DameTime Posted April 17 Share Posted April 17 🧯 https://www.instagram.com/p/C52zTyoNbp7/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 17 Author Share Posted April 17 1 hour ago, DameTime said: 🧯 https://www.instagram.com/p/C52zTyoNbp7/ Ali komentar: to je moglo i gumicom 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 17 Share Posted April 17 6 minutes ago, fillam said: Ali komentar: to je moglo i gumicom 😂 ✨ Nije mi problem da budem hodajući mim gde god se pojavim ✨ GOLD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 17 Share Posted April 17 One of a kind. Malo je ovakvih likova u kosarci i sportu uopste. Treba srediti da on i Grejdi Dik budu u istoj prostoriji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 17 Share Posted April 17 22 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ogresio se Zeljko debelo o Smita, za Jaramaza je Boing 747 Ajde ovde da odgovorim: U suštini se slažem, pisao sam ovde o tome puno puta, ali baš je došao u zajebanom momentu + nije mogao vola da ubode prva dva meseca. Lepo to izgleda sada kad pogađa, ali na prvih 15ak tekmi za Partizan, imao 44-10 za tri poena. A sa obzirom da mu kreacija svakako nije jača strana, pa se to spoji sa lošim šutem, nije lako to progurati usred najtežeg dela sezone, gde ti treba pobeda u svakom meču koji igraš. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted April 17 Share Posted April 17 Ziv nisam da vidim kako ce nam prelazni rok izgledati. Na moju zalost deluje da je Trifa zavrsio. Smith se namece za backup opciju. Frenk mi je prvi za odstrel. Danilo i mozda Aleksa... Ovog Smajlija sam 17 puta prezalio, pa napravi nekoliko dobrih poteza i poljulja me 🙂 Ima li interesovanja za Nakica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted April 17 Share Posted April 17 Jaramaza nema ni u 12, kontam da to znaci da je i on zavrsio… takodje, ubedjen sam, da ako se pojavi neko ko oce za Pantera da plati izlazak iz ugovora, da se be bismo mnogo bunili moj utisak, kao i da nema igraca koji je siguran Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 17 Share Posted April 17 Dok se Zeks pita, Panter nece nidje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted April 17 Share Posted April 17 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jaramaza nema ni u 12, kontam da to znaci da je i on zavrsio… takodje, ubedjen sam, da ako se pojavi neko ko oce za Pantera da plati izlazak iz ugovora, da se be bismo mnogo bunili moj utisak, kao i da nema igraca koji je siguran Jare def out. Za Puntera - bumo videli. Ja sam vise za nadogradnju nego totalni remont. Spolja nam neki Dimitrijevic/CMM i recimo Vanja resavaju situaciju. Veca je zajebancija ubosti startnog centra. Da li dovoditi 4? Sta raditi sa Smajlijem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted April 17 Share Posted April 17 Mislim da je priča o Panteru baš suvišna. On će sigurno biti deo tima naredne godine. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted April 17 Share Posted April 17 Ne znam, moj je utisak za Pantera takav… videcemo… dve pozicije ce biti najzanimljivije tj najteze za ubosti… 1 i 5 ako zeljko bude i dalje insistirao da igra bez klasicnog pleja, bice opet muke dok se to ne poslozi tj ako y svakom slucaju, neko na lajvu napisa, mislim da i zeljko jedva ceka da raspusti ovo… Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted April 17 Share Posted April 17 Pantera ćemo kao i pred ovu sezonu kada smo ga preplatili, čuvati kao suvo zlato, jer na evropskom tržištu nema kvalitetnih igrača, a još manje njegovog nivoa, plus faktor Dubai koji će sigurno juriti zvezde...tako da on, Ledej, Aleksa, verujem neće nigde, niti treba, oni su vodje Zeljkovog Partizana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted April 17 Share Posted April 17 Jel bilo nekih vesti oko Jareta? Ili nikog ne zanima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted April 18 Share Posted April 18 A da mi vec otvorimo temu "Prelazni rok 2024/25"🫣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 18 Author Share Posted April 18 Bolje prvo da izmeračimo završnicu ABA 😅 3 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted April 18 Share Posted April 18 Sačekajmo početak leta i kraj KLS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 18 Share Posted April 18 8 hours ago, Alek The Great said: A da mi vec otvorimo temu "Prelazni rok 2024/25"🫣 Zeljko ostaje a mi igramo EL, to je potvrdjeno, sve ostalo je manje bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 18 Share Posted April 18 14 minutes ago, Magia said: Zeljko ostaje a mi igramo EL, to je potvrdjeno, sve ostalo je manje bitno. Gde? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 18 Share Posted April 18 23 hours ago, realno *w said: Mislim da je priča o Panteru baš suvišna. On će sigurno biti deo tima naredne godine. Ima ugovor na 2,6 miliona dolara za sledeću sezonu, nema šanse da nekog drugog zajebe da mu da te pare. 23 hours ago, ScepanScekicSto said: y svakom slucaju, neko na lajvu napisa, mislim da i zeljko jedva ceka da raspusti ovo… Pa ni meni ne bi bilo prijatno da se svaki dan podsjećam kakvog sam frankenštajna od ekipe sklepao sa blizu 15 miliona doloresa za plate igrača 😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted April 18 Share Posted April 18 Dule Vujošević u 360 stepeni... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 18 Share Posted April 18 1 hour ago, Aman 2 said: Dule Vujošević u 360 stepeni... https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/vesti-euroleague/dusko-vujosevic-partizan-se-pravio-oko-mirotica-a-opstrukcije/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 19 Share Posted April 19 17 hours ago, MilošVB said: Gde? Ne bih bas da otkrivam lokaciju, ali to je provereno :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 19 Share Posted April 19 18 hours ago, Beonegro said: Ima ugovor na 2,6 miliona dolara za sledeću sezonu, nema šanse da nekog drugog zajebe da mu da te pare. Pa ni meni ne bi bilo prijatno da se svaki dan podsjećam kakvog sam frankenštajna od ekipe sklepao sa blizu 15 miliona doloresa za plate igrača 😏 Ovo jbg nije tačno. Još dva Pantera se mogu dovesti da bi bilo toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted April 19 Share Posted April 19 8 minutes ago, MilošVB said: Ovo jbg nije tačno. Još dva Pantera se mogu dovesti da bi bilo toliko. Nemam jbg poima, obrati se jbg Ostoji koji je jbg iznio jbg podatak da je jbg budžet jbg KKP ove jbg godine 20 jbg miliona. Jbg. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 19 Share Posted April 19 53 minutes ago, Beonegro said: Nemam jbg poima, obrati se jbg Ostoji koji je jbg iznio jbg podatak da je jbg budžet jbg KKP ove jbg godine 20 jbg miliona. Jbg. 5 od toga je za porez. Zašto nije plaćen je drugo pitanje. 2/3 od 15 je projektovano za plate igrače, kao i u komšiliku. Zašto smo fejlovali i jedni i drugi, to je već za ozbiljnu analizi. Baš te je uzbudilo ovo "jbg", volim što si tako vatren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts