Piksi Posted January 6 Share Posted January 6 On 1/4/2024 at 7:47 PM, mare80 said: Gobelja i u mučenoj Kifisiji nekako uspeva da bude najgori igrač na terenu,a verujte mi konkurencija je žestoka .... Pravo je vreme za povratak "vojnika" ... Šta je Kifisija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 6 Share Posted January 6 4 minutes ago, Piksi said: Šta je Kifisija? Grčka verzija Radnika iz Surdulice ... 🙂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 6 Share Posted January 6 Kipar je ovogodišnja destinacija za pripreme..Turska je otpala zbog bezbednosti. Zakazane su četiri prijateljske. Mladost Lučani,Spartak Subotica,tamošnji neimenovani drugoligaš i pretposlednja ekipa iz prve Madjarske. Užas živi,kakav kvalitet ekipa. Nije mi jasno kako se ne ode u neku Španiju,nego mora i ovde se nešto muljati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted January 6 Share Posted January 6 Samo za poređenje - Maribor, koji ima najlošiju sezonu u poslednjih pa sigurno 20 godina... ide u Tursku, znači u opasnosti je 🙂A igraju tamo prijateljske sa Lechom, Trenčinom, Šahtarom, Rakowom (POL) i Tuzlom City. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted January 6 Share Posted January 6 1 minute ago, Piksi said: Samo za poređenje - Maribor, koji ima najlošiju sezonu u poslednjih pa sigurno 20 godina... ide u Tursku, znači u opasnosti je 🙂A igraju tamo prijateljske sa Lechom, Trenčinom, Šahtarom, Rakowom (POL) i Tuzlom City. Pa to je kao savet države,a normalno da moramo poslušati. TSC ide u Španiju,igraju protiv Aik-a,Hamarbija i Sijetla (MLS) i još jednog protivnika. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 6 Share Posted January 6 Ne znam kakav je tačan sporazum država potpisala sa Kiprom ali u svakom slučaju država savetuje da Partizan i Zvezda odrade tamo pripreme, a reprezentacija da igra prijateljski meč tamo. Maksimovic i Milosavljević će biti uz prvi tim za pripreme, dok će Radojevic biti tu zbog nedostatka levih bekova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 6 Share Posted January 6 55 minutes ago, Milko Miller said: Ne znam kakav je tačan sporazum država potpisala sa Kiprom ali u svakom slučaju država savetuje da Partizan i Zvezda odrade tamo pripreme, a reprezentacija da igra prijateljski meč tamo. Maksimovic i Milosavljević će biti uz prvi tim za pripreme, dok će Radojevic biti tu zbog nedostatka levih bekova. Uvaljujemo Kipranima neke samohodne haubice pa da ispoštujemo njihov ugostiteljski sektor .. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 6 Share Posted January 6 Quote Rodić: "Sa Baharom nisam pričao od Zlatibora, potcenio je našu ligu" Zvedin levi bek nezadovoljan Dotakao se i penala koji je napravio protiv Partizana. "Pogledao sam onu situaciju sa penalom mnogo puta posle utakmice. Želeo sam najbolje, a ispalo je najgore. Moja ideja je bila da idem na loptu i da je ili uzmem ili izbijem. I kad sam tek udario, nisam bio siguran jesam li zakačio loptu ili čoveka. Tačnije, bio sam ubeđen da sam loptu. Međutim, sudija mi je odmah rekao da sam udario igrača i da je penal. Postao sam svestan šta sam uradio, nisam se nešto ni bunio. Žao mi je, ne bi smelo da mi se dešava u ovim igračkim godinama, ali to je jedan trenutak nepažnje, pad koncentracije i gotovo, nema nazad", zaključio je Rodić. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted January 6 Share Posted January 6 5 hours ago, Polivalentni Stevica said: Kipar je ovogodišnja destinacija za pripreme..Turska je otpala zbog bezbednosti. Zakazane su četiri prijateljske. Mladost Lučani,Spartak Subotica,tamošnji neimenovani drugoligaš i pretposlednja ekipa iz prve Madjarske. Užas živi,kakav kvalitet ekipa. Nije mi jasno kako se ne ode u neku Španiju,nego mora i ovde se nešto muljati. Da je pameti da mi od priprema zaradimo, a ne da nam to bude trosak. Zimi da se ide u SAD tj u Čikago, gde je naša dijaspora i gde bi bili puni stadioni na pripremnim utakmicama, tako i leti da se ide u Švajcarsku ili Austriju. Tako barem rade svi veliki evropski klubovi, sa jakom bazom navijaca u inostranstvu ( sto je kod nas dijaspora) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted January 6 Share Posted January 6 Da je pameti da mi od priprema zaradimo, a ne da nam to bude trosak. Zimi da se ide u SAD tj u Čikago, gde je naša dijaspora i gde bi bili puni stadioni na pripremnim utakmicama, tako i leti da se ide u Švajcarsku ili Austriju. Tako barem rade svi veliki evropski klubovi, sa jakom bazom navijaca u inostranstvu ( sto je kod nas dijaspora)Sva sreća pa je u Chicago u ovo doba godine toplo :) Sent from my A063 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted January 6 Share Posted January 6 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/milan-rodic-sa-baharom-nisam-pricao-od-zlatibora-on-je-covek-bez-emocija/471125 Милан Родић је људско и мафијашко смеће и уће у историју као неко ко је продао дерби! Другари срећно Бадње вече! п.с. само због овог тренутка нећу написати шта све мислим о том ђубрету који још у овом окружењу добија и медијски простор 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 7 Share Posted January 7 Naslov teksta nema veze sa ovim sto je izjavio 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted January 7 Share Posted January 7 Ne znam koliko je ova vest istinita ali znajući ko nam sedi u upravi kluba čini mi se da ćemo ubrzo opet da kačimo 2344 na dresove ... https://www.maxbetsport.rs/barak-bahar-zvezdan-terzic-crvena-zvezda-491837/# Uglavnom, srećni praznici svima i da ovima što pre vidimo ledja .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 7 Share Posted January 7 25 minutes ago, mare80 said: Ne znam koliko je ova vest istinita ali znajući ko nam sedi u upravi kluba čini mi se da ćemo ubrzo opet da kačimo 2344 na dresove ... https://www.maxbetsport.rs/barak-bahar-zvezdan-terzic-crvena-zvezda-491837/# Uglavnom, srećni praznici svima i da ovima što pre vidimo ledja .... Pa Terzic je sam rekao da ce Barak i dalje da primi redovno svoju platu sve dok ne nadje novi angazman gde bi prvo ovde morao da raskine svoj ugovor. On svakako ne moze da trazi ceo iznos trogodisnjeg ugovora sada vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted January 7 Share Posted January 7 Opeljesice ih jesa samo tako :)Ja se stvarno nadam da ce da završe na sudu jer to je najmanje što je Tvorzic zaslužio. Sent from my A063 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted January 7 Share Posted January 7 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdina-deca-na-pripremama-biseri-klase-07-i-levi-bek-iz-graficara-kod-milojevica-na-prozivci/471111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Odnos Vladana prema klincima će biti lakmus papir novog mandata. Nadam se da je svestan da ovo nije 2017-a i da ne postoji copy-paste varijanta koja će šljakati identično i sada. Ovom timu ne treba neki apsolutni remont nego samo dodatno zatezanje, podela uloga uz još veća ovlašćenja Hvangu, Kosti i Bekamu. Edited January 7 by Molina23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) 58 minutes ago, Molina23 said: Odnos Vladana prema klincima će biti lakmus papir novog mandata. Nadam se da je svestan da ovo nije 2017-a i da ne postoji copy-paste varijanta koja će šljakati identično i sada. Ovaj tim ne treba neki apsolutni remont nego samo dodatno zatezanje, podela uloga uz još veća ovlašćenja Hvangu, Kosti i Bekamu. Mislim da je Milojevic na promociji rekao da ne treba pričati mnogo o prvom mandatu i da je sad druga situacija u klubu. Tako da se stvarno nadam da nećemo videti povratak Pavkova, Zuleta, Bakule itd. i da igrači poput Kange i Rodića nece imati znacajnu ulogu u timu. Sto se klinaca tiče u odbrani Miloja mora da se kaže da su nam tada omladinci bili na slabom nivou. Radonjić nam je bio najveći transfer, a trener je tad bio Milojevic. Braću Ilic su prodali na leto kad je Miloje preuzeo. Joveljica i Terzića je mogao nešto više da forsira ali nisu sad ni oni neku karijeru napravili. O ostalim omladincima i da ne pricam, njih tek nema nigde na poluozbiljnoj fudbalskoj mapi. Edited January 7 by Milko Miller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 7 Share Posted January 7 1 hour ago, Molina23 said: Odnos Vladana prema klincima će biti lakmus papir novog mandata. Nadam se da je svestan da ovo nije 2017-a i da ne postoji copy-paste varijanta koja će šljakati identično i sada. Ovom timu ne treba neki apsolutni remont nego samo dodatno zatezanje, podela uloga uz još veća ovlašćenja Hvangu, Kosti i Bekamu. Ko je Bekam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 7 Share Posted January 7 Bahar ce da nas tuzi za pretrpljenu emotivnu bol. Pa mamu ti lopovsku i tebi i onom ko te doveo. Tuzicu ja tebe za polomljen mob. telefon, izgubljene zivce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted January 7 Share Posted January 7 23 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ko je Bekam? Mijatović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 7 Share Posted January 7 2 minutes ago, harmonajzer said: Mijatović. Zanimljivo. Zasto Bekam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted January 7 Share Posted January 7 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Zanimljivo. Zasto Bekam? Ako se ne varam njegov prvi trener iz Bataje ga je prozvao tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted January 7 Share Posted January 7 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: Zanimljivo. Zasto Bekam? Nemam pojma. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 7 Share Posted January 7 Ovo sto kaze Molina, procitao negde imao neku frizuru a i kad mu video tehniku trener na prvom treningu ga prozvao Bekam i tako mu ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts