L' Imperatore Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 12 minutes ago, Benito said: Pricati o Voigtmannu kao nekom otpatku je suludo, covek je u top 3 Evroligaske cetvorke, a ima samo 30 godina, da ne pricam da su u finalu italijanske lige on i Datome sami doneli trofej Armaniju. Ovde koji god se igrač Milana spomene, doda se kako je sam doneo titulu. 6 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 23 minutes ago, Benito said: Kog igraca slicnog Voigtmanu imamo? Visokog prilicno sporog igraca dobrog suta i lose odbrane, koji ne voli kontakt i ne voli reket? Razmisli sam imamo li takvih 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 8 minutes ago, L' Imperatore said: Ovde koji god se igrač Milana spomene, doda se kako je sam doneo titulu. Mi imamo jednog sto doneo dve evrolige. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 1 minute ago, John Terry said: Mi imamo jednog sto doneo dve evrolige. Kojeg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Ma Šarac pomešao Bramsa i Wagnera ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Vidim ja da bi pola vas imalo 0 poena u asocijacijama u Slagalici 😂 ne može niko nikoga da pogodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Mi imamo jednog sto doneo dve evrolige.I jednog iz elitne kategorije: 'Lord of the Rings" koji ima po jedan prsten sa obe strane Atlantika. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 (edited) I imamo jednog rezervisanog EuroLeague Rising Star za sezonu 2024/2025. 😊 Edited August 1, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Kojeg? FČ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 2 hours ago, John Terry said: Mi imamo jednog sto doneo dve evrolige. 2 hours ago, Miki28 said: Kojeg? Тај сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 3 hours ago, Stanko1997 said: Sve sve, ali ovo klošarsko ponašanje Barselone prema igračima poput Mirotića i Higinsa, pogotovo Higinsa koji je uz Hajnsa jedan od najbolji američkih igrača u Evroligi zadnjih 10 godina. "Nije više naš igrač" u fazonu "otarasili smo ga se". Usao je u povrede Plus promenio je mehaniku suta, drastično su pali procenti... Igrao je za veliki novac, skromna izdanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 2 hours ago, Čočo said: I imamo jednog rezervisanog EuroLeague Rising Star za sezonu 2024/2025. 😊 Polako sa prognozama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 jos dva spavanja pa cetvrtak. 7 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Da je Frenk Sinatra pa da ne razmisljamo ovako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Dobro su utihnuli insajderi, totalno mrtvilo. Bude li nešto u četvrtak, imamo pravog profesionalca na forumu. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Čekaj bre, jel stvarno Tobi ne igra na SP nego Džordan Morgan? Mislim mi smo na dobitku, ali nelogično mi skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 2 minutes ago, Stanko1997 said: Čekaj bre, jel stvarno Tobi ne igra na SP nego Džordan Morgan? Mislim mi smo na dobitku, ali nelogično mi skroz. A boli nas uvo. Imamo ceo tim na okupu za pripreme osim možda Nedovića i DeDe. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 1, 2023 Author Share Posted August 1, 2023 5 minutes ago, Stanko1997 said: Čekaj bre, jel stvarno Tobi ne igra na SP nego Džordan Morgan? Mislim mi smo na dobitku, ali nelogično mi skroz. Tobi je za Morgana Džordan. Ali nećemo da se bunimo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 (edited) 5 minutes ago, Čočo said: A boli nas uvo. Imamo ceo tim na okupu za pripreme osim možda Nedovića i DeDe. Neće biti tu ni Yago i Frenki. Ni Simon. Edited August 1, 2023 by Sector 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Neće biti tu ni Yago i Frenki. Ni Simon. Štanas briga...imamo ih dvajs. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 19 minutes ago, Stanko1997 said: Čekaj bre, jel stvarno Tobi ne igra na SP nego Džordan Morgan? Mislim mi smo na dobitku, ali nelogično mi skroz. Ja sam gledao Sloveniju protiv Kine. Kaže spiker da se Tobi priključuje pripremama 7.8 i da će valjda sa Morganom konkurisati za mesto. Sada radi individualno koliko sam dobro čuo u prenosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 38 minutes ago, božija noga said: Ja sam gledao Sloveniju protiv Kine. Kaže spiker da se Tobi priključuje pripremama 7.8 i da će valjda sa Morganom konkurisati za mesto. Sada radi individualno koliko sam dobro čuo u prenosu. Sprema se individualno za treninge sa Frenkijem 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 Ja sam gledao Sloveniju protiv Kine. Kaže spiker da se Tobi priključuje pripremama 7.8 i da će valjda sa Morganom konkurisati za mesto. Sada radi individualno koliko sam dobro čuo u prenosu.Morgan je Slovenac po osnovu braka sa Slovenkom , tako da to nema veze sa Tobijem.On je onaj dozvoljeni košarkaški stranacПослато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 1 hour ago, Setite se 2011 said: Morgan je Slovenac po osnovu braka sa Slovenkom , tako da to nema veze sa Tobijem.On je onaj dozvoljeni košarkaški stranac. Obojica se vode kao naturalizovani igrači samo jedan može igrati na SP, potpuno je nebitan razlog zašto je dobio pasoš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 1, 2023 Share Posted August 1, 2023 (edited) Gedraitis 2 poena i 2 skoka u pobedi protiv Gruzije. Usput, Sengelija 30 pts 4sk 7as… 👏 uvek smo znali da odaberemo 😆 Edited August 1, 2023 by Admiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts