Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 7 minutes ago, Clash said: Ok, ali ti si kapiten KK Moje Selo Malo a ne kapiten KKP. Ali metar moga sela Amerika cela 5 minutes ago, Don Dusko said: Cujem te gazda Kronose! Normalno da me cuje kad sam mu dobar sa zenom i tazbinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 5 Share Posted June 5 12 minutes ago, Kronostime said: Normalno da me cuje kad sam mu dobar sa zenom Ala sam je ispominjao ove sezone, jadna žena mora da je završila kod doktora od silnog štucanja. 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Son_of_a_gun said: Ala sam je ispominjao ove sezone, jadna žena mora da je završila kod doktora od silnog štucanja. 🙃 Pominjala je skoro neko putovanje u Saraj`vo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 5 Share Posted June 5 još danas i to je to za ovu sezonu 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 5 Share Posted June 5 12 minutes ago, goofy said: još danas i to je to za ovu sezonu Ode nos i rame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 5 Share Posted June 5 Otišlo je meni svašta ove sezone, samo se jetra nekim čudom drži... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) 1 hour ago, goofy said: Otišlo je meni svašta ove sezone, samo se jetra nekim čudom drži... Telo znae Ako Zeljko boga znas i imas sluha za mentalno zdravlje, daj Drezgicu, Dimitrijevicu hevi minute. Poraz i te kako vredi toga (ionako ce se desiti). Edited June 5 by MC Thunder 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 5 Share Posted June 5 Dobijate večeras 95% tako da "Agonija" se nastavlja Mišljenja sam da ako Jago ne bude igrao dobijate i majstoricu a samim tim i trofej koji ne želite i ne cenite. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted June 5 Share Posted June 5 1 hour ago, Knipex said: Dobijate večeras 95% tako da "Agonija" se nastavlja Mišljenja sam da ako Jago ne bude igrao dobijate i majstoricu a samim tim i trofej koji ne želite i ne cenite. Jago je završio klupsku sezonu, nosi zaštitnu "čizmu", tu nema "ako". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 5 Share Posted June 5 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted June 5 Share Posted June 5 Vrhunac mazohizma je ovo sto se desava, mi kao da ne želimo da se završi ova patnja od sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 10 minutes ago, mfmilan said: Ovo Covic iz blata? Lepa kamuflaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 5 Share Posted June 5 Braćo žao mi je za ovo što ću sad reći ali veoma sam sretan što ne živim u ovoj i ovakvoj Srbiji i saosjećam sa vama koji ste na to prinuđeni. Moja majka živi u Srbiji i od nje čujem da se tamo govori o nekom ujedinjenju i opet sam sretan što je to apsolutno neistinito i neostvarivo jer ne bih podnio dan života pod tim vašim psihopatom i da me truju njegovi bolesni poltroni s malih ekrana 24/7. Broj trovača i psihopata is too god damn high. Bog vam dao snage i pameti da se s tim izborite. Peace out. 13 4 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Najveći poraz Željka nije od KKCZ, već od idiota sa tribina pred kojima stoji i koje sluša šta mu govore. Ako on ne može da pokaže neki integritet u ovoj korumpiranoj državi, ko onda može? Možda se kaje što je produžio ugovor, ali to je već pitanje za njega kad ostane sam sa sobom. Edited June 5 by DameTime grammar 10 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted June 5 Share Posted June 5 Čestitam nam svima koji volimo Partizan na završetku sezone. Konačno. Ne ponovila se. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onomatopeja Posted June 5 Share Posted June 5 Ovoga nema u Ekvadoru, Cadu.. Srecom gotovo, nadam se da je ovaj izlet u KLS-u bio na jednu godinu, a u klubu nek se zapitaju, prvi Zoc, sta su radili ove godine jer su napravili i dopustili razbijenu bandu od ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted June 5 Share Posted June 5 Ako ikad više zaigramo ovo takmičenje, treba nas ugasiti kao sportsko društvo. Dozvolili smo da nam najveću legendu, ujedno i najvećeg evropskog trenera provuku i provlače kroz blato Čović i kompanija. Došlo je do toga da se tokom finalne serije ABA vređaju Savić, Obradović i verovatno još poneko, i da je to skroz prihvatljivo, gledano kroz prizmu pravila (košarkaške utakmice i samog ambijenta) da bi u finalu KLS-a, vređanje Čović i žene mu (koje je uzgred rečeno bedno) kada to radi druga strana - neprihvatljivo za jednu košarkašku utakmicu i ambijent. Sve u svemu, Čović je nažalost ogledalo današnjeg našeg društva, i on se reflektuje kroz sve sfere života u Srbiji. Nažalost, po ko zna koji put smo svedoci života u Vučićevoj Srbiji. Zvezdi čestitke na (ne) zasluženo tituli u KLS, svakako su bili bolji kada je bilo najbitnije, a to je finale ABA. Želim da verujem da se velika većina navijača Zvezde potpuno ograđuje od svega što Čović predstavlja i radi godinama unazad sa domaćom košarkom i odnosima dva kluba, smejanje mržnje među ljudima/navijačima oba kluba. 7 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 5 Share Posted June 5 Evo ajmo u opkladu hoce li proci 24h dok se ne oglasi onaj cija je zadnja,sa nekim novim informacijama i da on da misljenje o svemu ovome, i naravno da ponovi po hiljaditi put kako daje partizanu pare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 5 Share Posted June 5 5 minutes ago, Papanikolesku said: Dozvolili smo da nam najveću legendu, ujedno i najvećeg evropskog trenera provuku i provlače kroz blato Čović i kompanija. A on se jadan opirao... --- Vidi, slazem se ja sa tobom ko je i sta je Covic, ali treba malo stati ispred ogledala, svako od nas, pa da se pogleda, gde mu je obraz. Pa tako i Zoc. I Savic. I gomila Covicevih poltrona. Dakle, hajde da probamo da uvidimo i "nase" greske (a kad kazem "nase" mislim kluba za koji svako od nas navija i ljudi oko njih), pa tek onda da trazimo i "tudje" greske. A gresnih ima na obe strane. I nije sad bitno koliko je ko gresio (ali ako bas hoces, Covic je na vrhu, pa praznih 10 mesta, pa ostali). Bitno je da svako uvidi greske kod ovih "svojih" a ne da ih smatra nevinascima i/ili da oni nisu tu nista pridodali. Ajde da se ne zavaravamo i ne lazemo. Da budemo ljudi barem jednom. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 5 Share Posted June 5 46 minutes ago, Son_of_a_gun said: Braćo žao mi je za ovo što ću sad reći ali veoma sam sretan što ne živim u ovoj i ovakvoj Srbiji i saosjećam sa vama koji ste na to prinuđeni. Moja majka živi u Srbiji i od nje čujem da se tamo govori o nekom ujedinjenju i opet sam sretan što je to apsolutno neistinito i neostvarivo jer ne bih podnio dan života pod tim vašim psihopatom i da me truju njegovi bolesni poltroni s malih ekrana 24/7. Broj trovača i psihopata is too god damn high. Bog vam dao snage i pameti da se s tim izborite. Peace out. Pazi, vecina nas ovde (nadam se), hoda u krugu u kojem nema ove mrznje. Dva ortaka sa kojima se svaki dan cujem su zadrti grobari, svakodnevno se druzimo vec 7 godina i prozivamo na relaciji kkcz-kkp, ali vecina ljudi ovde, a shodno tome verovatno i vecina nasih okruzenja je normalna i ovo ne posmatra kroz prizmu fanatizma. Da cemo promeniti Srbe, necemo, ali uvek mozes naci sebi okruzenje bez ovih mentalnih bolesti i mrznje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 5 Share Posted June 5 Off topic: znam da su oba tima oslabljena u ovoj seriji, ali ovaj polu-sastav Partizana mi je nekako delovao homogenije i angazovanije, bez (na papiru) izuzetno znacajnih Nanelija, Dozera i Frenka. I naravno, lude i tupe glave koja se odaziva na Bruno. Sto i dalje ne znaci da zelim da ovi igraci ostanu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted June 5 Share Posted June 5 Svako ispred ogledala, dabome. Da je sreće, Partizanova publika ne bi ni pevala to što peva (prim. o Miloševoj ćerkici između ostalog) i još mnogo toga, ne vidim svrhu nabrajanja brojnih ekscesa.. U ovoj priči suština je na drugoj strani. Kako je došlo do toga da se na jednoj košarkaškoj utakmici konstantno ponavljaju ovakve stvari? Da li je to i danas Vujošević, za kojeg se pričalo da je, parafraziram, glavni odgovorni za netrepeljivost i mržnju među navijačima dva kluba? Otišao Vujošević, stanje još crnje. Ali da ne ulazimo u tu priču bez kraja. Između, sa jedne Obradovića, i druge Čovića, jasno je ko je tu šta. Jasno je, valjda, svima nama da je Čović jedna velika crna senka današnjeg stanja u srpskoj klupskoj košarci i dok je on na čelu Crvene Zvezde, odnos između dva kluba će biti sve gori, mržnja među navijačima sve veća, i uskoro fatalna po nekoga. Proslavite vaše titule, ali svako ko drži do sebe i nije zadojen istom tom posejanom mržnjom, imaće zadršku i loš osećaj nakon svega što je doprinelo ovakvom završetku jedne košarkaške utakmice. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted June 5 Share Posted June 5 Pa da cestitamo komsijama izuzetnu sezonu, nek ponove i sledece godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 5 Share Posted June 5 11 minutes ago, Papanikolesku said: Svako ispred ogledala, dabome. Da je sreće, Partizanova publika ne bi ni pevala to što peva (prim. o Miloševoj ćerkici između ostalog) i još mnogo toga, ne vidim svrhu nabrajanja brojnih ekscesa.. U ovoj priči suština je na drugoj strani. Kako je došlo do toga da se na jednoj košarkaškoj utakmici konstantno ponavljaju ovakve stvari? Da li je to i danas Vujošević, za kojeg se pričalo da je, parafraziram, glavni odgovorni za netrepeljivost i mržnju među navijačima dva kluba? Otišao Vujošević, stanje još crnje. Ali da ne ulazimo u tu priču bez kraja. Između, sa jedne Obradovića, i druge Čovića, jasno je ko je tu šta. Jasno je, valjda, svima nama da je Čović jedna velika crna senka današnjeg stanja u srpskoj klupskoj košarci i dok je on na čelu Crvene Zvezde, odnos između dva kluba će biti sve gori, mržnja među navijačima sve veća, i uskoro fatalna po nekoga. Proslavite vaše titule, ali svako ko drži do sebe i nije zadojen istom tom posejanom mržnjom, imaće zadršku i loš osećaj nakon svega što je doprinelo ovakvom završetku jedne košarkaške utakmice. I ti nigde ne vidis nikakvu odgovornost s "vase" strane? Oooookay... Nije ovo nikakva relativizacija. Covic je kancer kosarke, nema gore. Ali aj' ti, recimo Zeljko, budi smeker, pusti sujetu, budi to svetlo na kraju tunela a ne da dzaras zariste i sam. Ako to ne kapiras, nemamo sta dalje da diskutujemo. p.s. ja ovu titulu ne slavim. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0k1 Posted June 5 Share Posted June 5 Za pocetak - mogao bi taj isto Obradovic, koji je dosao da smiri tenzije izmedju dva kluba, da natera kapitena da se pozdravi sa protivnickim igracima. A ako to i posle 10 meceva ne vidi onda i nije vise za tu poziciju, jer su mu cula otupela. Takodje, mogao bi da ne place na sudije. I da ne spinuje na svakoj kzs kada izgubi. Isto tako i da se ne pravi da ne cuje skandiranja publike. Da se razumemo - Covic je mnogo gori ali je poenta da ni druga strana nije nevina i sve dok to ne priznamo situacija se nece popraviti... 3 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts