BojanaCZV Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 hour ago, Admiral said: Ali moment kada Deda baca Kobri alley oop u 1/2 finalu SP ❤️ Najjaci momenat, sa ove Zvezdaske strane, posebno u smislu drugarstva, za mene, definitivno zagrljaj Gudure i Dobrica, na kraju danasnje utakmice. Nekada davno, prvo na tribini zajedno, pa u klubu, i sada, covece u finaluuuu Svetskog prvenstvaaaa ❤️ 9 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 3 hours ago, Stanko1997 said: Šteta što vrv drugi meč nećemo moći da gledamo, ovi valjda prenose samo utakmice svog tima. Prenosice sve cini mi se, vec zakazali na kanalu i nas mec i Asvel-Armani 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) Dakle 9 igraca imamo na turniru samo? Sto znaci solidan broj minuta za sve, samo da izbegnemo neke povrede. Saznacu sutra sta je sa Teom. Edited September 8, 2023 by Igor_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 3 minutes ago, Igor_ said: Dakle 9 igraca imamo na turniru samo? Sto znaci solidan broj minuta za sve, samo da izbegnemo neke povrede. Saznacu sutra sta je sa Teom. Pa ako imas takve informacije, ne bi trebalo da te iznenadi da smo posli sa 9 igraca na turnir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 16 minutes ago, necke said: Prenosice sve cini mi se, vec zakazali na kanalu i nas mec i Asvel-Armani Sad sam i ja video, ekstra. 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) 7 minutes ago, Predragdjape said: Pa ako imas takve informacije, ne bi trebalo da te iznenadi da smo posli sa 9 igraca na turnir... Pa nisam se raspitivao za to iskreno, od ono pre par dana nisam nista pitao. Ali pitacu sutra sta je sa Teom, trenirao je pre par dana normalno. U koliko igramo sutra? Edited September 8, 2023 by Igor_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 11 minutes ago, Igor_ said: U koliko igramo sutra? Raspitacu se pa ti javljam, informacija ce biti pouzdana a izvor siguran 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Bože meni je ovo SP opet vratilo onu dečačku ljubav i želju za košarkom. Za najlepšim i najboljim sportom na planeti. Jedva čekam da krene sezona. 😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Samo nemojte sutra da mracite, igramo sa 9 igraca 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 Tacno fali ovde jedan bek, pa cak i sa zdravim Teom Nedovic deluje usamljeno na poziciji. Produzavanjem Kuzmica smo doveli u pitanje dovodjenje cetvorke zbog prekobrojnosti, ali bi moglo i to da se resi da Kuzmic u nekim mecevim zauzme Raduljicino mesto. Ali videcemo, posle ovog turnira ce situacija biti jasnija i nama navijacima i strucnom stabu, jer deluje da im se ne srlja, pa mozda cak se bude cekao i Magenta kup kad ce nam se pridruziti i Jago i Simonovic, a mozda i Teo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Yago je spreman. Čeka ekipu po povratku iz Italije. 😊 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 9 hours ago, Fromthecorner said: Raspitacu se pa ti javljam, informacija ce biti pouzdana a izvor siguran Ajde vazi😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Pozdrav svima. Ne znam odakle da pocnem. Mozda me se neko seca, bio sam na prethodnom forumu upisan kao Nole025, onaj sto je imao nerealne zelje... pratio sam vas dugo, svaki dan, nisam mogao nikako da se registeujem na forum, al uspeo je moj najbolji prijatelj da me registruje. Nikako nisam.mogao da dobijem verifikacioni kod.. mnogo sam srecan sto sam konacno uspeo pomoci prijatelja da udjem na forum kao clan. Kuckacemo se. Napred Zvezdo 🔴⚪️ 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 10 hours ago, Fromthecorner said: Raspitacu se pa ti javljam, informacija ce biti pouzdana a izvor siguran 20:30 je tekma sa Sasarijem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 11 hours ago, BojanaCZV said: Najjaci momenat, sa ove Zvezdaske strane, posebno u smislu drugarstva, za mene, definitivno zagrljaj Gudure i Dobrica, na kraju danasnje utakmice. Nekada davno, prvo na tribini zajedno, pa u klubu, i sada, covece u finaluuuu Svetskog prvenstvaaaa ❤️ ❤️ 6 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 3 1 2 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 11 hours ago, Igor_ said: Pa nisam se raspitivao za to iskreno, od ono pre par dana nisam nista pitao. Ali pitacu sutra sta je sa Teom, trenirao je pre par dana normalno. Teodosić je još pre nedelju dana viđen na jednoj klinici gde naši igrači idu na razna snimanja nakon povrede. Išli su tamo npr Vildoza, Mitrović, Džoni... Tako da, neki problem ima sigurno i još nije rešen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: Teodosić je još pre nedelju dana viđen na jednoj klinici gde naši igrači idu na razna snimanja nakon povrede. Išli su tamo npr Vildoza, Mitrović, Džoni... Tako da, neki problem ima sigurno i još nije rešen. Ne znam bas mi nije pomenuo nista vezano za to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 1 hour ago, božija noga said: Šteta što Aleksa nikad nije zaigrao za voljeni klub, uvijek bih njega prije imao u timu nego Nedovića. Postade mi omiljeni reprezentativac, a komšije mi blago rečeno nisu drage. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 18 minutes ago, Howie Roseman said: Šteta što Aleksa nikad nije zaigrao za voljeni klub, uvijek bih njega prije imao u timu nego Nedovića. U kakvoj god da je formi Nedović, i mene često iznervira, sezona mu je bila loša, ali jedan od njih dvojice je Zvezdino dete i vratio se posle 10 godina u svoj voljeni klub u kome je odrastao, a drugi je otišao za Željkovim parama i učestvovao u pogrdnom pevanju prema Zvezdi prošle sezone. Pa da je 83 puta bolji igrac (a nije, samo je u boljoj formi), nikad ih ne bi menjao. Postoji nešto što se zove rispekt prema Zvezdinoj deci… 12 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 igrao je aleksa za voljeni klub u dva navrata jednom bio i najbolji strelac i mvp lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Nedović imao lošu sezonu? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Ne bih da palim masu ali... Kabokla prate: A on prati: 😄🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts