Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ipak sa publikom, iako je bilo priče da će se igrati pred praznim tribinama.

Sastav:

Bez Kanutea, zbog kartona, i Belića, ne znam zašto, nije ni na klupi. Menig starter, vau!

Biće zajebano.

Posted

Lepa kontra.

Volim brata Rikarda naravno, i imao je brutalan osećaj za gol, ali ovakav pas kao što je Saldanja sad dao, od njega nismo videli za sve godine u FKPu.

• Like 3
Posted
20 minutes ago, realno *w said:

Lepa kontra.

Volim brata Rikarda naravno, i imao je brutalan osećaj za gol, ali ovakav pas kao što je Saldanja sad dao, od njega nismo videli za sve godine u FKPu.

Da, skroz drugačiji tip napadača. Rikardo je goalscorer, poučer što bi rekli, Saldanja ima mnogo više osećaja, kompletniji je igrač.

Posted

Dragi mi je i za asistenciju Meniga posle svega što je bilo, a naravno i za Takijev gol.

Evo sada Stjepanović asistencija iz maltene prvog dodira, bar koliko sam ja uspeo da gledam.

• Like 1
Posted

Kad smo uspeli da probijemo bunker na ovako neravnom terenu posle je sve išlo lakše. Mada, mogli su i da izjednače. Dobar pristup ekipe i bez otaljavanja.

Samo da Kalulu nije ozbiljnije povređen.

Posted

Nova piše da kukamo kod FSS-a za tričavih 2 miliona evra kako bismo prošli inspekciju UEFA. Stanje redovno.

Mislim da bi vrhunac džukelisanja uprave bio da ostanemo bez licence za Evropu dogodine.

Posted

2 situacije u kojima ne dajemo pas otvorenom igrači, ili se prvo komplikuje pa pokuša pas i tako upropasti.

To nam se baš nije dešavalo u poslednjih mesec - dva.

Posted (edited)

Ne sviđa mi se ovo. Baš smo nekako mlaki.

A da ušunjamo nekako prvi gol, da imamo više prostora, dajemo 3 kom.

Edited by realno *w
Posted
7 minutes ago, Xpert said:

Zahid je skroz van utakmice. Greska za greskom.

Ovo sad komentarišem sa klincima. 

To je ona stara situacija - čovek 3 puta udje sa klupe i igra vrhunski, prvi put ga stavi u postavu, on nevidljiv.

Posted

Pa nije prvi put, mislim da je ovo treca koju pocinje.
Ova decurlija je poprilicno brza i sa dosta trcanja stizu da pokriju. Posebno se to vidi kad Natho primi loptu, odmah su tu dvojica/trojica. Puni su samopouzdanja, ne panice. Videcemo samo da li su i spremni da ovako igraju do kraja.
Ali da, jedan gol bi mogao da promeni stvari.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

• Like 1
Posted
11 minutes ago, realno *w said:

To je ona stara situacija - čovek 3 puta udje sa klupe i igra vrhunski, prvi put ga stavi u postavu, on nevidljiv.

Poceo je Zahid jos protiv Mladosti i Spartaka, na obe je bio odlican. Proslu je bio nesto slabiji.