Kankkunen Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Evo me u podrumu, a vi kako oćete. 2 1 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 10 minutes ago, uini said: pa ti bi i tarabiće oterao. oj srbijo međ šljivama, poslednji ko izađe, nek ugasi svetlo. Ma, kakvi. Naprotiv! Ali, daj resenje rebusa u nekom normalnom periodu. Ako neko i omasi, nije problem. Samo daj closure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Čekajte ljudi, mi ovde imamo topik na kome je prosek inteligencije postova na nivou IQa Miše Vacića. I onda nekom smetaju Kumove forice. Dođe, popali masu, nekoga potpišemo i to je to. Nije kao da ovde diskutujemo o linearnim statističkim modelima pa nam sjebao koncepciju. Zato, pošto je loženje u srži svakog cigana, neka taj atomski zdesna bude.... KAMPACO. 36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 18 minutes ago, ZiS said: Ne dirajte kuma nevernici, kum je legenda foruma 🙂 Svako je jednom zreo za penziju. Osim Raduljice, naravno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaZvezdas Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Atomski zdesna, Mirotićev šut protiv nas za produžetak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Atomski zdesna - kobrina cigla ili mukino bacanje? 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 4 minutes ago, drakon1 said: Ma, kakvi. Naprotiv! Ali, daj resenje rebusa u nekom normalnom periodu. Ako neko i omasi, nije problem. Samo daj closure. Pa prva zagonetka jasno da je Teo Povukla nas slika sa pop Ilijom pa smo odlutali cak do Mirotica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Skroz je ok da se na insajderske informacije forumasa koji imaju nekoga pri klubu gleda blagonaklono. Ali je skroz bezveze i nekorektno da se takav status onda koristi za podjebavanje i navlacenje ljudi na lozanu. Tako da, vec sam rekao... koliko god neko simpatisao ili ne simpatisao bilo koga, jedini nacin da se izgradi postovanje i poverenje medju svima je da postoje pravila koja vaze za sve. Na licnoj noti, meni je preko glave vise tih rebusa i mozgalica. Tacno me bas briga da ih tumacim, a zalizani mi je verovatno najodvratniji lik upravo iz tih razloga. Stoga bih zamolio forumase koji imaju informacije koje mi namamo, da o pojacanjima govore konkretno, onda kada se ona dese. A ostali cemo da opusteno sklapamo rostere koji ili nemaju nikakve veze sa realnoscu ili slucajno ubodemo po nekog. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Sad kad izadje vest Lazarevic do 2027 💣 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, LightWeight said: Sad kad izadje vest Lazarevic do 2027 💣 Pre ce da bude ovaj tvoj sa avatara ti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 21 minutes ago, Miki28 said: Kada bi desetar, tokom vežbe i zamišljenog atomskog udara sa desne strane, izdao naredbu “Atomski zdesna!” vojnici su morali da se bace u levu stranu. Stavljaj sljem i bacaj se ulijevo😀 Nevezano za kosarku, jedan od primera koliko je vojska glupava sa svojim komandama i procedurama. Znaci rokne ti nukelearka tu negde i ti sacekas da desetar skonta sa koje je strane pa da izda naredbu i onda se ti bacis na kontra stranu. Ako je blizu i vidis je mozes se bacakati koliko hoces i na koju god stranu hoces od tebe ostaje samo malo pepela, ako je ne vidis koji kurac se imas bacati. 2 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 3 minutes ago, LightWeight said: Sad kad izadje vest Lazarevic do 2027 💣 Pa atomska bomba tesko da moze da bude nesto dobro jel... moz ti da se bacas u levo kolko oces, ali svejedno si dezintegrisan. Produzavamo Lazica, dovodimo Bobija i Bjelicu 🙂 Jel dovoljna detonacija da se ne kupi ni jedna sezonska? 1 minute ago, Clash said: Ako je blizu i vidis je mozes se bacakati koliko hoces i na koju god stranu hoces od tebe ostaje samo malo pepela, ako je ne vidis koji kurac se imas bacati. Bukvalno si me preteko za par stotinki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, Clash said: Nevezano za kosarku, jedan od primera koliko je vojska glupava sa svojim komandama i procedurama. Znaci rokne ti nukelearka tu negde i ti sacekas da desetar skonta sa koje je strane pa da izda naredbu i onda se ti bacis na kontra stranu. Ako je blizu i vidis je mozes se bacakati koliko hoces i na koju god stranu hoces od tebe ostaje samo malo pepela, ako je ne vidis koji kurac se imas bacati. Ovako treba da se zove ceo topic 9 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Da ste služili JNA sad bi znali ... 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 8 minutes ago, srlepajce said: Pa prva zagonetka jasno da je Teo Povukla nas slika sa pop Ilijom pa smo odlutali cak do Mirotica Ma da, ne znam ko je uopšte mogao da poveže "Pomaže Bog" sa Mirotićem koji je izrazito religiozan i upravo se slikao sa popom koji navija za Zvezdu, kada je kristalno jasno da se to odnosilo na Teodosića. 9 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) 9 minutes ago, drakon1 said: Pre ce da bude ovaj tvoj sa avatara ti.... Uh to ne znam kako bi preživio. Edited June 30, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Riba ribi grize rep 1 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 1 minute ago, Mile1 said: Riba ribi grize rep Doci ce nam dobar suter bek 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Kad se kum javi to znači da u klubu nešto rade ... dovoljno. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Just now, Kankkunen said: Kad se kum javi to znači da u klubu nešto rade ... dovoljno. Ajd' što se kum javio u svom fazonu, nego je i Mile postao indirektan (da ne kazem zagonetan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richie Incognito Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 2 minutes ago, Webad said: Doci ce nam dobar suter bek 🤣 Ostaje nam Luka kep 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 4 minutes ago, Mile1 said: Riba ribi grize rep Produzava Laza D Kep 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 6 minutes ago, Mile1 said: Riba ribi grize rep On 6/27/2023 at 6:42 PM, Mile1 said: Necu u zagonetkama kao neki Dejvis, Laprovitola i Davidovac su done deal. Mislim pisao sam prosle godine za Polonaru i Sabaza pa se izjalovilo spletom nesrecnih okolnosti. Mirotic ima od nas ponudu ali trenutno jako tesko da ce doci sto me ne sprecava da se lozim Zar i ti sad? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) Riba ribi grize rep je neko produzenje ugovora. Znaci Lazic, Lazarevic, Mitrovic, Bentil ili Ivanovic. Ili sva petorica odjednom za kolektivno šlogiranje? Ako je to, onda nemoj da se zalite sto je malo prodanih sezonskih karata. Nece bre imati ko da ih kupi. Edited June 30, 2023 by drakon1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Možda se Duško ošišao 4 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts