Jump to content

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, božija noga said:

Treba da ih je sramota za sve u klubu, za ovakvu katastrofalnu organizaciju vec treci dan...

Sezonci od prosle sezone ni malo nisu ispostovani, ni malo.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
36 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Za forumase koji znaju sta je Ivanovic hteo, a sta ne imam par pitanja. Sta ce igrati u napadu? Koje su to akcije? 

Javljam ti ako saznam. 😁

Posted

Trebalo bi da neka od televizija da ako prenosi bar pusti najavu koja će se vrteti. Tek 10.9 se završava SP koje prenosi SK a RTS samo Srbiju. SK je obično prenosio pripreme naših timova. Partizan na primer igra u petak pa nema vesti ni ko njih prenosi sa Hapoelom.

Posted
2 minutes ago, božija noga said:

Trebalo bi da neka od televizija da ako prenosi bar pusti najavu koja će se vrteti. Tek 10.9 se završava SP koje prenosi SK a RTS samo Srbiju. SK je obično prenosio pripreme naših timova. Partizan na primer igra u petak pa nema vesti ni ko njih prenosi sa Hapoelom.

A2P

Screenshot-20230906-215347-Chrome.jpg

Posted
Arena prenosi ceo turnir iz Banja Luke.
Naše utakmice 9.9 nema u programu

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

• Like 1
Posted
5 hours ago, Igor_ said:

Neka to na prvi "kiks" ekipe otkriju insajderi 😁, rano je da ispucamo izgovore sad.

Dragi brate, jedna molba: ako imaš neke informacije koje ne želiš/ne možeš/ne smeš da izneseš, nemoj onda ni ložiti ljude u stilu "ja nešto znam, al' neću da vam kažem". Nije drugarski, bolje iskuliraj, preskoči.

Sve najbolje.

• Like 20
Posted
21 minutes ago, Setite se 2011 said:

Arena prenosi ceo turnir iz Banja Luke.
Naše utakmice 9.9 nema u programu

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Već vidim da će našu utakmicu da puste na nekom Arena XYZ kanalu koji ja nekako nemam.

Posted
Dragi brate, jedna molba: ako imaš neke informacije koje ne želiš/ne možeš/ne smeš da izneseš, nemoj onda ni ložiti ljude u stilu "ja nešto znam, al' neću da vam kažem". Nije drugarski, bolje iskuliraj, preskoči.
Sve najbolje.
Pogrešan topik...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...