atmsfr lnČ Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Kako igramo lebac ti poljubim 😍😍😍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 E kako ide ova lopta u napadu ljudi moji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Deljemo ih s drugim timom Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Gde je i sta radi SilnaPesic? Jel gleda kako se igra. Nedeljkovic, Olinjika, standardan Ivanic, asistencija Mitrovica.... Vrlo pozitivni utisci za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Just now, Markoss said: Glazer- Dragovic, Spajic, Erakovic- Bukari, Stamenic, Kanga, Ivanic, Olanjinka- Kraso, Late Lat. Ovo je nacelna ideja. Kakav je ovo monstrum od ekipe, Bukari kao neki desni wingback a ko je levi? Federer da gleda na sta lici Mijatovic a njemu nije imao fiksnih 60 kada smo uzeli titulu u Martu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 minute ago, Markoss said: Glazer- Dragovic, Spajic, Erakovic- Bukari, Stamenic, Kanga, Ivanic, Olanjinka- Kraso, Late Lat. Ovo je nacelna ideja. Meni deluje suvise ofanzivno, ali Bahar nece bekove kao te vingere, vec ofanzivnije igrace. Sunce ti jebem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Kakav je ovo monstrum od ekipe, Bukari kao neki desni wingback a ko je levi? Federer da gleda na sta lici Mijatovic a njemu nije imao fiksnih 60 kada smo uzeli titulu u Martu. Bukari desni ving, Olanjinka levi ving. Kanga i Stamenic kao dva zadnja vezna u liniji sa Bukarijem i Olanjinkom. Dakle, 3-4-1-2. Edited July 4, 2023 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Mogla bi ovo da bude veoma zanimljiva jesen...Igramo fudbal.🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Nisam bas siguran koliko je pametno da nam najbolji igrac glumi levog winbacka, covek bi treba uz Krasa u spic ako ne onda makar iza ove 2 iz Obale slonovace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Svakom mladom igraču koji planira da igra u prvom timu Zvezde pokazati snimke malog Nedeljkovića sa ovih pripremnih utakmica. Grize dečko. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 3 minutes ago, pantelia said: Sunce ti jebem Da parafraziram Hajmana Rota - "Michael, we are bigger than fudbalska reprezentacija Srbije" 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Just now, LayupFromTheMidget said: Nisam bas siguran koliko je pametno da nam najbolji igrac glumi levog winbacka, covek bi treba uz Krasa u spic ako ne onda makar iza ove 2 iz Obale slonovace. Videcemo, to je nacelna ideja, ali ko da nam igra te vingere? Vigo je non around igrac, Azarov je isto svakako los u odbrani, a ne moze da donese u napadu kao Olanjinka. Bukvalno bi morali da dovedemo dva igraca, sto sumnjam da ce se desiti. Meni je to ok, i konacno ce da se probije taj mit da ti vise defanzivaca donosi dobru odbranu. Samo disciplina i onda mozes i sa tri stopera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Imalo se sta videti u 1.poluvremenu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 (edited) Neznam kolko je pala ruska liga i klubovi posle sankcija, al realno ubišmo ove. Olajinka odličan. Reč pasivnost ne postoji kod njega, svugde ga ima. Ono, gledao sam ga ja više puta u Slaviji i vidio da je odličan igrač, ali sam se plašio nekog Ohi scenarija. Ima čovek i malo sreče što nas je pojačo kad je stigao Behar, jer se igra drugačiji fudbal i večina izgleda bolje. Edited July 4, 2023 by L' Imperatore 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Kosta je sjajan, prototip modernog beka, wingback-a...do sutra može da se ponavlja. Mnogo tih stvari se videlo i na prošlogodišnjem EP. Zlatna koka u najavi, samo da nastavi ovako. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Povlačim sve što sam rekao. Ne treba nam desni bek. Još u ovoj projekciji sa 3 5 2 i Azarov bi po levoj strani bio odličan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Nedeljkovicu se skratila malo noga od treme u napadu a u odbrani odlican. Mijat kao mator igra svaka mu cast. Olanjika na prvu deluje kao igrac ekstra klase. Svakako glavni utisak prvog poluvremena je da napokon igramo moderan fudbal brzo, bez komplikovanja i direktno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Puno brži fudbal igramo nego pre. Me like. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 5 minutes ago, Markoss said: Bukari desni ving, Olanjinka levi ving. Kanga i Stamenic kao dva zadnja vezna u liniji sa Bukarijem i Olanjinkom. Dakle, 3-4-1-2. Uf... Bukari je cisto krilo, Olanjinka krilo/spic. Neozbiljni bi bilo ocekivati od njih da odigraju kvalitetno u odbrani, lopta bi ih sigurno vukla stalno napred. Ovaj trenutni sastav koji igra je mnogo smisleniji i izbalansiraniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Nije lose ovo uopste. Dosta potencijala. Sad je na treneru. Pokloniti mladima po novu ladu ako osvojimo, kaki ku... bmw audi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 2 minutes ago, Markoss said: Videcemo, to je nacelna ideja, ali ko da nam igra te vingere? Vigo je non around igrac, Azarov je isto svakako los u odbrani, a ne moze da donese u napadu kao Olanjinka. Bukvalno bi morali da dovedemo dva igraca, sto sumnjam da ce se desiti. Meni je to ok, i konacno ce da se probije taj mit da ti vise defanzivaca donosi dobru odbranu. Samo disciplina i onda mozes i sa tri stopera. Opet mislim da gubis kvalitete Olanjike ako mora da se trosi da ide gore dole, ajde Bukari kao neki kvazi wingback i nije problem posto jelte njemu je brzina glavni i manje vise jedini kvalitet na tom elitnom nivou pa neka glumi nekog siromasnog Davisa. Olanjinka je znatno kvaletniji igrac, mislim nivo ovog Malkoma koji se jebavao po Barseloni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 @MarkossNe znam za Bukarija kao wb za nasu ligu da ali za evropu je previse defanzivno neodgovoran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Teško može sa tako dva ofanzivna vingera u Evropi...Mora ili jedan defanziviniji ili dva striktno zadnja vezna...Kod nas, sa ovim kvalitetom možemo i moramo kao City, svi u 40 metara protivnika 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 12 minutes ago, Don Dusko said: Uvek volim vas ljubitelje domacih igraca. :)) Gledas li ovu utakmicu, vidis li sta radi... Ovako igra svaku utakmicu, 2,3 poprečna pasa i stvori 100%sanse protivnicima Mitrovic igra najbolju utakmicu od kad je dosao, Mijailovic iznenadjujuce dobar na stoperu, Olajinka odlican Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 Valjalo bi videti i ovog Ada umesto Stamenica, pojma nemam sta mozemo da ocekujemo od njega u mecu jakog intenziteta. Nek ubaci njega i Sljivica umesto Stamenica i Kange sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts