K.Dot Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Ono je penal da ne može čistiji da bude, ko je kriv onoj volini Busniću što gazi po kaznenom. Kaže prestrogo dosudjen penal, šta je trebao, da mu slomi nogu? Odlično sudjenje za sada, svaka čast sudiji, mnogi odavde su pali pod grobarski uticaj pa je tako svaki penal za zvezdu nameštaljka, sramota šta se sve piše. 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Just now, K.Dot said: Ono je penal da ne može čistiji da bude, ko je kriv onoj volini Busniću što gazi po kaznenom. Kaže prestrogo dosudjen penal, šta je trebao, da mu slomi nogu? Odlično sudjenje za sada, svaka čast sudiji, mnogi odavde su pali pod grobarski uticaj pa je tako svaki penal za zvezdu nameštaljka, sramota šta se sve piše. lomljenje noge, kolorizovano xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 1 minute ago, Don Juan said: Kontakta je bilo, ali prestrogo suđeno. Busnić je nagazio Olajinku i to se svira kao penal. To što je glup start ne znači da mora da se morališe. Koliko je protiv nas svirano sličnih penala u Evropi posle debilnih poteza naših igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Uticaj jučerašnje utakmice i današnjih saopštenja i na ovom topiku, to je ok. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Just now, Dropkick Murphys said: lomljenje noge, kolorizovano xD Jbt, po tetivi, ovo je za direktan crveni, za koji k imaju var na stadionu? 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Just now, K.Dot said: Ono je penal da ne može čistiji da bude, ko je kriv onoj volini Busniću što gazi po kaznenom. Kaže prestrogo dosudjen penal, šta je trebao, da mu slomi nogu? Odlično sudjenje za sada, svaka čast sudiji, mnogi odavde su pali pod grobarski uticaj pa je tako svaki penal za zvezdu nameštaljka, sramota šta se sve piše. Ja ne vidim da je iko napisao da je namestaljka. Jel mozes da mi nadjes takav upis? Prekrsaj je bio, ali je cini mi se prestrogo za penal. Siguran sam da se to desilo sa druge strane, da ovaj slepac to ne bi svirao. Kao i sada drugi zuti. Za 15 minuta mec je resen, i to sudijskim odlukama s obzirom da nismo mi golovima resili tekmu za 15 minuta. Nekako je ubio igru i sansu da gledamo zanimljiv mec, to je cela poenta upisa... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 2 minutes ago, Golijat said: Ja ne vidim da je iko napisao da je namestaljka. Ne nameštaljka, nego “Severna Koreja” 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 1 minute ago, Golijat said: Kao i sada drugi zuti. Za 15 minuta mec je resen, i to sudijskim odlukama Saplitanje igrača u gol šansi ne treba da bude žuti karton? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Just now, Don Juan said: Kontakta je bilo, ali prestrogo suđeno. Tačno tako. Kontakt je postojao. Čak može i da se sudi negde na sredini terena kao faul. Ali za penal moraju da postoje drugačiji kriterijumi i da se sudi sa malo osječaja za ovu igru. Mora da se gleda više faktora u ovakvoj situaciji. Kakva je akcija, u kakvoj poziciji je napadač, koliko kontrole ima nad loptom, koliko je opasan po gol, kako je postavljen defanzivac, intenzitet kontakta, itd itd. Suditi penal u samom čošku kaznenog prostora, u poziciji gde je napdač totalno bezopasan za gol i daje povratnu loptu, a defanzivac ga malo kvrcne po nozi... Meni je to ttalno bezveze. A koliko znam, tamo pred svetsko prvenstvo su date instrukcije sudijama da ne sviraju penale za svaki qrac. Jer je to u nekom momentu posle uvođenja VAR-a prevršilo svaku meru i sviralo se svako minimalno povlačenje za dres, kad lopta takne nekome ruku... 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Bukari ce ubiti nekog sa ovim centarsutevima. Mozga bez Ivanic je vcrs u lelemud modu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Pakao zamisljam kao vecno gledanje mozzart super lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Ako je faul van 16 i u 16 je faul. Nema tu nije za penal jeste za penal ili je faul ili nije. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 6 minutes ago, Don Juan said: Kontakta je bilo, ali prestrogo suđeno. Ulazimo u neku, ne znam ni ja kako bih je nazvao...samokritiku bez povoda. Penal je cist, sudija je tu da sprovodi pravila a ne da razmislja o tome da li ce neko da pise saopstenja ako slucajno dosudi penal za Zvezdu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Trebao si druže da uzmeš video kad izbaci Partizannet pa da ga ovde izbaciš, malo je ovaj Bjankoneri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 2 minutes ago, Golijat said: Ja ne vidim da je iko napisao da je namestaljka. Jel mozes da mi nadjes takav upis? Prekrsaj je bio, ali je cini mi se prestrogo za penal. Siguran sam da se to desilo sa druge strane, da ovaj slepac to ne bi svirao. Kao i sada drugi zuti. Za 15 minuta mec je resen, i to sudijskim odlukama s obzirom da nismo mi golovima resili tekmu za 15 minuta. Nekako je ubio igru i sansu da gledamo zanimljiv mec, to je cela poenta upisa... Prelistaj zadnjih par strana, nego hajde da ucinimo prvenstvo zanimljivim, da utakmice počinjemo sa golom minusa a da se zvezdinim protivnicima ne dele kartoni i ne sviraju kazneni udarci, mislim da se ni grobari ne bi bunili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Ljudi, kakva je igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Cist penal. Da se nekoj drugoj ekipi ovo sviralo ne bi niko komentarisao, ali posto je Zvezdi onda ce da se analizira sve zivo i trazi najmanja sitnica zasto nije trebao da se svira penal. Inace nam bas treba pomoc sudija trenutno, ne deluje uopste da mozemo ovo da dobijemo bez nje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Ne sad sto smo najbolji ne treba da nam se sude penali …. Mislim ja bi i pristao na to svakako ce da bude setnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Just now, Mendez said: Ljudi, kakva je igra? Do crvenog vojvodini dobra. Sad bunker ali nisu bez ambicije gosti. Nasi neozbiljni u zavrsnici, brazilisu se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Svidja mi se razvoj situacije, pa da vidimo kako nam trener reaguje u ovakvim situacijama kada pojedinci trokiraju. Tipujem da Bukari prvi izlazi napolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Kraso najbolji na terenu a ubedljivo najneozbiljniji … Malo da smanji dozivljaj sa ovim petama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Ko bese pricao da je olanjinka spor? Kako je utrcao u prostoru zaobisao dvojicu pretrcao Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Bukari preteruje. S obzirom da je ubedljivo najlošiji tehničar od svih naših ofanzivaca, ovakvo gušenje igre svaki put kad dobije loptu je čist bezobrazluk. Još posebno što svi ostali fino kombiniraju i nisu sebični Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Sviraj dva penala za vojvodinu da pojedine kolege forumaši dodju sebi. Pazi teoriju, faul je na sredini terena ali nije u 16, ovo je takva inovacija, ja bih pak digao ulog, faul je samo ako je otvoreni prelom ili igrač krvari pa mu treba transfuzija. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 30, 2023 Share Posted July 30, 2023 Kakva autogolcina, zakuca je batica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts