Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

Posted (edited)

Znači, imamo situaciju u kojoj Lazarević ide za Nanelijem i nešto mu priča, dolazi do neke konfrotacije, koju iz ovih ili onih razloga ne vidimo ni iz jednog ugla, Naneli zadaje udarac, ostali ulijeću da razdvajaju. Klubovi kao i obično vuku na svoje vodenice bez prihvatanja ikakve odgovornosti ili bar prividnog pokušaja smirivanja strasti. Navijači na mrežama, a nažalost i na ovom forumu, dostižu neke nove nivoe u subjektivnosti i ogorčenosti prema drugom klubu. Za jedne je Naneli obični nasilnik, i pritom stranac!, koji po instrukcijama lično Željka Obradovića ide i udara igrače protivničkog kluba po hodnicima ne bi li ih onesposobio za igru. Za druge je Lazarević običan pion Čovića, koji ionako nema neku minutažu, pa je po instrukcijama gazde poslat da isprovocira jednog od najboljih pojedinaca protivničke ekipe.

 

Liga se pravi mrtva, i da budem potpuno iskren, i ne zamjeram im previše. Još bi trebalo da se bave dešavanjima po hodnicima između igrača dva tima, koji su definitivno u svojim glavama mnogo veći od same lige, i prizivaju je u pomoć samo kada im to odgovara, a svakodnevno svojim ponašanjem urušavaju integritet iste. Isto važi i za navijače koji svako malo prizivaju gašenje ABA-a, a spremni su oči da povade protivniku, da bi došli do trofeja te iste lige.

 

Sve u svemu, preteško za svariti. Mnogo pristrasnosti i mržnje, koja konstatno generiše nove negativne emocije, i tako u krug, bez kraja na vidiku. Po prvi put sam u situaciji da čitam forum, i da sam u fazonu "šta će meni ovo u životu?", i to prosto iz razloga jer vidim kako i sam gubim osjećaj objektivnosti u moru svih ovih pretjerivanja.

 

I da, Naneli van 12 večeras bi bila jedina normalna odluka kluba, ili makar stručnog štaba, u svoj ovoj nenormalnosti.

Edited by Shonewizard
  • Like 33
Link to comment
Share on other sites

Sreca pa moram sad u kola do Bavanista i nazad pa necu da gledam ovaj glib i budalastine.

Ok, sve i da mu je klinac dobacio nesto black bitch ass nigga sta ima koji kurac da ga nabadas, izadji na teren pa mu pokazes mooda ili tako nesto, sramota za lika starijeg od 30 godina.

Osim ako eto ga mali nije uhvatio u neku ozbiljnu kragnu pa se ovaj nekako izvukao pa ga naboo, ali ne verujem da je tako nesto bilo. Steta sto nema jasnog snimka.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Komsije, bez daljih sranja da bude, pa nek bolji pobedi. 👍 Sto kaze Aleksa, samo da smo zdravi... ali bez zezanja, sad se vidi koliko ima smisla ta njegova izjava. 

 

 

p.s. 

Ja uvek pozelim da ne bude nekih incidenata i povreda pa kazem "na utakmici i na tribinama" (kao da naglasim ovo na tribinama)... ali kako da covek predvidi incident izmedju treninga medju igracima? 😕 Otislo je sve u ... bas mi je sve ovo mucno. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zeljko-pljuvac sam (pre svega jer imam jako visoka ocekivanja od njega), ali ako stoji prica da je njegova odluka da ne skine Nanelija - izuzetno mi je drago da ima zdravog rezonovanja u ovoj uzavreloj atmosferi. Necu dalje analizirati, samo cu pohvaliti jedan normalan potez.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Molim se svim silama da iz ovog rostera ostane ravno NULA igraca za narednu sezonu. Dosta je bilo glupih, bezobraznih i prezasicenih.

 

Apsolutno je nebitan kontinuitet ako ce ovako da izgleda. Neka zamre i sve ispocetka, bukvalno sve.

Edited by MC Thunder 2
Link to comment
Share on other sites

On 2/10/2024 at 10:30 PM, Patriota iz kauca said:

Ova tema još uvek aktivna?

Svaka čast mazohisti.
Ja za ovaj roster više nemam želudac, čekam jun i prelazni rok.

Ova ekipa ima takav roster da uvek budu blizu pobede a da nikog ne pobede. Tačno ono što jednom navijaču ne treba.

 

Link to comment
Share on other sites

Komsije, nekako mi je zao sto nije otislo u 5 utakmica ali kakve su se stvari desavale bolje i sto nije... za nas svakako bolje. 

 

Jedino dobro sto je bilo u ove 3 utakmice je sto nije bilo incidenata na tribinama i svaka cast i vama na tome. 

 

Hajde i u KLS ako moze da bude tako, pa neka teren odluci. 

  • Like 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Zadnjih 30 god Partizan ovako bez zivota u nekom finalu nije igrao. Kao da su naterani bili da igraju. Sramota zbog kluba i tradicije

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Sramota, neverbalna od trenera do nekih igraca je bila kao da je ishod poznat. Neke sudijske greske nisu opravdanje za malokrvnost i petoeke koje bi sferopulos pozeleo od nas. Brukaaaa

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gospodin Zeljko Obradovic, najveci srpski i evropski trener od kad je sveta i veka, uspeva da sa najskupljim timom u istoriji Partizana izgubi 6 puta zaredom od Nebojse Covica i uspeva da izgubi titulu pred 25.000 ljudi od kojih 16.000 ima sezonsku ulaznicu. U citanke ove sezona da ide. U uvod. Na naslovnu stranu

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Možemo sada i zvanično konstatovati - sezona je apsolutni fail.

Klub je zaslužio metlu u finalu.

Upravo, probaj da budeš manje bedna naredne godine.

Ono KLS sranje ću da gledam samo ako Drezgić bude kapiten

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...