Cromodora Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Velika je sramota što su L. Ilić, Banjac i Ratkov propušteni tek tako prošle sezone i što nisu dovedeni. Ako ove godine dozvolimo da propustimo M. Lukovića i/ili Sremčevića i malog Veličkovića iz Mladosti treba da se otera bagra iz kluba. Tvorza ne može da plati više od 1.5 mln za domaćeg igrača, to je večna logika našeg skautinga. Sent from my A063 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 3 minutes ago, Cromodora said: Tvorza ne može da plati više od 1.5 mln za domaćeg igrača, to je večna logika našeg skautinga. Sent from my A063 using Tapatalk Mnogo je bilo 4m za Ratkova momka od 20god ali nije mnogo za Šerifa 4m koji ima 28god. A o kvalitetima Ratkova naspram Šerifa je bezobrazno i govoriti. Evo iznervirao sam se samo dok sam pisao ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Mnogo je bilo 4m za Ratkova momka od 20god ali nije mnogo za Šerifa 4m koji ima 28god. A o kvalitetima Ratkova naspram Šerifa je bezobrazno i govoriti. Evo iznervirao sam se samo dok sam pisao ovo. Ja svaki put kad vidim Šerifa na terenu se isto toga setim, strašno da boli realno. Ja sam čak negde naleteo na neki intervju sa Ratkovim, retko obrazovan dečko za jednog fudbalera, igra čovek šah a ne PlayStation :) Sent from my A063 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Nije uvek samo pitanje obeštećenja. TSC je koliko mi se čini i odbio veće ponude jer je Ratkov hteo u Salcburg. Banjac je irelevantan u Rusiji. Ne verujem da je preterano teško da se dovede, pitanje jel nam treba jer imamo talente sa mnogo većim potencijalom u timu. Ilić je svakako interesantan kandidat za zamenika Ivanica. Ukoliko on odlazi, treba osigurati dolazak bez obeštećenja sledećeg leta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Kako piše Sportklub a na osnovu izjave člana UO FK Dinama, Zvezda je zvala Buvača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Zanimljivi su ovi mediji u nasoj zemlji svi se utrkuju da objave ovu vest a juce za veto na transfer Mijata samo max bet hmmmm Ne znam zasto se ne pozabave cinjenicom koliko bi pogubno bilo da u ovom prelaznom roku Zvezda proda ove klince ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 1 hour ago, Milko Miller said: Ratkov hteo u Salcburg Vidi cuda, Ratkov je hteo u najbolji klub za mlade igrace. Kako cudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Nije uvek samo pitanje obeštećenja. TSC je koliko mi se čini i odbio veće ponude jer je Ratkov hteo u Salcburg. Banjac je irelevantan u Rusiji. Ne verujem da je preterano teško da se dovede, pitanje jel nam treba jer imamo talente sa mnogo većim potencijalom u timu. Ilić je svakako interesantan kandidat za zamenika Ivanica. Ukoliko on odlazi, treba osigurati dolazak bez obeštećenja sledećeg leta. Odbijena je ponuda iz Amerike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Evo sad i Darjan prvi put priča o Buvacu kao novom treneru. Tvrdi da se već aktivno sklapa stručni štab i da će Kolarov biti deo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Ratkov je hteo u Zvezdu, ali Zvezda nije htela da plati milion i po. 9 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Buvac = najgori moguci izbor za trenera Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Znaci izgleda je istina da je Bahar protiv prodaje Mijatovica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 1 minute ago, Markoss said: Ratkov je hteo u Zvezdu, ali Zvezda nije htela da plati milion i po. 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 (edited) On 12/11/2023 at 5:05 PM, Nele said: Znaci izgleda je istina da je Bahar protiv prodaje Mijatovica Znaci sledeci fazon: Neuspesi u ligi sampiona Terza be like imas podrsku Barace!Neuspesi u JSL isto imas podrsku Barace! Protivljenju i rusenju kombinacija i talova e to je crvena linija Barace letis iz kluba!!!! Edited December 13, 2023 by Don Dusko 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Kako Mocart piše, opcija su Buvač kao šef i Kolarov kao pomoćnik. Dakle, lik koji nikad nije bio šef kod nas bi to bio a lik koji nikad nije bio trener, kod nas bi bio pomoćni. Sasvim logičan izbor. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 (edited) Ratkov je bio slobodan prvo za 1 milion evra, onda za 2 miliona(Terzic rekao), pa za 4mil.. Posle je imao vece ponude od Salzburga(vise od 5mil)od Zenita, Brentforda i nekih Mls ekipa... Nista bolje od Ndiaye ne zasluzujemo... Banjac prva sezona oldicna u Krasnodar, ova polusezona kod Ivica imao je jako malu minutazu(ekipa je prva na tabeli, ali brane se cak i protiv slabijih ekipa) Legao bi nam samo tako, ne bi bio skup.... Bolje proveren igrac, nego neki tamo iz druge ili trece francuske lige... 2 minutes ago, Mendez said: Kolarov kao pomoćnik. Onaj sto gleda utakmice KK Partizana u Areni Edited December 11, 2023 by vlaDixXx 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Ni sami ne znamo kako ali eto egala prije derbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Svuda grmi okolo... 11 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 (edited) "Slavoljube, Slavoljube! nek je tvojoj majci hvala, što trenera rodila je da se Zvezdi vrati slava" Edited December 11, 2023 by Perkos2 3 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Priroda se obnavlja... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Op op Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 1 minute ago, Guru said: Svuda grmi okolo... Zvezda prva ponovo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 (edited) On 11/1/2023 at 11:54 PM, Čočo said: Pa do danas. Očekivao sam da dobijemo danas i da nastavimo da dobijamo do kraja osim derbija gde sam ostavio prostor i za nerešeno. Sad mora derbi da se dobije pa da se na pauzu ode sa 3 zaostatka. Treba uzeti u obzir i Paetizanov raspored u narednih 10 utakmica. Ni malo lak. Biće sigurno kiksa. Ovo je moj odgovor kolegi kad sam rekao da će do derbija da se spusti razlika. Kao što sam i očekivao ne može ovakav Partizan da završi polusezonu sa jednom nerešenom. Očekivao sam kiks od Novog Pazara i Čuke ali dobro može i Niš. Ajmo sad u derbiju da završimo priču. I pamet u glavu sami smo sebi zakomplikovali sve ovo. Osvajamo titulu! Edited December 11, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Dobro,svi smo očekivali da komšije počnu da kiksaju ... Jednostavno nemaju tim koji može da pruža dobre partije u kontinuitetu ... Samo im svaka čast za onog Pakistanca gde su ga izbunarili, za naše uslove više nego dobar igrač ... Što se tiče promene trenera, naravno da sam protiv, ne toliko zbog Bahara koliko zbog ovog eksperimentisanja koje se kod nasobično završi katastrofom ... Kolarov wtf 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted December 11, 2023 Share Posted December 11, 2023 Kolika se marva digla na Baraka sa onolikom odvratnom hajkom i Bogovi fudbala su morali da kažu dosta je više. Da nagazimo više taj derbi na Jna i prokinu svi koji su do sad zakazali. Vreme je. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts