Son_of_a_gun Posted January 12 Share Posted January 12 Pjesma nas je održala, njojzi hvala. Hoopin' in the mornin' sun, I'll be hoopin' when the evenin' comes. Watching the teammates roll in, Then I watch 'em roll away again, yeah. I'm hoopin' on the Maccabi game, Watchin' Zach roll away, ooh. I'm just hoopin' on the Maccabi game... Droppin' a dime. I left my home in Kotež, Headed for the Frisco Bay. But there I've had nothin' to live for, So it look like Belgrade's on my way. So I'm just gon' hoopin' on the Maccabi game, Watchin' Zach roll away, ooh. I'm hoopin' on the Maccabi game... Droppin' a dime. 6 4 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 12 Share Posted January 12 32 minutes ago, Arsenije Pesic said: Oh shit, opet utakmica. što bi rek'o kronos, 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12 Share Posted January 12 3 hours ago, MC Thunder 2 said: Ja se, iskreno, daleko vise pribojavam ove veceras. Da, ima smisla, u Atini nemamo šta da izgubimo (osim ponosa 😄 ) Sa jedne strane razmišljam kako danas moramo da izmislimo pobedu. Nešto "oteto" na mišiće, publiku, šta god. Sa druge strane, razmišljam i priželjkujem - pa mogla bi i jedna krštena tekma kući, koja se neće otvoriti sa -8 u prvoj četvrtini, gde neće biti jurenje sve vreme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 12 Share Posted January 12 Za večeras stvarno nema mnogo izbora. Ako treba 6 nervnih slomova i 3 produžetka za konačnih 66-65, potpisujem odmah. 😁 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 12 Share Posted January 12 Gazda Kronose, izdrži... 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 12 Share Posted January 12 Znam da ćete misliti da sam paranoik, ali ja se jako plašim večerašnje utakmice i to iz ne košarkaških razloga. Stvarno ne verujem našoj državi ni malo, nisu sposobni išta da organizuju i obezbede, i molim se da se neki arapski brat ne zaleti i preko nas ne pošalje poruku u svet. I pored tog straha, naravno da idem, ovo je utakmica sezone i to se ne propušta. Moramo da odigramo na krajnjoj granici naših mogućnosti. Mislim da Makabi nema tako dobru odbranu koju može da drži na visokom nivou 40 minuta i da će u jednom momentu popustiti i da ćemo se odlepiti. Punter 20+ poena pre svega, bez toga ne možemo da pričamo. Drugo, izgubljene lopte na 8 maks, makar egal u skoku. X faktor - Trifa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted January 12 Share Posted January 12 Ni na jednoj utakmici na kojoj sam bio do sada nismo izgubili, nadam se da će niz da se nastavi večeras... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 12 Share Posted January 12 To bratjo ...uđem nakon par dana na topic da napišem nešto kad ono potop. Dajte nekog partizanskom mitraljesca ili barem bombaša kad već ovog fake Belinelija ne može gazda da kači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 12 Share Posted January 12 Nama napadacki potente ekipe ni malo ne odgovaraju, a i za sad u el napad dobija, to se može videti da Zalgiris i Valensija stucaju, dok Makabi igra odlično kao i Pao mada oni imaju i ozbiljnu lovu, a i defanzivno je Ataman utegao.Mi smo tu baš suprotnost sa komšijama koji znaju da ustupaju te napadacke sile, dok defanzivne ekipe teže dobijaju.Ali cilj mora danas biti tih 15 razlike, jer Fener a sve mi se čini i Pao će nam bežati u međusobnom skoru.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 12 Share Posted January 12 samo za onog 'sto se uzalud odupire' 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Cauthon Posted January 12 Share Posted January 12 1 hour ago, peradvind said: Ni na jednoj utakmici na kojoj sam bio do sada nismo izgubili, nadam se da će niz da se nastavi večeras... Ne, ne, ne... Ja sam ovo rekao pred Virtus, a bio sam na 20+ utakmica u Areni (EC, ABA, EL). To je to, izbaksuzirao si. 😅 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12 Share Posted January 12 18 minutes ago, Mat Cauthon said: Ne, ne, ne... Ja sam ovo rekao pred Virtus, a bio sam na 20+ utakmica u Areni (EC, ABA, EL). To je to, izbaksuzirao si. 😅 Moj sin imao 9-0 do Virtusa 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 12 Share Posted January 12 Kao u špicu korone, odlučujuća utakmica kao tad sledeće 2 nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Cauthon Posted January 12 Share Posted January 12 1 hour ago, realno *w said: Moj sin imao 9-0 do Virtusa 😄 Nismo sujevjerni, jok 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted January 12 Share Posted January 12 Kad smo vec kod sujeverja, @Ne sam Safete daj onog Kamerunca, izgibosmo od kad ga ne stavljas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 12 Share Posted January 12 13 minutes ago, Mrk said: Kad smo vec kod sujeverja, @Ne sam Safete daj onog Kamerunca, izgibosmo od kad ga ne stavljas. Pred samu utakmicu, da poništi sva ova naopaka jinxovanja 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 12 Share Posted January 12 Nadam se da @Son_of_a_gun dolazi. Sa njim uvek pobedjujemo i to ubedljivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 12 Share Posted January 12 Poraz 86 razlike 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) I hear your voice, that runs out of tune, We need old Zachary, da ga makabiju mune To je to. To je post. Edited January 12 by MC Thunder 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 12 Share Posted January 12 Nadam se da [mention=144]Son_of_a_gun[/mention] dolazi. Sa njim uvek pobedjujemo i to ubedljivo.Nađite mi stan i posao u Bg, biću na svakoj utakmici. [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 12 Share Posted January 12 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nađite mi stan i posao u Bg, biću na svakoj utakmici. Eto i mene, kad ti to završe K'o Sickboy kod Rentona 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 12 Share Posted January 12 Eto i mene, kad ti to završe K'o Sickboy kod RentonaJa ću vozom 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 12 Share Posted January 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 12 Share Posted January 12 9 hours ago, Cooper said: Večeras se juri 15 razlike i... dolazi. Ubosces jednom. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 12 Share Posted January 12 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Nađite mi stan i posao u Bg, biću na svakoj utakmici. Nije vredno toga. Naći ću ti nešto u Šapcu, do Arene 45 minuta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts