Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

3 hours ago, Webad said:

Luca d'alecsandro kae da pregovaramo sa poytresom

 

Daj bolomboya 😁

Marselinjo uertas

Nemoj Kalatesa da poredis sa ovom velicinom, Marselinjo za ovoga je Reggie Miller + Kyle Korver + Jon Diebler.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Redstar0356 said:

Pa upravo o tome ti pricam. Ima ti smisla to sto rade Cg i Litvanija. Da si njihov drzavljaanim imalo bi ti smisla to sto radi Srbija jer nema jedan klub monopol vec se 2 kluba bore za titulu. Tebi je bitno da si protiv necega sto se desava  kod tebe a ne konkretno principi. 

 

To bi bilo kao da nekome ko je siromasan napises "da si bogat ne bi ti smetala neravnopravna raspodela" ili nekoj zeni "da si muskarac ne bi ti smetala dominacija muskaraca". "Eto, samo pises protiv necega". To je vrhunski bezobrazluk i pokusaj da se drugaciji stav omalovazi tako sto se omalovazava onaj ko iznosi taj stav. Nesto poput naprednjackog "zasto je bitno sto Aleksic prica nesto o Jovanjici, pitajte ga koje je skole zavrsio?"

 

Moji principi su jasni svakome ko prati sta pisem na politici i na sportu, a to su - demokratija, uvazavanje drugacijeg misljenja, prestanak posmatranja rivala kao smrtnih neprijatelja a sebe kao izaslanika Boga na zemlji. Ovi principi vaze i u politici i u sportu.

 

I ne, to sto rade CG i Litvanija nije ni idealno ni nesto narocito super (kao sto ni njihova politicka scena nije ni idealna ni nesto sto treba svima da sluzi kao primer), ali je mnogo bolje od onoga sto se radi u Srbiji. Ne znam, moguce je da Zalgiris ima na raspolaganju desetine miliona evra svake sezone, totalno je nebitno jer oni sebi lepo odrede ogranicenje broja profi igraca pod ugovorom i koliko najvise mogu da plate nekog igraca. I kada imas takva ogranicenja onda se ne moze desiti da Ilic, Kuzmic, Ivanovic i Raduljica bleje na tribinama i ne moze se desiti da u sred sezone dovodis Campazza.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Miki28 said:

Uuuu jbt, bas ti lose bilo gledat Radonjica. Samo uzimas sve trofeje sa mnogo jeftinijim timom. 

Kad su nam svi protivnici bili EK ekipe realno. Cim su se pojacali malo, pobegao 

  • Like 2
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, fasper said:

Desava li se sta? Ostaje li Dusko ili cemo opet da gledamo Radonjica?

Sve i da Dusko odluci da ode sumnjam da bi se Radonjic vratio kod coveka koji ga je dva puta na isti nacin "izigrao", i to umesto coveka kojem to isti taj Covic radi

 

Mislim sta bi to bila treca sreca 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Шеф стручног штаба said:

Вијести пишу да Бреша жели Николу Ивановића, пошто има забринутих за његов евентуални останак...

 

Kako će da pikaju Dzoni i Rile. 🙂

  • Like 3
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

Quote

Informacije do kojih smo došli govore da je prepreka na putu do realizacije skepsa Duška Ivanovića. Zvezdin trener ima svoje sumnje u pogledu Teodosićeve uloge i njegove mogućnosti da izdrži intenzitet rada koji je u slučaju crveno-belih otkad je on tu poznat po svojoj zahtevnosti. Zbog toga najpre Ivanović i Teodosić moraju da se sastanu oči u oči, što će se uskoro i desiti. Od ishoda tog sastanka zavisi da li će Teodosić konačno nositi crveno-beli dres. Dobra volja postoji, neformalni dogovor takođe, poslednji stepenik je usaglašavanje stavova trenera i igrača u pogledu konkretnih zamisli.

Svakako, očekuje se da ubrzo dođe do konačnog dogovora na relaciji trener-igrač i da proslavljeni reprezentativac konačno zaduži voljene boje.

Ostojin medij 

 

Vec vidim individualni trenung Tea i Duska 🤣

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, grati said:

Kad su nam svi protivnici bili EK ekipe realno. Cim su se pojacali malo, pobegao 

Не бих рекао баш да смо прошле године били фаворити, а ни 2015 нисмо имали ништа јачи састав од Партизана у том тренутку са Павловићем, Мачваном, Милосављевићем...

  • Like 13
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...