Jump to content

Recommended Posts

Posted

Generalno, mislim da bi sa potpisima Tornike-a i Shabaza svi bili zadovoljni...i to bi bilo to, nešto sumnjam da će Dušku dozvoliti nekog kapitalca na 2, ko zna šta je gazda obećao Nedoviću kad je dolazio a imam osećaj da bi ga Ivanović najradije sklonio na kraj klupe 😁

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Duh koji lebdi said:

Jos nisam nacisto koja cetvorka (od dostupnih) nam se najbolje u koncepciju - Sengelija ili Derik Vilijams. 

bivša legenda knicksa, d-won't je s'godinama izgubio na atletici, koja mu je zapravo glavni forte u igri. iznenađujuće je opravio šut ali nisam siguran koliko nam odgovara defanzivno i po generalnoj basketaškoj inteligenciji. pošten i srčan igrač svakako.

toko mi se čini kao dosta bolje rešenje, ukoliko je zdrav narafski. nije šuter ali nije ni luka mitrović; ostalo je super kod njega

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
Just now, Duh koji lebdi said:

Jos nisam nacisto koja cetvorka (od dostupnih) nam se najbolje u koncepciju - Sengelija ili Derik Vilijams. 

Ako se samo Dusko pita, onda svakako Sengelija.

Bolomboj je sa njim igrao u paru u Rusiji i fino su saradjivali.

Takodje, na ove igrace koji mogu da bockaju sa linije za 3 (Gidra, Deki, Simon, Tobi) ide jedan snagator dole koji moze da zida, a da pri tome vidi stvari oko sebe i sposoban je da udeli pas.

Toko se tu savrseno uklapa, doprineo bi i pojavi u skoku koja bi mogla da manjka na 4, a na koju Derik svakako ne bi puno uticao.

Nije zanemarljivo i to sto je godinu i po proveo sa Teom u istoj ekipi.

Kapiram da nam je Gruzin nakon Mirotica postao prva opcija, i meni je to vise nego okej.

Sa njim bi zatvorili centarsku liniju koja bi bila najraznovrsnija do sada, puna zahvalnih i iskusnih igraca iz dobrih sistema.

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Salu na stranu, ovo je zaista jedan vrhunski potpis.

Malo je da kazem, da sam ga cekala celog vikenda.

Samo momka zdravlje da posluzi i ovo ce biti jedna od najlepsih sezona u Zvezdinoj blizoj istoriji.

Dobro dosao Napier i sretno majstore! ♥️🔴

• Like 14
  • Love 7
Posted

Ipak Zurnal ima dobre izvore, prvi su javili i za Kampaca prosle godine a i za Polonaru ali znamo zasto nije dosao.

Dobrodosao Sabazz...

• Like 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...