Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

40 minutes ago, nikola980 said:

Како је лијепо видјети кад ових 18000 срца заједно куцају за црно - беле боје !

IMG_20231215_223647.jpg

 

Ni ne skontah da nas bilo toliko u Kaunasu. Zato i nisam išao. To ko kad mi kažu idem u inostranstvo, a odu u Beč. 

  • Like 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Bole Tyson said:

U Valensiji ce biti i utakmica veterana na kojoj ce nastupiti Tomasevic. Kakva prilika da ga pljujem posle 15-tak godina. Jos ce biti i prazna dvorana i odlicna akustika.  Pa nek place posumljenom

 

Molim te, uradi to i za mene. Moj drugar ga je napušio kad ga je sreo, bukvalno Bora Čorba priča, izašao si iz legende matori, ništa nije odgovorio, blank stare

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, Brat od Korneta said:

 

Sada osim sto je tim uigraniji u ranijem delu sezone jer vecina igraca je tu 3 ili 2 sezone, stigle su dostojne zamene u vidu Douzera i Kabokla (o cemu sam pisao pre nekih mesec dana recimo a ovde je pisano u fazonu da to nisu ni blizu kvalitetne zamene)

 

 

Vrlo često se u tvojim postovima u gomili pristojnih reči krije neko sranje od stava. Uglavnom nemam volje da se ganjam s tobom oko toga, ali bi povremeno ipak bilo dobro da ti se skrene pažnja.

 

Recimo ova priča gore nema blage veze sa životom. Ovako kako si napisao, znači da smo mi ovde nemači pojma koji nisu bili u stanju da procene kakvi su igrači PJ i Kaboklo, za razliku od tebe koji si to još pre mesec dana znao. Pa ne znam, da li zato što si na KKP temi računaš da realnost nije briga na koju se obazireš ili šta?

 

Dakle ponovo se baviš svojim omiljenim sportom, izvlačiš iz konteksta samo ono što tebi odgovara, to proglasiš činjenicama, istinom, argumentima itd, i onda zajašeš tu priču i izvodiš zaključke. Pa da te malo podsetim, kada se ovde pisalo o PJ-u bilo je različitih mišljenja, više ili manje pozitivnih, upoređivao se sa Danteom u smislu šta donosi jedan a šta drugi, a ti naravno nisi bio ni prvi ni jedini koji je smatrao da smo doveli odličnog igrača. Tek za Kabokla da ne pričam, tu već ideš u ozbiljan bezobrazluk.

  • Like 16
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ne kontam sta se desava sa twitter linkovima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Kao i obično, lepa reč gvozdena vrata otvara.

 

Arena Premium 2 večeras:

 

Screenshot-2023-12-16-1218581.png

 

Dakle ko ne bude mogao da bude u Areni, postoje indicije da će imati istorijsku šansu da na Arena TV u živom prenosu vidi podbacivanje i prve minute utakmice KKP.

ima uvjek reklama, ne bih se ja pretjerano nadao

Edited by Ne sam Safete
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Ovako kako si napisao, znači da smo mi ovde nemači pojma koji nisu bili u stanju da procene kakvi su igrači PJ i Kaboklo, za razliku od tebe koji si to još pre mesec dana znao. Pa ne znam, da li zato što si na KKP temi računaš da realnost nije briga na koju se obazireš ili šta?

 

To si ti rekao.

 

Ono sto mozes da proveris je sta sam ja pisao u tom periodu a sta nekolicina drugih a poveci broj lajkova je potvrdjivao da se ne slazu sa mnom, a nije da vas pise 100 ovde. Ne generalizujem u fazonu svi ili velika vecina ali solidan broj ljudi bese.

 

11 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Dakle ponovo se baviš svojim omiljenim sportom, izvlačiš iz konteksta samo ono što tebi odgovara, to proglasiš činjenicama, istinom, argumentima itd, i onda zajašeš tu priču i izvodiš zaključke.

 

To si ti napisao i to je tvoj ugao gledanja. Iz mog ugla ja to ne radim. Zbog cega bi meni odgovaralo, kada ne navijam za Partizan, da hvalim Douzera, Kabokla ili bilo koga iz Partizana ili da prosle sezone na 4-9 pisem da Partizan ima realne sanse za top8 (velika vecina su se oprostili tad na ovoj temi od plej ofa, jedino me jedan vas kolega podrzao) i detaljno objasnim zasto kao i skoro uvek. Pisem objektivno ili barem ja smatram da pisem tako, a skoro sve sto pisem uvek poktrepljujem nekim argumentima koji su stvarni a ne izmisljeni i koji su se uglavnom ispostavali kao tacnim za vecinu stvari koje sam pisao jer sam se trudio da ih pisem unapred i cak i birao situacije koje nisu povoljne gde je u tom trenutku delovalo nebo i zemlja da ce kkp dostici formu za top8 ili Douzer sa prvih par utakmica kada je bio nebo i zemlja u odnosu na Exuma te zaista tada niko nije pisao o njemu ovo sto se pise sada. Kada bi sada kvoutovao sve sto sam pisao i sto se ispostavilo kao tacnim zauzeo bi celu stranicu verovatno.

 

Manje vise skoro sve sam pisao unapred i kada dodje vreme kvoutovacu. Kao sto sam i prosle sezone. A kada kvoutujem to nikog ne zanima, ali kada pisem naidjem na gomilu negadovanja i reakcija. Uostalom Kuper vam je izvlacio na kraju sezone kakve su sve lude tvrdnje iznosile tokom sezone, steta sto nije i moje, verovatno mu nisu bile zanimljivije posto su se ispostavile tacnim.

 

21 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Recimo ova priča gore nema blage veze sa životom.

 

Kada nadjem vremena kvoutovacu barem neke sta su pisali drugi tada, a iskreno ne secam se da je neko pisao u pravcu u kom sam ja pisao i poredjenja tih igraca sa prethodnicima. Cak se bio i stvorio neki narativ da Douzer nije dostojna zamena za Exuma (u tom periodu) i da Kaminski nije dostojna zamena za Lesora dok sam cini mi se jedini pisao da to nije direktna zamena za Lesora.

 

22 minutes ago, Arsenije Pesic said:

Tek za Kabokla da ne pričam, tu već ideš u ozbiljan bezobrazluk.

 

Tek za Kabokla retko ko je napisao da ocekuje i da bude pola Lesora da se mi ne lazemo, a niti su drugi pisali da je los igrac niti sam ja to nekom nametao kako si pokusao da predstavis. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...