goofy Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Što se tiče sutrašnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Srce na teren, pa sta Bob da. Stono rece Dule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Što se tiče sutrašnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti.Koprcaćemo se, nije da nećemo…ali na kraju će opet biti isto, fale centar i plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 https://nova.rs/sport/kosarka/partizan-nba-terens-ros-zakucavanja-transfer/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Ovako sam isto mislio za Mirotu a mislim i sad - koji će nam moj?!Grobosi: Ostoja, daj nam pleja i centra!Ostoja: Best I can do is Ross.Dobar igrač da se ne zajebavamo ali prelivamo na 2-3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Polako ljudi, Nova je tabloid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Na stranu zajebancija i jinx, jasno je da KKP nije kući autsajder protiv Barse, niti su oni odjednom postali nepobjedivi. Stoji da su dobro otvorili, ali su igrali kući protiv Efesa koji je u krizi na počeku sezone i u gostima protiv jako oslabljenog Olimpijakosa. Rekao bih da su šanse 50-50, očekujem tijesan meč. Takođe ako Grci igraju i dalje bez Gossa, Sikme i McKissica, trebaju se napasti tamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djo Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Po kladionicama Partizan je blagi favorit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 5 minutes ago, Sector said: Takođe ako Grci igraju i dalje bez Gossa, Sikme i McKissica, trebaju se napasti tamo. Goss i Sikma ce igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted October 16, 2023 Author Share Posted October 16, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 33 minutes ago, Sector said: Na stranu zajebancija i jinx, jasno je da KKP nije kući autsajder protiv Barse, niti su oni odjednom postali nepobjedivi. Stoji da su dobro otvorili, ali su igrali kući protiv Efesa koji je u krizi na počeku sezone i u gostima protiv jako oslabljenog Olimpijakosa. Rekao bih da su šanse 50-50, očekujem tijesan meč. Takođe ako Grci igraju i dalje bez Gossa, Sikme i McKissica, trebaju se napasti tamo. Treba se svako napasti bez obzira na to ko mu igra, a ko mu ne igra. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 53 minutes ago, ChrisJudd said: Polako ljudi, Nova je tabloid oni su za pj doziera napisali solidno ranije od ostalih da je zavrsen. mozda trejdujete poniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ovako sam isto mislio za Mirotu a mislim i sad - koji će nam moj?! Grobosi: Ostoja, daj nam pleja i centra! Ostoja: Best I can do is Ross. Dobar igrač da se ne zajebavamo ali prelivamo na 2-3. Bukvalno isto misljenje imam i isto sam imao i za Mirotica. Necu se buniti ako dodje, bice mi drago sto ce jedna takva zver nositi nas dres, ali nam ne resava nista od nasih gorucih problema, osim sto vise necemo u EL gledati Djusinu zadnju promenu, ali to je svakako bilo pri dnu cek liste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ovako sam isto mislio za Mirotu a mislim i sad - koji će nam moj?! Grobosi: Ostoja, daj nam pleja i centra! Ostoja: Best I can do is Ross. Dobar igrač da se ne zajebavamo ali prelivamo na 2-3. Trifa i Andjusic baš prelivaju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Jedni pisu Ros je zavrsen, drugi kako ni ne pregovaramo… 😂😂😂 bas ce im tesko pasti da pojedu to sto su pisali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Imate dvojicu svaka čast. Među najboljim +/- indeksom posle drugog kola i Asvela Link to comment Share on other sites More sharing options...
EFT Reaver Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Realno je barca ne toliko dobar tim da se ne lazemo. Razbice ih Partizan sjutra. Barsa je kuci dobila ocajni Efes i dobila Olimpiakos bez 3-4 glavna igraca. Po meni da nisu dobili to , bili bi smece. Partizan cisti favorit. Zivi bili pa vidjeli , Barsa je na kraju play in tim . Po meni neko 8. mjesto. Za jedno 3 mjeseca ce se sve iskristalisati , polako. Sve i da su 0-2 , to ne bi znacilo da su los tim , kao ni ovih 2-0 da su predobar. Ne zaboravite da je Alba bila 3 -0 prosle sezone i Fener 9-0 ili tako nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Dobrodošao 🙂 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 (edited) 4 hours ago, uini said: oni su za pj doziera napisali solidno ranije od ostalih da je zavrsen. mozda trejdujete poniku Ti si cesto prvi da podsetis na istorijat puteva i dela Obradovic Zeljka. Zar ti se boldovano zaista cini kao nesto realno? 🤨 (as in, Ponika ispucao kredit) Edited October 16, 2023 by MC Thunder 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 (edited) 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ti si cesto prvi da podsetis na istorijat puteva i dela Obradovic Zeljka. Zar ti se boldovano zaista cini kao nesto realno? 🤨 pa nije toliko realno, jer kapiram da je ponitka profi ali otpustali ste kurucsa valjda na pola sezone? edit ako bi kojim slucajem vaistinu dosao ross, minuta na sg-sf vise nema izvan trija punter-ross-nunnally; ponika bi onda imao minuta iza ledayja na pf? Edited October 16, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 20 minutes ago, uini said: pa nije toliko realno, jer kapiram da je ponitka profi ali otpustali ste kurucsa valjda na pola sezone? edit ako bi kojim slucajem vaistinu dosao ross, minuta na sg-sf vise nema izvan trija punter-ross-nunnally; ponika bi onda imao minuta iza ledayja na pf? Bolje i to nego da ode na keca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 16, 2023 Share Posted October 16, 2023 Ako dodje Ross necemo gledati Trifu u EL, mozda i Djusu. A ako Jare ne podigne nivo igre dobijace minute u garbidzu. U svakom slucaju, ako potpisu ova dvojica Top6 je obaveza.Sent from my RMX3301 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts