Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

51 minutes ago, Fat Zadd said:

 

Mislim da na osnovu snimka nema elemenata za prekrsaj.

 Problem je taj sto je sudija bio odlicno postavljen i mogao je bolje da vidi od uglova koje prikazuju kamere... ali to je ona stara prica o infrastrukturi na našim livadama. 

Da...trebao je da mu pocepa rukav, da zadovolji kriteerijume inteziteta, a sudija, apropo infrastrukture...nije video od džombu il' visoku travu ? :18:

Link to comment
Share on other sites

Ovde je samo pobeda bitna, Bazdar i Kalulu su pretanki ali oni ce biti klupa kad se vrate Saldanja i Severina, Natho oba meca je los, mada tereni u Ivanjici i Surdulici su ocajni, nebi ovde ni Pirlo mogao povezati mnogo bolje.

 

 

Prekidi kod Natha su tanki, uvek lopta ide na prvu stativu i redovno se lako izbacuje.

 

 

Brine odbrana i to ozbiljno brine, u Ivanjici smo se provukli, protiv Imt lako se moglo primiti i vise od 2 gola, dok danas najgora ekipa lige je stvorila mnoštvo sansi...

 

 

Prelako se dopusta inicijativa i to je problem.

Link to comment
Share on other sites

Mi već dosta dugo igramo sa dvojicom na sredini, ispred odbrane. Ranije Zdjelar i Šćekić, povremeno se Natho spuštao, pa Belić i Kanute, kao i Belić i Stjepanović na derbiju. Dovođenjem Kanutea, a sad Ovusua i Kastilja, kao i unapređenjem Belićeve igre sa loptom u nogama jasno je opredeljenje da to ne budu samo trkači i "kvarioci igre" nego da umeju da igraju ka napred i da tako igramo neki fudbal.

 

Međutim, nema igre u tom delu bez trčanja, odgovornosti i pokrivanja prilično velikog prostora, posebno jer imamo upitnu odbranu kao i par umetnika koji ili više ne mogu previše da trče (Natho) ili nisu baš previše odgovorni u defanzivi (Zahid). 

 

Mi ova tri meča škripimo bez Belića na sredini, što je u neku ruku razumljivo - novi igrači, loši tereni, neoporavljeni Kanute. Ideja da Zahid (protiv IMT) ili Natho (juče) budu parnjaci sa Ovusuom/Kastiljom, po meni nije dobra, jer ne mogu da odgovore zadacima, a i udaljavaju se od protivničkog gola, gde su najkorisniji. Zbog toga je pokidana veza između odbrane i napada, a kad protivnik ima tranziciju ostaje im dosta prostora i lako nas pretrčavaju. Ovusu zna lopte, ali počesto komplikuje, pravi kritične greške i tako podseća na Kanuteove prve mečeve kod nas. 

 

Na stranu neuverljiva odbrana, oni du često ostavljeni sami na velikom prostoru. Ne znam kako ćemo to da rešimo, jer ćemo u jednom trenutku morati da kombinujemo dvojicu iz kvarteta Ovusu/Kanute/Kastiljo/Stjepa, a to nosi milion rizika.

Link to comment
Share on other sites

U ovom trenutku radi zanimljivosti i loženja među grobarijom bitno je samo ostati na prvom mestu na tabeli do derbija što sada deluje izgledno jer imamo još samo Železničar kod kuće.

 

Koliko god nam FK bio u ozbiljnom k. i uprava blamantna, primetna je neka pozitivna energija oko Duljaja i momaka i očekuje se popriličan broj ljudi na Rajku sa naše strane.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Krunić – Stojković, Filipović, Kovačević, Antić – Zahid, Ovusu – Kalulu, Natho, Goh – Baždar

 

Ne znam da li je u pitanju povreda Markovića ili ga čuva od kartona pa počinje Filipović na štoperu. On još jedino nije stajao na golu.

Link to comment
Share on other sites

Lepa akcija i fina realizacija Bazdara.

 

P.S. Stojkovicu napusti teren... Ne mogu da verujem sta je lik uradio.

 

Odbrana nam puca, kao da su u pitanju amateri.

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

On 3/1/2024 at 5:21 PM, Barkley#34 said:

A naravno, ja sam baš danas preko neta kupio kartu za istok, bliže jugu. Valjda će nas i tamo pustiti, vidim da je dosta ulaznica prodato za te sektore, u koje uvek idemo. 

 

Sve na istoku do juga - sektore 5, 6 i 7 su pokupovali Grobari. Ko će i kako da ti zabrani da uđeš sa kartom? Aj da si u stranoj zemlji nego ovde bukvalno nemaju nikakvu mogućnost da ti ne dozvole ulaz osim ako se nedvosmisleno ne utvrdi da si navijač Partizana, pa da neko proceni da zbog bezbednosti ne smeš da budeš tu. Anyway, zapad i jug su išli preko FK-a u prodaju a ovo ostalo je pušteno u slobodnu prodaju. Standardno će istok do juga biti "naš" tako da tu nema brige.

Link to comment
Share on other sites

Ma ne mislim da će mi zabraniti nego mi se ne boravi u neprijateljskom okruženju. :classic_smile: Kod nas, npr, mislim da nema njih na istoku do severa. Ovo mi liči na sličan raspored, s tim da će verovatno biti da smo kupili bar deo karata za sektore istoka do juga.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...