Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

Uključio sam se minut pre Kaluluovog gola, šta je osećaj. Mislim da je na promašaje uticao i teren, tačno kao da je lopta pobegla par puta dovoljno da se promaši.

 

Zahid ima osećaj za dobru loptu. Činilo mi se u akciji pre gola da ga preskaču i biraju teža rešenja, nadam se da sam samo uobrazio nešto.

 

Bili bismo opasniji kada bi dva beka znala bar nešto s loptom, baš je vidljivo koliko to fali. Srećom, stvaramo šanse jer imamo par igrača koji mogu da na malom prostoru izmisle pas ili lepo iskombinuju, dobro je što ni Saldanja nije operisan od toga. To je lek za ovakve utakmice, a za jače protivnike ćemo videti šta ćemo.

 

Gledao sam raspored, pa neka lepo vreme samo potraje. Gostujemo do kraja godine u Subotici, Novom Pazaru, Nišu i specijal u Ivanjici 23.12. Neko blato će nas sigurno sačekati.

Edited by Barkley#34
Link to comment
Share on other sites

Duljaj gostovao u nekoj čudnoj emisiji na K1 televiziji gde su voditelji Pop i Milan Kalinić 😄 

 

Elem, Duljaj poprilično iskren i otvoren, ispričao je neke zanimljive stvari.

  • Darijo Srna, koji je godinama sportski direktor u Šahtjoru, nam je pomogao tokom prelaznog roka, iz njihove baze igrača smo doveli nekoliko igrača (pretpostavljam Saldanja i Zahid)
  • Portugalac i Italijan iz staff-a su došli na preporuku aktuelnog pomoćnika Paula Fonseke u Lilu, sa kojim je Duljaj radio u Šahtjoru, odnosno takođe Darija Srne (Italijan)
  • Bili smo blizu da dovedemo levo krilo koji je sinoć igrao protiv komšija za Young Boys (možda ovaj Joel Monteiro)
  • Pre Medine imali smo dvojicu štopera koje smo čekali, jedan otišao u Olimpijakos (verovatno Jackson Porozo, šteta), drugi u Ferencvaroš (verovatno izvesni Ismail Aaneba, pošto je došao iz Sošoa)
  • Meračili smo jednog Korejanca i jednog Japanca koje nismo uspeli da dovedemo, koji su se baš dopali Duljaju i ostalima u sportskom sektoru

 

Link to comment
Share on other sites

Da je neko jutros rekao Anticu da ce za jedno poluvreme biti u situaciji da iz 3-4 puta postigne gol ne bi mu ni sam verovao. Klasican srpski bek. Nista bolji ni kolega na drugoj strani.
Ne znam sta da mislim o ovome Kanuteu. Prvo sam mislio da potcenjuje protivnika pa zato deluje nonsalantno. Ali on bar nekoliko puta ima takvih situacija po utakmici. Videcemo da li ce i danas da izadje posle sat vremena. Ako bude tako to je vec simptomaticno i pocecu da mislim da mu stoji u ugovoru da mora da igra svaku minimum toliko.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Pravimo dosta šansi jer imamo nekoliko igrača koji mogu da proture loptu na malom prostoru i to povremeno izgleda sjajno. Međutim, dosta usko stojimo u napadu pa zato ovi mogu da stave pet igrača u zid na petercu i ostane prostor Antiču da gađa reflektor. Fali nam malo probojnosti po krilu, da se raširi odbrana. Ili da damo gol pa da se malo otvore pa da iskoristimo višak prostora.

Link to comment
Share on other sites

I ako je neko trebao iz naseg kluba da dobije poziv za repku to je Belic. Trenutno, mali Ilic se ne moze ni nazvati perspektivom. U Evropi se sve videlo, a i u ovoj domacoj ligi. Momak igra jer drugu "zlatnu koku" i bonusa nemamo. Mislim da nece minut igrati, nego se cini nekom usluga da mu se poveca cena zbog prodaje.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Piksi voli da pozove pokojeg mlađeg ili zaturenijeg igrača za onaj 23-ći slot, Ilić najviše ima smisla jer je najmlađi, igra u našoj ligi i realno osim dva, tri minuta u nekoj rešenoj tekmi čisto da umoči neće ni ulaziti, ali je lepo & korisno iskustvo za njega. 

 

Ilić je razumljivo projekat kluba, nisam bio srećan što je tako početkom sezone ali ajde da se nadamo da smo pregrmeli najcrnje, verovatno je procena da je najsmisleniji bonus igrač za 11.

 

Dobra tekma danas, na momente smo baš lepo kombinovali i trčali, veliki napredak u odnosu na neke tragične momente pre par nedelja. Ovakve protivnike moramo da rutiniramo, vreme nam ide u korist, treba nam utakmica, uigravanja i dobrog momentuma.

 

Belić osim što je najbolji asistent lige trenutno, izgleda kao pravi lider na terenu, počeo je sve bolja rešenja da bira, iako i dalje voli nešto riskantniji pas ili kretnju, ali takav je igrač. Šteta za onaj šut sa 20 što je završio na stativi, baš lepo je izgledao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...