Jump to content

Zelena trava doma mog - Wimbledon '23

Recommended Posts

Posted

I Siner je pokupio većinu Fedal fanova, Hurkač takođe superstar u nastajanju imao publiku na svojoj strani. Mnogo ima Fedal fanova. Na svakom meču Đokovića.

• Like 2
Posted

Koga bole #$@#@ za publiku. Likovi su upravo pomahnitali na Alcarazov fh kao da je to kraj poena 😅😅😅

Tako da koga zabole, nije mu baš cilj da uzima fan favourite  nagrade i najbesmisleniju nagradu u svetu sporta "Stefana Edberga"

Posted (edited)
  On 7/16/2023 at 2:13 PM, Issey said:

Alkaraz mora krene all-in ako nešto hoće, ovako bukvalno čini uslugu Novaku, koji opet ne igra ništa posebno...

Expand  

Ne slazem se, upravo treba ovako da igra. Djokovic je imao i srece u ovom gemu. On ne sme da mu dozvoljava da skuplja poene njegovim greskama jer je ocigledno da sa osnovne linije ima nadmoc.

Nema nikakve logike da skracuje poene, a on upravo to radi.

Treba dodati da Djokovic nece imati ovako los servis ni u jednom sledecem setu, tako da ako ne uspes ovde da osvojis set, to je rutinskih 3-0.

Edited by McLeod
  • Like 1
Posted
  On 7/16/2023 at 2:14 PM, McLeod said:

Ne slazem se, upravo treba ovako da igra. Djokovic je imao i srece u ovom gemu. On ne sme da mu dozvoljava da skuplja poene njegovim greskama jer je ocigledno da sa osnovne linije ima nadmoc.

Expand  

Jel gledamo isti meč? 

Posted

Stvarno neverovatan osecaj za voleje ima mali. Ovo je bio ultra tezak volej.

On 7/16/2023 at 2:16 PM, Indig0 said:

Jel gledamo isti meč? 

Expand  

Ne znam, ali si i ranije pokazivao da ne gledas tenis na nekom dubljem nivou, tako da me i ne cudi da se ne slazes.

• Ha-ha 1
Posted
  On 7/16/2023 at 2:14 PM, McLeod said:

Treba dodati da Djokovic nece imati ovako los servis ni u jednom sledecem setu, tako da ako ne uspes ovde da osvojis set, to je rutinskih 3-0.

Expand  

Ovom igrom je uzeo 4 gema... Sa prosečnim Novakom...

Mora da pojača, inače nema šta da traži...

Posted
  On 7/16/2023 at 2:20 PM, Issey said:

Ovom igrom je uzeo 4 gema... Sa prosečnim Novakom...

Mora da pojača, inače nema šta da traži...

Expand  

Nema sta da pojaca, samo da igra ovakve poene, kao ovaj za 0-15. Djokovic ovakve poene iskljucivo osvaja sa UE Alkaraza ili ako izvuce neki pasing nenormalan. On da prelomi napadom iz odbrane, veoma mali procenat, zanemarljiv.

Posted
  On 7/16/2023 at 2:22 PM, McLeod said:

Nema sta da pojaca, samo da igra ovakve poene, kao ovaj za 0-15. Djokovic ovakve poene iskljucivo osvaja sa UE Alkaraza ili ako izvuce neki pasing nenormalan. On da prelomi napadom iz odbrane, veoma mali procenat, zanemarljiv.

Expand  

Evo ovo što sad radi, na to sam mislio...

Posted

I odmah se unervozi, hoce da napadne i proda poen. Potpuno neverovatno.

On 7/16/2023 at 2:23 PM, Issey said:

Evo ovo što sad radi, na to sam mislio...

Expand  

Pa ovo nije nikakvo pojacavanje, vec forsiranje duzih poena udarcima vrlo niskog rizika. Onaj bekhend za 0-30 jeste bio malo rizicniji udarac, ali manje rizican i vise rezonski od 15+ iz kojih je pravio greske do sad i prodavao inicijativu u poenu.

Posted
  On 7/16/2023 at 2:17 PM, McLeod said:

Stvarno neverovatan osecaj za voleje ima mali. Ovo je bio ultra tezak volej.

Ne znam, ali si i ranije pokazivao da ne gledas tenis na nekom dubljem nivou, tako da me i ne cudi da se ne slazes.

Expand  

Kako da se složim sa čovekom koji tvrdi da igrač koji izgubi set sa 6-1 ima nadmoć bilo kakve vrste 😅

Ko da u košarci izgubiš sa 30 razlike a tvrdiš da si bio nadmoćan i da nisi imao sreće.

A da, teško mogu da se složim sa tobom, kao sa  nekim ko toliko #duboko prati tenis, nakon tvrdnji da je realna kvota na Alcaraza 1.30 u sf Rg-a 🤣🤣🤣

Posted
  On 7/16/2023 at 2:24 PM, McLeod said:

I odmah se unervozi, hoce da napadne i proda poen. Potpuno neverovatno.

Expand  

Ne može u kontinuitetu, zato i gubi od Novaka koji igra bez prvog servisa. Ako izgubi ovaj set, kreće all-in i tu je najzajebaniji...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...