Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Benito said:

Pricati o Voigtmannu kao nekom otpatku je suludo, covek je u top 3 Evroligaske cetvorke, a ima samo 30 godina, da ne pricam da su u finalu italijanske lige on i Datome sami doneli trofej Armaniju.

Ovde koji god se igrač Milana spomene, doda se kako je sam doneo titulu.

• Like 6
  • Ha-ha 21
Posted
23 minutes ago, Benito said:

Kog igraca slicnog Voigtmanu imamo?

Visokog prilicno sporog igraca dobrog suta i lose odbrane, koji ne voli kontakt i ne voli reket?

Razmisli sam imamo li takvih

• Like 2
Posted
8 minutes ago, L' Imperatore said:

Ovde koji god se igrač Milana spomene, doda se kako je sam doneo titulu.

Mi imamo jednog sto doneo dve evrolige.

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, Stanko1997 said:

Sve sve, ali ovo klošarsko ponašanje Barselone prema igračima poput Mirotića i Higinsa, pogotovo Higinsa koji je uz Hajnsa jedan od najbolji američkih igrača u Evroligi zadnjih 10 godina. "Nije više naš igrač" u fazonu "otarasili smo ga se".

Usao je u povrede

Plus promenio je mehaniku suta, drastično su pali procenti... 

Igrao je za veliki novac, skromna izdanja... 

Posted
2 minutes ago, Stanko1997 said:

Čekaj bre, jel stvarno Tobi ne igra na SP nego Džordan Morgan? Mislim mi smo na dobitku, ali nelogično mi skroz.

A boli nas uvo. Imamo ceo tim na okupu za pripreme osim možda Nedovića i DeDe. 

• Like 3
Posted
5 minutes ago, Stanko1997 said:

Čekaj bre, jel stvarno Tobi ne igra na SP nego Džordan Morgan? Mislim mi smo na dobitku, ali nelogično mi skroz.

Tobi je za Morgana Džordan. Ali nećemo da se bunimo.

• Ha-ha 2
Posted (edited)
5 minutes ago, Čočo said:

A boli nas uvo. Imamo ceo tim na okupu za pripreme osim možda Nedovića i DeDe. 

Neće biti tu ni Yago i Frenki. 

Ni Simon. 

Edited by Sector
  • Like 1
Posted
19 minutes ago, Stanko1997 said:

Ja sam gledao Sloveniju protiv Kine. Kaže spiker da se Tobi priključuje pripremama 7.8 i da će valjda sa Morganom konkurisati za mesto. Sada radi individualno koliko sam dobro čuo u prenosu.

Posted
38 minutes ago, božija noga said:

Ja sam gledao Sloveniju protiv Kine. Kaže spiker da se Tobi priključuje pripremama 7.8 i da će valjda sa Morganom konkurisati za mesto. Sada radi individualno koliko sam dobro čuo u prenosu.

Sprema se individualno za treninge sa Frenkijem :classic_happy:

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
Morgan je Slovenac po osnovu braka sa Slovenkom , tako da to nema veze sa Tobijem.On je onaj dozvoljeni košarkaški stranac

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Posted
1 hour ago, Setite se 2011 said:

Morgan je Slovenac po osnovu braka sa Slovenkom , tako da to nema veze sa Tobijem.On je onaj dozvoljeni košarkaški stranac.

Obojica se vode kao naturalizovani igrači samo jedan može igrati na SP, potpuno je nebitan razlog zašto je dobio pasoš.

Posted (edited)

Gedraitis 2 poena i 2 skoka u pobedi protiv Gruzije. 

Usput, Sengelija 30 pts 4sk 7as… 👏

uvek smo znali da odaberemo 😆

Edited by Admiral
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...