Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, djura.net said: platili su poreski obaveznici WC. ove godine prvak ABA lige dobija WC, nema zagarantovano mesto u EL. tako sam to video/razumeo na SK. Ja sam razumeo da je Aba liga svih ovih godina dobila "besplatno" WC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Lajkujem zbog Simonovica,prizvah ga juce 😄 simonovic bi bio projekat tipa tristana ali sa manje upsidea. s'druge strane, ne dao nam bog da imamo igraca koji za 15 minuta napravi 10 poena i 4 asistencije. Edited June 29, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 36 minutes ago, Markoss said: Nazalost, Bjelica je stvarno Coviceva zelja, no, nadam se da mu se nece ispuniti. Daj jbt, neka stave i Djuku Bizona/ Luku Kebaru na predsednicko mesto, manje bi nas kanalili od ove budale. Barem se ne bi mesali gde ne treba, jeli bi govna par puta godisnje i zahvalili Vucicu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Nadam se da je teo bar na dve godine! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Milko Miller said: Ja sam razumeo da je Aba liga svih ovih godina dobila "besplatno" WC. mogao bi neko to da nam pojasni, ja sam bio siguran da je ABA imala garantovano mesto u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 23 minutes ago, Mile1 said: Teodosic novo pojacanje A izgleda da ce Kovacic opet vikati SIIIImonovic To Mile legendo💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 20 minutes ago, bosMan_jr said: Pa mile, kako tako brzo spadosmo sa Dejvisa na Simonovica 😕 A i trampa Laprovitola-Teo nije bas po mom ukusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Кога видите као опције за првог плеја уколико је Тео други? Камапацо, Томсон, још неко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Jbg, ja sam misljenja da Teo kao bekap plej moze da bude izuzetno koristan. 20 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Кога видите као опције за првог плеја уколико је Тео други? Камапацо, Томсон, још неко? Teo je prvi plej 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Glupo je da teo bude rezerva Teo, ivanovic, topic! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Markoss said: Jbg, ja sam misljenja da Teo kao bekap plej moze da bude izuzetno koristan. Kao rezervni naravno, sve zavisi kakav je koncept ekipe generalno i ko ce biti ostali igraci u rosteru. Ali s druge strane, plasim se pomalo scenarija sa Perom Anticem, nadam se da gresim. Zajebani su za upravljanje ti veterani koji su odavno van prajma, narocito jer je Teo ovde ziva kosarkaska legenda i stvorio bi se prevelik hajp u odnosu na ono sto bi on mogao doneti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Grobati polako mogu da stavljaju sampanjac da se hladi. Kad vide kakva nam je transfer politika. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ja sam u prvi mah pomislio vratio se Simon 😄 Dokaz koliko me sa Covicem nista ne moze iznenaditi 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 5 minutes ago, Nate said: Nadam se da je teo bar na dve godine! Nije teo, ali ga Covic nagovorio… opet cu sam da izadjem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Dobrić je u Italiji već nedelju dana. Mene brine što ništa nije ozvaničeno do sada. Kakve smo kurate sreće sad će talijanci da mu nadju ravne tabane i eto kobre nazad da šuri po derbijima...ljubi ga brat.Nie do njega...da nam je živ i zdrav al daj da ga ukenja pa da karijeru završi po Bolonjama i Milanima.Zaslužili smo toliko... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Daj jbt, neka stave i Djuku Bizona/ Luku Kebaru na predsednicko mesto, manje bi nas kanalili od ove budale. Barem se ne bi mesali gde ne treba, jeli bi govna par puta godisnje i zahvalili Vucicu jeste, Ivanovic je otisao na odmor i iskljucio telefon i internet (i tv i wifi, za svaki slucaj) i ostavio covicu da mu sastavi tim po sopstvenom ukusu. i dok je napustao kancelarije na Malom Kalemegdanu, prolazeci rukom preko svog repa rekao nesto ovako: 'Nebojsa, ti si 50+ godina u kosarci, ne razumem se ja bas u te transfere i tako to, ajde ti lepo sastavi taj tim dok sam ja na odmoru, da imam sa cim da radim kad se vratim'. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 За мање од 20 минута је човек имао 6 асистенција ове сезоне и 10.3 поена скоро 40% за 3 и 90% са бацања. Јебига губи и доста лопти преко 3, лоша одбрана, али све у свему за 15 до 20 минута по мечу Тео и сада може доста допринети. Биће и утакмица кад ће нас уканалити. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Mi kao i uvek pravimo tim oko rezervista i krpimo sa glavnim igracima. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, Milko Miller said: Mi kao i uvek pravimo tim oko rezervista i krpimo sa glavnim igracima. Zašto menjati nešto što dobro funkcioniše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kada Ivanovica iznervira svojom neodgovornoscu Teo, ovaj ce ga zalepiti na klupu kao ove sezone Nedovica. Nisam pametan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: За мање од 20 минута је човек имао 6 асистенција ове сезоне и 10.3 поена скоро 40% за 3 и 90% са бацања. Јебига губи и доста лопти преко 3, лоша одбрана, али све у свему за 15 до 20 минута по мечу Тео и сада може доста допринети. Биће и утакмица кад ће нас уканалити. Covek je postao vise zabavljac publike nego igrac,svaki asist mu je lud zato i dosta gubi loptu da igra smislenije ne bi to bilo tako lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 10 minutes ago, djura.net said: mogao bi neko to da nam pojasni, ja sam bio siguran da je ABA imala garantovano mesto u EL. To se promenilo pre par godina, nema više prolaznosti iz nacionalnih i regionalnih liga ka EL, samo licence, EC i WC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Tražićemo mi i trenera kako stoje stvari... Jedino ako Duško pod stare dane nije smekšao i dozvolio da mu Čović sastavlja tim... Ali ajde da vidimo još... Juče je bilo Laprovitola i Dejvis, danas Teo i Simonović + Mitar... Ništa nije sigurno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koach from Petlovog hill Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Mozda ipak Nejt Volters na poziciji povratnika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts