alcesta Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ode Rud, nije neko iznenađenje. Mala Andrejeva u 3. kolu Đereu sigurno nije lako sad odmah novi meč a sinoć završio u 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Ispade mi avatar a vodio 2:0 protiv Imera. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Laslo dobio 3 set u TB, servira u 4 , veči pritisak na Sheltona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Fric ocajan na slemovima vec godinu dana, najdalje je otisao na RGu i to 3.kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Baš mi drago zbog ovog skromnog momka.Veliki uspeh za njega, izjednačio svoj najbolji rezultat na GS . A Shelton klasični lumberjack rekla bih . Returna nigde.. Levoruk je pa možda može i nešto više ako unapredi ostale segmente igre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Au,kakav TB odigra Stefanos.Svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Moglo je da se igra još 20 min,ali posto je Murray pao na set lopti a poen i set dobio ,poveo 2 1 ,trazio i dobio prekid.Šta znaci domaći teren.A za odugovlacenje opomena čeka Novaka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Sve sam propustila sreća te je ostalo za sutra da se nastavi. Bravo za Đerea, mislila sam da će mu ovo biti previše dan za danom 3 hours ago, Brian Setzer said: Ispade mi avatar a vodio 2:0 protiv Imera. Kako bre, ja videla 2:0 i mislila gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Stevanovicka vodi 1-0. Dosta iskusno i nekarakteristicno igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Je li moguće da preko 2 sata igraju a tek je početak 2. seta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 36 minutes ago, McLeod said: Stevanovicka vodi 1-0. Dosta iskusno i nekarakteristicno igra. Koliko je samo iritantna sa ovim skičanjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Kao Vika u najboljim danima. Meni ne smeta. Zaista je zanimljivo gledati je. Naravno, ima mnogo nedostataka u igri, ali koristi mozak i ne igra po automatizmu, to mi se svidja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Tezak raspad kod servisa za mec. Bilo je dosta brejkova, pa da se nadamo da ce uspeti da zavrsi ovo. Ako ne uspe da zatvori set mislim da ce nestati u narednom, ima problema sa fizickom spremom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Sjajna je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Bravo Ništa od mog strima, samo kad se povremeno odmrzne čujem aplauz između poena i pištanje u toku poena valjda ću uspeti da uhvatim bar nešto od njenog idučeg meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Zasto prosto kad moze komplikovano 😄 ali svaka cast, ovo je veliki uspeh. Sa trecim kolom bi trebalo da skoci oko 70 mesta na listi. Sledeca Kvitova, slicno kao Pliskova, samo visi level. Ipak mislim da Petra nece da je potceni i postoji sansa da je oduva sa terena. Sa druge strane, Petra je znala i ovde, pogotovo prethodnih godina, da se potpuno raspadne, treba da je seta sto vise i daje sto vise niskih brzih slajseva i smanji greske na minimum. Ako Petra bude pogadjala to je to, ali ovo je stil igre koji treba da forsira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 (edited) 8 minutes ago, alcesta said: Bravo Ništa od mog strima, samo kad se povremeno odmrzne čujem aplauz između poena i pištanje u toku poena valjda ću uspeti da uhvatim bar nešto od njenog idučeg meča. https://ds.freestreams-live1.tv/t0/ Edited July 7, 2023 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 kuriozitet: ovim ulaskom u treće kolo Stevanovićeva je zaradila još 40% od onoga što je zaradila u celoj dosadašnjoj karijeri. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Ovo je posle prvog kola. Preslatka je baš mi je drago, zaslužila je, značiće joj ovo tim više posle onolikih malera sa zdravljem. "Ona je odmah počela da greši, ja sam rekla oho-ho!" 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Ovo kako danas Alcaraz igra na travi djeluje vrlo neubjedljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Igrao je i Nadal u tim godinama, pa je kotrljao dalje. Nikad on nece biti posebno dominantan na travi, ali zbog tog mentalnog preimucstva u odnosu na osrednje igrace ce moci da belezi dobre rezultate. Za titule ce mu trebati vise, bar dok Djokovic igra, posle toga ko zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Očekivala sam da Muzeti napravi Hurkaču više problema. Zato je Zverev izgubio set od Vatanukija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 8 minutes ago, McLeod said: Igrao je i Nadal u tim godinama, pa je kotrljao dalje. Nikad on nece biti posebno dominantan na travi, ali zbog tog mentalnog preimucstva u odnosu na osrednje igrace ce moci da belezi dobre rezultate. Za titule ce mu trebati vise, bar dok Djokovic igra, posle toga ko zna. Istina, prvi put ga gledam na travi - ali ne sjećam se ovako lošeg Nadala na Wimbledonu. Moguće da je samo loš dan, kao i nemotivisanost zbog više nego prosječnog protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Pa nema u prvoj nedelji potrebe da izvodi nešto spektakularno, dok god dobija mečeve bez većih fizičkih napora. A Nadal je umeo poprilično očajno da odigra na W pa opet ima više nego solidan skor sve ukupno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 6 minutes ago, Ječmendo said: Istina, prvi put ga gledam na travi - ali ne sjećam se ovako lošeg Nadala na Wimbledonu. Moguće da je samo loš dan, kao i nemotivisanost zbog više nego prosječnog protivnika. Rosol, onaj mali Belgijanac, mladi Kirgijos, Dustin Brown, Žil Miler...samo onako na prvu loptu. Mogu se takođe setiti gomilu mečeva gde je bio očajan ali je dobio samo na mentalnu snagu i ime...npr Haase i Pečner one godine kad je uzeo drugi put, Robert Kendrik, ima toga još, ne mogu svega da se setim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts