ScepanScekicSto Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 PJ moze biti bas dobar Velika lakoca igranja 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Trebalo bi pogledati u knjige da li je iko ikada u Leonu Štukelju dobio 40 razlike. Ili, još neverovatnije, dao 90+ poena 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 4 minutes ago, Kronostime said: Bukvalno ovaj gif mi je bio u glavi cim smo na poluvremenu vodili sa 23 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Anđušić i Trifunović na dve strane nepoštovanja crno belog dresa u 4/4. Prvi je odlučio da je vreme da prekine sa bilo kakvim cimanjem u odbrani, a drugi da je vreme da nabudži ličnu statistiku i ne da loptu nikom. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Trifunovic je u nekom periodu prosle sezone zalicio na legit 3&D krilo, delovalo je da se konacno profilisao i nasao ulogu koju je u stanju da igra na duzi rok. Ne znam sta je razlog reseta, ali ovaj nivo crne rupe i ball-stoppinga ne bi bio prihvatljiv taman da dolazi od nekog Puntera ili Clyburna. On je sad u fazonu da ovo malo minuta sto dobije zeli da iskoristi za svoju promociju, a da tu kao nesto rudari i radi stvari koje se ne vide u statistici bas mu se i nece. Ako je ckode definitivno sad u tom fazonu, ne bih ga zadrzavao minut jedan vise, pa neka nadje neki tim iz podruma ABA ili ACB gde ce moci da shovkejsuje taj svoj skil. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Jel stigao centar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) 5 hours ago, Gb92 said: Free Palestina. Kako to nudimo nesto sto nije nase? 5 hours ago, Alexandar said: Pa ne može KK Partzan da nudi nikom ništa ono što nije njegovo i što i on kao klub iznajmljuje Tako što npr. možemo da organizuje i plati smeštaj i halu. Kad klub igraču nudi smeštaj, hranu i kola u ugovoru, to ne znači da sve to ima na lageru nego jednostavno iznajmi, plati uslugu... ili prekuca. Edited October 8, 2023 by Barkley#34 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Jel stigao centar?Nije ali stigo plej, PJ.Drugi plej Kaminski a Alexa sklonjen na poziciju Panter.Čekamo dva centra sad umesto jednog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 2 minutes ago, Patriota iz kauca said: Nije ali stigo plej, PJ. Drugi plej Kaminski a Alexa sklonjen na poziciju Panter. Čekamo dva centra sad umesto jednog. Cujem da je Trifa imao najbolji +/- 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ak nek se ovaj pristup odrzi i u predgradju Liona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Asvel bukvalno MORA da se dobije, nema sta da se prica tu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 34 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Asvel bukvalno MORA da se dobije, nema sta da se prica tu True. And yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Trifunovic je u nekom periodu prosle sezone zalicio na legit 3&D krilo, delovalo je da se konacno profilisao i nasao ulogu koju je u stanju da igra na duzi rok. Ne znam sta je razlog reseta, ali ovaj nivo crne rupe i ball-stoppinga ne bi bio prihvatljiv taman da dolazi od nekog Puntera ili Clyburna. On je sad u fazonu da ovo malo minuta sto dobije zeli da iskoristi za svoju promociju, a da tu kao nesto rudari i radi stvari koje se ne vide u statistici bas mu se i nece. Ako je ckode definitivno sad u tom fazonu, ne bih ga zadrzavao minut jedan vise, pa neka nadje neki tim iz podruma ABA ili ACB gde ce moci da shovkejsuje taj svoj skil. Lajkovao post kad sam video ko ga je pisao i pročitao prvu reč Ja mislim da frazu "ball-stopping" nisam 2 puta u životu iskoristio, dok Trifa to nije počeo da radi. Bukvalno najdrastičniji primer koji sam video. Danas ona situacija u prvom poluvremenu, koliko je Žoc popizdeo! Solidan protok lopte, dolazi do njega, sam na trojci, lagano spušta u dribling, naravno par sekundi kasnije dolazi u situaciju da šuta nemoguću trojku, iz koraka, u poslednjoj sekundi napada. Ovo drugo - ne znam koliko sam puta pisao o tome. Kao da namerno zaustavi napad i priželjkuje da lopta dodje do njega u zadnjih 5 sekundi, pa onda mora nešto da izmisli i tako svima dokaže kako je dobar kreator. Neverovatno mi je da on nije skontao da može da postane upotrebljivo 3D krilo, da može da igra strašno jednostavnu i korisnu košarku, pa kad to dovede do perfekcije, biće prostora i za neke druge stvari, pomalo. A tu ulogu kreatora može da proba u KLSu, eventualno da tezgari po osrednjim evropskim ligama. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 Ne usvaja se. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 1 hour ago, Barkley#34 said: Tako što npr. možemo da organizuje i plati smeštaj i halu. Kad klub igraču nudi smeštaj, hranu i kola u ugovoru, to ne znači da sve to ima na lageru nego jednostavno iznajmi, plati uslugu... ili prekuca. KK Partizan ne može nikom da plati smeštaj ako nema termina za utakmicu. Odnosno može u hotelu ali šta će tamo ako nemaju termin za utakmicu. Jedino ako im ustupe svoj termin pa jave Grbi. To svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 (edited) 16 minutes ago, Alexandar said: KK Partizan ne može nikom da plati smeštaj ako nema termina za utakmicu. Odnosno može u hotelu ali šta će tamo ako nemaju termin za utakmicu. Jedino ako im ustupe svoj termin pa jave Grbi. To svakako Jasno, Arena je prepunjena iz dana u dan. Pionir takođe. O Spensu da se ni ne razmišlja. Nisam znao da će baš ovako da utiče ta ponuda. Edited October 8, 2023 by Barkley#34 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Ne budite patetični. Mnogo bolje rešenje je da Makabi sve utakmice igra na strani a novac dobija za utakmice koje bi trebao biti domaćin. Tamo će bar biti gledan pošto ne znam ko bi ih ovde gledao. Ništa lošije još nisam čuo kao predlog. Da ne upotrebim težu reč Naravno da Makabi sve dažbine igre plati vlasnicima tih dvorana a ne Partizanu, Vojvodini, Zvezdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Tako je, sve si u pravu. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Zaista ljudska i sportska ponuda od KKP prema Makabiju. Kapa dole. Ne znam iskreno da li je to logisticki moguce, oni se sigurno ne bi vracali onda u Izrael, verovatno bi konstantno bili tu ili na gostovanjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 1 hour ago, Barkley#34 said: Tako je, sve si u pravu. Retko piše na topiku,al kad dodje - pokida 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Tako ti je to kad čovek nema minuli rad. Da pogleda šta je ostavio iza sebe Mada možda je Partizan u pravu a i želja apropo toga (Maccabi Tel Aviv B.C.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts