alcesta Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Joj, meni je ova crna verzija još gora Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 (edited) pa da nisu obukli i sortc u istom dezenu, vec da je jednobojni, mozda bi i moglo nekako da prodje. inace, jos goru "pidzamicu" nosi Molcan. ovo je nosio u Lionu: Edited May 24, 2022 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Sreća da su sitni ovi detalji, onoliko koliko sam gledala na strimu nisam ni primetila 😬 ceo outfit mi delovao rozikasto A koja razlika izmedju ovih baš bebećih detalja i tetovaža. Sečate se onih kostura, i cveća, pčela jedne godine Nike što je imao za RG? To sada deluje elegantno i umereno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 i ove pidzamice i baby boje su bolje od "siledzijki" koje nosi zverev i pre njega ostali....fuj su mi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Misliš na majice bez rukava? Da i meni taj stil ne ide uz tenis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 (edited) evo vam malo Anisimove: Osake: Badose: Corne i Tsurenko: Doi (isto nosi i Cirstea, fino joj stoji): Iga: Edited May 24, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 (edited) Teichmann: Pliskova: Edited May 24, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 @Keira da, nikako mi se ne dopadaju a za tenis tek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 (edited) Lejla: ko bese ono voli zene u sortcevima? evo malo i muskih: Edited May 24, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 No ako u b e d lj i v o ima najbolji autfit već godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Slovacki teniseri & outfit - ima neka tajna veza Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Je li Hrbati bio Slovak? Stalno ih mešam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Svidja mi se kako ti se odmah upalila lampica (mora da i Lepi Rade ima nesto slovacke krvi) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Da li je Novak nekad imao nesto ljubicasto, roza ili ciklama od opreme? Ja se ne secam. Njegova ubedljivo najgora kombinacija je bila ona ST sa zmajevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 To si rekla kao da su ljubičasta i ciklama boje nešto loše Ni ja se ne sećam, ali imao je po meni gorih kombinacija od tih zmajeva, one recimo pidžama zelene i još neke kojih se sad ne mogu setiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 (edited) Mislim da nije. To nisu njegove boje. A jesu plava, crvena, od skoro zelena, ponekada za Završni crna. Žuta mu je fantastično pristajala ne znam zašto Lacoste ne napravi kombinaciju sa žutom majicom (normalna žuta , ne fluorescentna , to su bzv boje ) Meni se nije dopadao Uniqlo (Comader Data ga zovem ) outfit msm sa početka 2014 Edited May 24, 2022 by Keira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 14 minutes ago, alcesta said: To si rekla kao da su ljubičasta i ciklama boje nešto loše Nisam to rekla samo sam se pitala. Ne mogu da zamislim Novaka u necemu ciklama ili roza boje, tamno ljubicasta koja vuce na plavo mislim da bi mu lepo stajala. 21 minutes ago, Keira said: Žuta mu je fantastično pristajala ne znam zašto Lacoste ne napravi kombinaciju sa žutom majicom Da u pravu si za tu zutu, skroz sam je zaboravila. Ali nesto ove boje mu nikada ne bih oprostila, pa taman se slikao sa desetim AO trofejom u njoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 (edited) Beauty is in the eye of beholder , ne treba shvatati ovu diskusiju preozbiljno. Isto nikako nisam ljubitelj pink boje inače , fluorescentne su mi iritantne ali ako se nekom svidjaju zašto da ne Edited May 24, 2022 by Keira Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 20 minutes ago, Милица said: Nisam to rekla samo sam se pitala. Ne mogu da zamislim Novaka u necemu ciklama ili roza boje, tamno ljubicasta koja vuce na plavo mislim da bi mu lepo stajala. Da u pravu si za tu zutu, skroz sam je zaboravila. Ali nesto ove boje mu nikada ne bih oprostila, pa taman se slikao sa desetim AO trofejom u njoj O, za trofej bi mu oprostila, veruj mi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 2 hours ago, Милица said: Da li je Novak nekad imao nesto ljubicasto, roza ili ciklama od opreme? Ja se ne secam. Evo nešto najbliže ljubičastoj (zapravo plava podloga sa crvenim detaljima) Tokyo 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Bas na tu ljubicastu sam mislila 👍 a ova majica je bas bas lepa Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 (edited) 10 hours ago, wwww said: ko bese ono voli zene u sortcevima? Posledja teniserka za koju se sječam da je dobro nosila šorc je naša JJ. Neku plavu kombinaciju je imala pre nekih 15 godina. 💣 Edited May 25, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Azarenka je nosila često šorceve, u zadnje vreme nisam obratila pažnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 (edited) da malo reklamiramo i Camilu i njen brend: ovo je iz Madrida: u Lionu: Edited May 26, 2022 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts