wwww Posted September 12, 2020 Author Share Posted September 12, 2020 totalno razocarenje: ima jos jedan dan da popravi utisak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 pa kako to da bude finalno izdanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Sutra je finalno izdanje, ima još nade Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 12, 2020 Author Share Posted September 12, 2020 ako sutra ne bude u nekom odelu s teniskim lopticama i reketima - dzaba je krecio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Mvp, mvp, mvp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Raonić možda da razmotri turban kao sledeću opciju, smislenije bi izgledao 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Razumem ja vetar, hladnocu (ako je neko zimogrozljiv onda sam to ja) ali ovo u cemu igra Azeranka je za apsolutnu diskvalifikaciju sa turnira! Mislim i ako bi se neko trudio da obuce nesto gore da ne bi uspeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Ma daj, ovo je monohromno za moje kucne outfite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 Da nije onog sorca preko helanki ne bih rec rekao, ali ovako je 🤮 Evo sad se dosadjujem do 12, ali ne mogu da gledam tenis jer mi se stomak prevce cim je vidim. Video tri poena na pocetku i nisam dalje izdrzao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Baš mi se sviđa ovo što nosi Rafa, jedino mi se ti pink detalji ne uklapaju nikako, trebalo bi da su beli za ovu kombinaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 6 hours ago, zoe Bg said: Meni najlepša Novakova Lacoste oprema do sada . Ovogodišnja kolekcija za šljaku , ovo što je nosio na AT i u Rimu, , majice su nekako oversize a i preterano dizajnirane .. Izgleda da za ovaj RG ima crveno belu varijaciju opreme sa AO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Baš mi se sviđa ovo što nosi Rafa, jedino mi se ti pink detalji ne uklapaju nikako, trebalo bi da su beli za ovu kombinaciju.I meni se ova plava jako dopada, s tim sto sam recimo za tamno narandzastu umesto pink. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Adidas oprema razbija u poslednje vreme kod većine igrača koji je nose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Rafa ima novi sat od 1.050.000 dolara https://www.corriere.it/sport/20_settembre_29/roland-garros-rafa-nadal-l-orologio-un-milione-dollari-che-indossa-anche-mentre-gioca-7a830998-023a-11eb-983d-3ee4c566fe9e.shtml Edited September 29, 2020 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Je l' to neko takmičenje da satovi moraju da budu ružniji što su skuplji? Nikad mi to nije bilo jasno, posebno kad treba kupovati te skupe satove kao poklone za neke jubileje i slično, ne zna se koji gore izgleda. Edited September 29, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 38 minutes ago, Milica said: Rafa ima novi sat od 1.050.000 dolara https://www.corriere.it/sport/20_settembre_29/roland-garros-rafa-nadal-l-orologio-un-milione-dollari-che-indossa-anche-mentre-gioca-7a830998-023a-11eb-983d-3ee4c566fe9e.shtml Pandemija, ima puno važnijih stvari od teniskih turnira, ali kada je već tu da ispoštuje ugovor A oprema koji nosi (o ukusima ne vredi raspravljati) pidžamica, neodgovarajuća životnom i godišnjem dobu. Nisam zadovoljna ni ovom Novakovom Taj široki logo je mogao biti uradjen suptilnije . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Teško da možemo prigovoriti što oprema namenjena za maj i jun nije primerena godišnjem dobu Meni je od Lakosta dosad najbolje izgledalo ono što je Novak nosio u Njujorku, nažalost nismo ga se mnogo nagledali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 I da je maj, opet je pidžamica . A za 5 meseci mogli su vala i da izrade u nekoj drugoi da su ako ništa malo drugačije nijanse plave. Ova deluje baš bebeće a Rafael gabaritan . Nikako mi to ne ide. Zaboravih pomenuti ovu Novakovu trenerku u stilu Moćnih Rendžera Kada smo kod Lacoste , pored pomenute sa RG prošle godine , lepa i mi je bila USO 2018, jako interesantna nijansa plave , pa Tokio 2019. A ubedljivo najružnija ona u kojoj je osvojio Cincinati, prvi put. Tu iz NY , plavo belu kombinaciju je nosio i Krajinovic na jednom meču čini mi se . Neko je pomenuo Adidas , sive majice koju nose momci iz 1 grupe zvezda je odlična, ali šorc - pink , meh. Nikako da sastavim da mi se neka kompletna oprema baš dopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 Jeste, mislim da je Krajinović imao istu verziju kao Novak u Njujorku, što me je dosta iznenadilo. Slažem se potpuno za ono zeleno u čemu je osvoji Sinsinati, mada je meni taj model ionako bio ružan u svim bojama Oko Rafine opreme se apsolutno ne slažem, ali valjda što nemam slične asocijacije na pastelne boje, štaviše u zadnje vreme pravo mi je osveženje da vidim nešto bleđe i jednobojno pored ovog drečavila kojim nas obasipaju, Nike uglavnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 👍 Nema ni potrebe da se složimo kada je ukus u pitanju . Svakako ne može se porediti sa ovim ludilom za tier 2 Nike.Nadal im je jedina eksluziva. ...... I meni je bilo čudno , znam da sam pomislila , možda Filipu Novak dao svoju opremu za taj meč iz nekog razloga , jer je kasnije nosio onu koju nose Agut i ostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted September 30, 2020 Author Share Posted September 30, 2020 (edited) da li sam se ja navikla, sta li, ali ovaj Nike sarenis koji nosi Svitolina i nije toliko katastrofalan (manje mi bode oci od ostalih kombinacija, a i kroj joj sasvim fino stoji) Edited September 30, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Nije sav NIke isti, neki je meni skroz ok, a neki su mi katastrofa, iako je uslovno ista kolekcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 Meni su muški Nike modeli uglavnom gori od ženskih kad je šareniš u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 ma sto je saren ( nike) + one perforacije na ledjima i napred ispod grudi . niti je prakticno niti zavodljivo ... meni je uzasna ova sarena kolekcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts