nebu pod oblake.. Kao pretvaranje u američkom fudbalu..mora de se gledao Superbowl u nedelju :lol_2:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gledao sam sinoć Inter - Atletiko.
Mislim da je zaslužena pobeda domaćina i to baš sa tim jednim golom razlike,rekao bih. Inter je imao još dobrih prilika,gosti dosta stidljivi. Išli na remi..tako mi se čini.

Dobar je Inter, Ako prođu Madriđane mogli bi ponovo u završnicu..naravno,ako ih malo i žreb pogleda.

Atletiko? Efikasniji su poslednjih godinu,godinu i po dana,ali više i primaju. Iako bi mnogi rekli da je to povezano,meni se čini da je problem na drugoj strani. Dok su im napad i vezni red sastavljeni od vrlo dobrih do odličnih igrača,odbrana im je prosekana..Vitsel,Hermoso,Reinaldo..tanko je to. Gledam sinoć..gol su primili iz smehotresnog nesporazuma u zadnjoj liniji. I pre toga su fulali i poklanjali prilike (doduše,jednu im je šansu servirao De Paul). Daleko su kvalitetom od nekadašnjih stubova odbrane poput Mirande i posebno Godina.

Sa potpuno oporavljenim Moratom imaju ipak šansu za prolazak. Fifti-fifti dvomeč.

 

Link to comment
Share on other sites

"da londonska sirotinja pobedi crvene djavole zmajeve? Pa deco da li ste vi normalni"

 

s obzirom na silaznu trajektoriju poslednjih godina koja je dosla do (za sada) najnize tacke poslednjih 20-ak godina koja kao posledicu ima ovosezonska mucenja sa raznim Boavistama i Rio Avetima, a furundzije dostigle zenit za isto vremensko razdoblje, dostojan otpor i rast i razvoj mladih igraca je jedino sto moze da se trazi u LS ove sezone.

 

arsenal bez suta u okvir za 90 minuta i par poluprilika iz kornera, koji polako postaju Artetin zastitni znak, kad se naguraju u peterac i kretnjama, blokovima, nekad i drzanjima, nekako uvek pronadju svog igraca.

 

sanse i dalje minimalne, ali ko zna. LS je posebno takmicenje, i pedigre u istom igra ulogu. Pitajte Realove protivnike.

Edited by RatzenStadt
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...