Jump to content

Premier League 2023/2024


pierre van hooijdonk

Recommended Posts

Ne razumem kukanja oko kartona, sad kad ideš djonom direktno u cevanicu, nije izgleda za isključenje.

Toliko se stvari godinama nakupilo, toliko smo puta gubili u završnicama, jbg-a, moraju se malo stvari i vratiti... pozitivan pristup, zdrava atmosfera i nekako sad i par odluka otišlo u našu korist...

 

Inače nismo baš nešto pametno ni napadali sa 2 igrač više, očekivao sam Veliza ranije, a trebalo je više širiti igru. Poro sad glumi tog beka u sredini, a čim je otišao na bok jedan valjan centrašut i odmah je stvorio probleme. Ali uči i trener šta i kako sa ovom ekipom...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, Lineker said:

nekako sad i par odluka otišlo u našu korist...

 

Pa nije kosarka u pitanju pa da vam sudija nije svirao jedne korake i prevideo da je Son jednom nagazio liniju pre suta.

 

Ovde je falilo samo pistolj da daju da upucaju Alisona jer je dobro branio, svi drugi elementi oruzane pljacke su bili tu.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Nele said:

Potvrdjeno je da Diazov gol nije bio ofsajd. I cemu sluzi VAR linije i 100 kurca, ovo je ocigledna namera bila da se unakazi Liverpul

Sad hteo da pitam.Gledam preglede utakmica i vidim Dijazov gol.Pošto u pregledu nisu povlačili liniju,a golim okom se vidi da nije ofsajd.

Što se tiče crvenog,meni je delovao kao da jeste u oba slučaja,ali nisam video iz više uglova.

35 minutes ago, diego said:

Krv ti jebem sta je Neto uradio Fodenu i Ajku...

Valjao bi Arsenalu kao alternativa Saki.Čak se i priča da će krenuti po njega.

Pogledah i Vilu.Ljudi rade ozbiljan posao.Lepo upakovana ekipa.

 

edit:da dodam,ni u ludilu nisam pomislio da će Totenhem ovako da izgleda.Svaka čast.Trener izvlači maksimum iz igrača.Mada mislim da im je četvrto mesto maksimum.

Edited by sasha arsenal
Link to comment
Share on other sites

Po tebi ispada da nema žutih kartona, da nema crvenih kartona za igrače Liverpula? Ofsajd niko ne spori, to je jasno kao dan... Mašinerija je takva kao da je ludilo od broja grešaka koje su napravljene... a kad su situacije obrnute, preko toga se lagano prelazi, jer mi nismo vaša veličina...

31 minutes ago, threepwood said:

 

Pa nije kosarka u pitanju pa da vam sudija nije svirao jedne korake i prevideo da je Son jednom nagazio liniju pre suta.

 

Ovde je falilo samo pistolj da daju da upucaju Alisona jer je dobro branio, svi drugi elementi oruzane pljacke su bili tu.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Samo jedan gol i jedan od 2 crvena jer Zota nije zasluzio prvi zuti karton. Da kazemo da je Jones zasluzio crveni sto je opet 50-50 odluka, ali neka ostane tako.

Dovoljno je. I onda dobijemo ovo saopstenje koje nije za otkaz nego za zatvor 

Quote

So the VAR, Darren England, checked offside thinking the onfield decision was "goal."

It was a quick offside check because it was clear Diaz was onside, so he told the referee "check complete".

In telling the ref "check complete" he is saying the onfield decision was correct.

 

  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Dvaput sam se uključio u Tott-Liv. Drugi put da vidim Matipov prvenac u sezoni. Prvi put kad sam se uključio pregledavao se snimak za crveni Liverpula. Ono ne može biti crveniji direktan crveni od onoga.Za ono nema potrebe da se žale. Posle sam pročitao da je poništen čist gol Liverpulu.

 

 

Druga stvar. Mnogo volem da se samokvotujem kad ispadnem pametan, tako da ću ispati licemer ako ne naglasim kad sam ispao glup ( mrzi me da listam unazad da tražim post ), ali napisao sam da bi Siti mogao biti neporažen u sezoni, što nije dobro krenulo da stari, jer je Siit izgubio odmah prvu sledeću. Takođe, neko je naglasio da bi Siti mogao vrlo lako izgubiti tu sledeću. Ne sećam se ko, ali jedan naklon za tog nekog ko god da je....

Link to comment
Share on other sites

KDB, Bernardo i Rodri - previse kljucnih igraca van terena. Vratice se to na svoje. 
I dalje smatram da je jedini konkurent Sitiju za titulu Arsenal.

 

Sto kaze kolega iznad, treba biti posten pa priznati kad prognoze idu ili ne idu u tvoju korist. Ja sam i dalje cvrstog stava da Siti osvaja, ali evo, usled povreda kljucnih igraca, mozda trka bude zanimljivija nego sto sam ocekivao.

 

Kad smo kod prognoza, omiljena licna mi je da ce Junajted i Celsi imati bednu sezonu i da su Njukasl, Aston Vila i Brajton bolje ekipe od njih, i da ce vrv biti i bolje plasirane - zasluzeno.

 

Totenhem zaista izgleda dobro i mene to raduje, ali oni ako budu 4. na kraju treba da budu zadovoljni i da pametno nadogradjuju ovu ekipu, koja je meni vrlo simpaticna. 
 

Svaka cast za deda Roya, mislim da on gazi cca 75 godina, a vrlo pristojno izgledaju. Olise je veoma opasan, kad se on vrati to ce biti odlicna ekipa. Edouard takodje. Oni imaju dobru ofanzivnu i dobru stopersku liniju. Da imaju jos jednog pristojnog CM i beka, i oni bi bili egal sa ove dve tuzne ekipe.
 

 

Link to comment
Share on other sites

@advokat kuče, tečefon ja sam napisao da nece biti neporazeni i da ce u 2023 godini izgubiti barem 2 ako ne i 3 utakmice. Ne znam dal je neko napisao da ce izgubiti odmah sledecu, mozda i jeste ali sto se mene tice, bilo je pitanje trenutka jer ne igraju uopste dobro. Mogli su im se i ranije otkinuti bodovi ali neke Q odluke kao recimo protiv Fulhama ( ono ke mec bio rodjen za uzeti im bodove a zavrsen 5-1 usled sudija gdje su igraci Fulhama slomljeni sto je priznat gol pred poluvrijeme ).

Edited by Miki28
typo
Link to comment
Share on other sites

I ja sam malopre gledao, Dzonsov crveni je bas kao suza cist. To sto se nekad ne sudi ne znaci da i ovo nije moralo, nego bas svaki put kad ne sudi to je greska. Ja bih za onakve startove davao jedno 5 meceva suspenzije preko pa neka razmisli sledeci put.

 

Sto se tice Zote, to je vise tu i tamo, ali takodje ne smatram da je losa odluka.

 

Odluka za nepriznat gol je bas tezak blam, za ono bih sklonio ceo tim do kraja sezone bar, neverovatna nesposobnost.

 

Mada Klopovo "objasnjenje" zasto Dzonsov start nije za crveni je blizu tog blama kaze brat vi ovde niste igrali fudbal, ja jesam, full power on the ball, rolls over to the leg.

 

Cak i da je tako bilo, a jasno je da nije, zna se da je ovakav start i na loptu 500 puta opasan i ne praktikuje se.

Edited by McLeod
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, McLeod said:

Sto se tice Zote, to je vise tu i tamo, ali takodje ne smatram da je losa odluka.

 

 

Drugi zuti je ok, prvi je smesan. Covek je udario petom u Zotino koleno dok je trcao

https://packaged-media.redd.it/lkn3fuxprfrb1/pb/m2-res_464p.mp4?m=DASHPlaylist.mpd&v=1&e=1696158000&s=336c8cf1a621e678f8e8876280abc153c664caf1#t=0

Edited by threepwood
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, McLeod said:

Mada Klopovo "objasnjenje" zasto Dzonsov start nije za crveni je blizu tog blama kaze brat vi ovde niste igrali fudbal, ja jesam, full power on the ball, rolls over to the leg.

 

 

Ali bukvalno je tako, onaj start je cist crveni samo za onoga ko nikad za loptom nije potrcao ili se samo pravi lud. Da je 50-50 odluka, tu mozemo da se slozimo (i skroz mi je ocekivano da svaka takva odluka ide protiv Liverpula zbog Klopa i njegovog odnosa sa FA/PGMOL) ali je jasno kao dan da je ono bilo sve samo ne reckless challenge za cist direktan crveni.

Jednostavno bad luck i fizika su krivi da mu stopalo sklizne sa lopte i zavrsi na cevanici protivnickog igraca (na kraju bez ikakve sanse da se ozbiljnije povredi taj igrac), odatle i 50-50, sto je sudija lepo procenio live i dao mu samo zuti a onda dolazimo do VARa kojem je ono clear and obvious error sto mu dodje samo jos jedan dokaz da iz VAR sobe treba proterati sudije i ubaciti ljude koji su igrali fudbal a ne citali knjige o fudbalu. Jednostavno, igra je postala previse brza i komplikovana za nekog ko je od fudbala samo ucio teoriju i gledao slike u power pointu.

 

Jotina situacija isto skandalozna odluka, jeste on idiot kojeg treba poslati napolje jer je dozvolio sebi da onako startuje nakon sto je vec dobio zuti ali fora je u tome sto on nije ni trebalo da ima taj zuti. Stavise, onaj lik sto se sam sapleo je trebalo da dobije zuti zbog gestikulacije da se Joti da karton (rekao PGMOL to je isto no-no ove sezone i svaki put ce se kaznjavati) ali izgleda da se i to pravilo doslovno primenjuje samo kad su igraci Liveprula u pitanju.

 

 

 

 

 

 

Edited by Darth Steva
Link to comment
Share on other sites

Zasto bih gledao... kako su neke random situacije, od pre N kola, sa nekog drugog meca povezane sa onom od juce i uticu na donosenje odluke u jucerasnjem mecu? 

To isto kao kad bih ja rekao neki random BS tipa "pogledaj kakav je nivo mora bio na Balearima za vikend pa onda pricaj da li jeste crveni"... isto totalno random premisa koja nema apsolutno nikakve veze niti uticaja sa situacijom o kojoj se diskutuje.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...